Avcılar Caddebostan ile İzmir'e Farklı Kimlik - Son Dakika
Güncel

Avcılar Caddebostan ile İzmir'e Farklı Kimlik

Avcılar Caddebostan ile İzmir\'e Farklı Kimlik

Sektöründe öncülük eden firmalardan Avcılar İnşaat, modern yaşamın ihtiyaçlarına göre tasarladığı ve İzmir’in yeni kalbi Bornova’da yükselen Avcılar CaddeBostan Projesi ile karlı bir yaşamın anahtarını sunmaya hazırlanıyor.

04.04.2018 15:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sektöründe öncülük eden firmalardan Avcılar İnşaat, modern yaşamın ihtiyaçlarına göre tasarladığı ve İzmir'in yeni kalbi Bornova'da yükselen Avcılar CaddeBostan Projesi ile karlı bir yaşamın anahtarını sunmaya hazırlanıyor.

Kurulduğu günden itibaren İzmir'e yeni bir kimlik kazandıran projeleri inşa eden Avcılar; aileyi hedefleyen Avcılar CaddeBostan projesini CaddeBostan Satış Ofisi'nde gerçekleştirilen lansman toplantısı ile tanıttı. Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, Genel Müdür Göksel Ünlü, Satış ve Pazarlama Direktörü Şener Avcı, Satış Müdürü Emrah Günenç ve Proje Mimarı Emre Öztürk proje ile ilgili bilgileri paylaştı.

25 bin metrekare arsa üzerinde geliştirilen, oturum alanı 6 bin metrekare üzerinde yükselen, 202 adet konut, 3 adet ticari bölüm, büyüklükleri 70 ile 200 metrekare arasında değişen 2+1, 3+1, 4+1, bahçe dubleksi daire seçenekleri bulunan proje kalite, güven ve konforu vaat ediyor. Şehrin içinde yoğun günlük hayatın stresini azaltmayı ve ihtiyaçlara cevap vermeyi hedefleyen Avcılar CaddeBostan projesi; 1.500 metrekare kapalı alan içinde Açık ve Kapalı Yüzme Havuzu, Fitness Salonu, Kickbox - Jimnastik Salonu,Toplantı Salonu, Masa Tenisi - Langırt Salonu, Mini Futbol Sahası, Cep Sineması, Karaoke Alanı, Spa, Hamam ve Sauna Alanları, Kreş hizmeti ile fark oluşturuyor.

2019 yılında konutların teslim edilmesi hedeflenen İzmir - İstanbul otoyolunun hemen yanı başında yer alan Avcılar CaddeBostan konumu ile de dikkat çekiyor. Ön lansman sürecinde yoğun talep gören proje; Park Bornova AVM'ye, Forum Bornova ve İKEA'ya, Trafik Hastanesine, Ege Üniversitesi Hastanesi'ne, Bornova Anadolu Lisesi, özel kolejler bölgesine ve Üniversite Metro istasyonuna sadece birkaç kilometre mesafede yer alıyor. Aynı zamanda Pınarbaşı Sanayi Bölgesi, Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesine birkaç dakika mesafede konumlandırılan proje; doğrudan çevre yolu bağlantısı olduğu için de havaalanına, Çeşme'ye, Manisa'ya veya İzmir'in kuzey aksına ulaşım avantajı da sunuyor.

İnsanların nefes alacağı alanlar

29 yıldır istikrarlı bir büyüme ile İzmir'de hayal edilemeyeni inşa etiklerini belirten Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, "Hızla gelişen bölgelerde İzmirlilerin değişen yaşam şartlarına ve ihtiyaçlarına göre tasarladığımız projelerimiz ile kalite ve konforu birlikte sunuyoruz. Bize duyulan güven ile bugüne kadar binlerce aileyi konut sahibi yaptık. Önceliğimiz hep insan, daha önemlisi mutlu insanlar oldu. Biz, çalışanlarımız, projelerimizde konut sahibi olanlar ile kocaman büyük bir aileyiz. Her çalışanımızın ve konutlarımızda yaşayanların güvenliğini, huzurunu, mutluluğunu ön planda tutuyoruz. Binaları inşa ettiğimizde değil, projelerimizde hayallerine kavuşan, mutlu bireyler yaşamaya başladığında kendimizi başarılı sayıyoruz." dedi.

