Avcılar'da Belediye Personeli İçin Yangın Tatbikatı - Son Dakika
Güncel

Avcılar'da Belediye Personeli İçin Yangın Tatbikatı

Avcılar\'da Belediye Personeli İçin Yangın Tatbikatı

Avcılar Belediyesi olası yangınlara karşı alınan tedbirleri güçlendirmek amacıyla ilçede görev yapan personelle yangın tatbikatı gerçekleştirdi.

19.12.2018 15:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avcılar Belediyesi olası yangınlara karşı alınan tedbirleri güçlendirmek amacıyla ilçede görev yapan personelle yangın tatbikatı gerçekleştirdi.

Avcılar Belediyesi, Firuzköy Mahallesi'nde bulunan Atatürk Stadyumu ve Spor Kompleksi'nde yangın tatbikatı gerçekleştirdi. Spor faaliyetlerinde 6 bin kişiye ev sahipliği yapan ve her gün binlerce vatandaşa hizmet veren Avcılar Belediyesi Spor İşleri personeline yangın anında yapılması gerekenler uygulamalı olarak anlatıldı. Avcılar Belediyesi Sivil Savunma Uzmanı İbrahim Berber'in düzenlediği eğitimde; yangın çıkış sebepleri, yangınların sınıflandırılması, yangın söndürmede kullanılan maddeler, acil durumlarda alarm ve tahliye planlaması gibi konularda stat personeline uygulamalı olarak bilgi verildi.

"Avcılar olası Afete karşı hazır"

Tatbikatların önemine değinen Avcılar Belediye Başkanı Handan Toprak Benli, "Deprem, yangın, sel meydana gelebilecek bütün afetlere karşı personelimiz her zaman hazır. Rutin olarak gerçekleştirdiğimiz tatbikat ve eğitimler ile çalışanlarımızın bilgi birikimini artırıyoruz. 6 bin kişi kapasiteli Stadyum ve Spor Kompleksimizde hizmet veren Spor İşleri personelimizin sorumluluğu büyük. Her yıl düzenli olarak yaptığımız yangın tatbikatı ile stat personelimiz herhangi bir yangın durumunda en kısa sürede yapılaması gerekenleri öğrenmiş oluyor ve stadyumumuzda gelen sporseverlere güvenli bir ortam oluşturuyoruz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Avcılar'da Belediye Personeli İçin Yangın Tatbikatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Muğla'nın Milas ilçesinde silahlı kavga: Yaralılar var
    00:12 Muğla'nın Milas ilçesinde silahlı kavga: Yaralılar var

    Muğla'nın Milas ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada ortalık savaş alanına döndü. Olayda yaralıların olduğu öğrenildi. Hacı Abdi Mahallesi'nde meydana gelen olayda, bilinmeyen bir nedenden dolayı anlaşmazlık çıktı