Gerçek bir yaşam alanını tasarladıklarını belirten Avcı, "Hayatın günlük koşturmacaları içinde ihtiyacınız olan spor, alışveriş, ulaşım, eğitim, sağlık ve diğer tüm ihtiyaçlarınıza rahatlıkla ulaşabileceğiniz ve huzurla yaşayabileceğiniz geleceğin CaddeBostanı'ı inşa ediyoruz. Konut, her ne kadar yaşam alanı olarak düşünülse de bizim insanımız için aynı zamanda en önemli yatırım ve birikim aracıdır. Dolayısıyla biz her projemizin, aynı zamanda müşterisine önemli bir yatırım fırsatı sunmasına özen gösteriyoruz. Avcılar İnşaat'ın yaklaşık 30 yıllık sektör deneyiminin yanı sıra bu konuda adeta özel bir yeteneği olduğunu söylemem abartı olmaz. Çünkü elimizde somut veriler var, bugüne kadar teslim ettiğimiz projeler maliklerine ve yatırımcılarına son beş yılda en az yüzde 200 değer kazandırdık. Avcılar CaddeBostan projesi ile bir evden daha fazlasına sahip olmak isteyenlere doğa içinde bir hayatı, yuvayı, yatırımcılara ise gerçek ve ölçülebilir bir değer artışı sözünü veriyoruz." şeklinde konuştu.

Artan ihtiyaçlara cevap veriyor

29 yıldır kentin ihtiyaçlarını analiz ederek yaşam alanı oluşturduklarını aktaran Avcılar İnşaat Genel Müdürü Göksel Ünlü ise, "Büyük şehir hayatının getirdiği stres yükü her geçen gün artıyor. Böyle olunca da evimiz, yani o büyük karmaşadan kaçıp sığındığımız yuvamızın huzurlu, konforlu olması; ihtiyaç duyduğumuz sosyal etkinlikler için bizlere tatminkar imkanlar sunması daha da büyük önem taşıyor. Bugüne kadar binlerce konut üreterek on binlerce İzmirlinin hayatına doğrudan dokunduk. İşte bu noktada o hayatlara nasıl dokunduğunuz, ne kattığınız çok önemlidir. Biz üzerimizdeki bu sorumluluğun farkındayız. O yüzden her projemizde adeta kendimizle yarışıyor ve o günün koşullarında olabilecek en iyi yaşam koşullarını sunan bir konsept geliştiriyoruz. Otel konforunda yaşam, dinamik çizgiler, detaylara önem veren tasarımlar, özel lokasyonlarda zamanı daha iyi yaşamak için ofis, süit, rezidanslar projelendiriyoruz. Amacımız her zaman bir projeden daha fazlasını ortaya koyarak, hayat şeklini yenilemek oldu.

Dikkatlerinizi rica edeceğim projemizin ikinci güçlü yönü ise sosyal yaşam alanlarının çeşitliliğidir. Bu konuda elimizde bir istatistik olmasa da CaddeBostan 1.500 metrekare kapalı alanı ile İzmir'in en büyük kapalı sosyal yaşam alanına sahip projesidir. Sosyal yaşam alanı aslında bugün fiilen kullanılandan çok daha geniş bir hizmet yelpazesini ifade ediyor. İşte CaddeBostan'da sosyal yaşam alanı kavramının tam olarak hakkını vermeye çalıştık. Sosyal Alanda sunduğumuz hizmetlerin çeşitliliği anlamında da İzmir'in en sosyal içerikli projesi olduğumuzu iddia ediyoruz." dedi.

Lansmana özel seçenekler

Projenin teknik özellikleri ve lansman ile ilgili bilgilerini paylaşan Satış Müdürü Emrah Günenç, "Avcılar CaddeBostan Projemizde kaliteli, konforlu ve sosyal yaşamı garanti eden stresten uzak mutlu kent insanını hedefliyoruz. Bütün bu özellikler aynı zamanda Avcılar CaddeBostan projesinin çok karlı bir yatırım fırsatı sunmasını sağlıyor. Avcılar CaddeBostan projesi 6 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projemizde toplam 202 adet konut, 3 adet ticari bölüm yer alıyor. Büyüklükleri 70 ile 200 metrekare arasında değişen 2+1, 3+1, 4+1 ve Bahçe Dubleksi seçeneklerimiz bulunuyor. İzmir'in konut projeleri içinde en büyük kapalı sosyal tesisine sahip olan Avcılar CaddeBostan projesi 1.500 metrekare alan içinde; Açık ve Kapalı Yüzme Havuzu, Fitness Salonu, Kickbox - Jimnastik Salonu, Toplantı Salonu, Masa Tenisi - Langırt Salonu, Mini Futbol Sahası, Cep Sineması, Karaoke Alanı, Spa, Hamam ve Sauna Alanları ile Kreş hizmeti sunuyor. Bilindiği gibi İzmir - İstanbul otoyolunun 2018 yılında tamamlanması söz konusu. Hemen yanı başında yer alan Avcılar CaddeBostan projemizde inşaat hızla devam ediyor. Haziran 2019'da konut teslimleri yapmayı planlıyoruz. Ruha ve hayata dokunan, profesyonel yönetim sunan, kendini amorti eden, zamanı daha iyi yaşamak isteyenlerin ihtiyaçlarına göre tasarladığımız Avcılar CaddeBostan projemizde 3+1 dairelerimizi lansmana özel 439 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuyoruz. Yüzde 1 peşinatla şirket bünyesinde kişiye özel esnek ödeme, 60 ay 0 faiz ve 120 ay vade seçenekleri de ödeme planlarımızda yer almaktadır. Ayrıca Lansman süresince liste fiyatı üzerinden peşin alımlarda yüzde 20 indirimi uygulanacaktır." diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Avcılar Caddebostan ile İzmir'e Farklı Kimlik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'a sıkılan kurşun Türkiye'ye, adalete ve hukuka sıkılan kurşundur
    23:24 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'a sıkılan kurşun Türkiye'ye, adalete ve hukuka sıkılan kurşundur

    Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'a sıkılan kurşunun Türkiye'ye, adalete ve hukuka sıkılan kurşun olduğunu belirterek, "Bundan sonraki hakim ve savcılarımız, yargı mensuplarımız şehidimizin emanetine sahip çıkma noktasında hep beraber mücadelemizi...

  • Kastamonu'da Camiye Giden Vatandaşlar Tarafından İnşaat Alanında Erkek Cesedi Bulundu
    23:24 Kastamonu'da Camiye Giden Vatandaşlar Tarafından İnşaat Alanında Erkek Cesedi Bulundu

    Kastamonu'nun Kuzeykent Mahallesi'nde yatsı namazı için camiye giden vatandaşlar, inşaat alanında bir erkek cesedi buldu. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemeler sonucunda cesedin İsmail Konukçu'ya ait olduğu ve baş bölgesinden darbe aldığı tespit edildi. İsmail Konukçu'nun intihar ettiği şüphesi üzerinde duruluyor.

  • Gaziantep'te kamyonetle çarpışan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti
    23:23 Gaziantep'te kamyonetle çarpışan motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti

    Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde Cemal Sönmez (62) idaresindeki motosiklet ile Kadir K. (29) yönetimindeki kamyonet çarpıştı. Motosiklet sürücüsü olay yerinde hayatını kaybederken, kamyonet sürücüsü gözaltına alındı.

  • Diyarbakır'da Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamının Arttırılması Projesi Açıldı
    23:14 Diyarbakır'da Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamının Arttırılması Projesi Açıldı

    Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Bilim Eğitim Vakfı tarafından yürütülen AB destekli proje kapsamında, gençlerin dijital sektörlerde istihdamının arttırılması hedefleniyor. Projenin açılışı Diyarbakır Gastro İnovasyon Merkezi'nde gerçekleştirildi. DTSO Başkanı Mehmet Kaya, gençlerin ve kadınların işgücüne katılımının düşük olmasının önemli bir sorun olduğunu belirterek, projenin bu soruna çözüm üretmeyi hedeflediğini ifade etti. Proje kapsamında gençlere eğitimler ve işletmelerle eşleştirme çalışmaları yapılacak.

  • Gürcistan Başbakanı İrakli Kobakhidze Ramazan Ayı Vesilesiyle İftar Programı Düzenledi
    23:11 Gürcistan Başbakanı İrakli Kobakhidze Ramazan Ayı Vesilesiyle İftar Programı Düzenledi

    Gürcistan Başbakanı İrakli Kobakhidze, Müslüman diplomatlar ve siyasetçiler ile Tüm Gürcistan Müslümanlar İdaresi yetkililerine iftar verdi. Programda konuşan Kobakhidze, ülkesinde yaşayan Müslümanların, Gürcistan'ın gelişmesi ve kalkınmasına önemli katkı sağladıklarını ifade etti. Gürcistan'daki tüm Müslümanların kardeşlik ve barış içinde yaşadıklarını kaydeden Kobakhidze, devletin Müslüman toplumuna sağladığı desteklerin artacağını belirtti.

  • TİKA Kosova'da iftar verdi
    23:10 TİKA Kosova'da iftar verdi

    Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Kosova'nın başkenti Priştine'de düzenlenen bir etkinlikte iftar verdi. Dışişleri Bakan Yardımcısı Yasin Ekrem Serim, Kosova Başbakanı Albin Kurti ve diğer birçok önemli ismin katıldığı etkinlikte, Türkiye'nin Kosova'ya olan desteği ve iki ülke arasındaki güçlü bağlar vurgulandı.

  • İçişleri Bakanı Yerlikaya: Seçimlerde Huzur ve Güven Sağlayacağız
    23:05 İçişleri Bakanı Yerlikaya: Seçimlerde Huzur ve Güven Sağlayacağız

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, seçimlerin huzur ve güven ortamında yapılması görevinin İçişleri Bakanlığı'na ait olduğunu belirterek, 600 bin mesai arkadaşıyla seçim sürecinde bu huzuru ve güveni sağlayacaklarına inandıklarını söyledi. Yerlikaya ayrıca, terör örgütleri ve organize suç örgütleriyle mücadelede elde ettikleri başarıları vurgulayarak, devletin ve milletin iradesinden daha büyük bir güç olmadığını ifade etti.


Advertisement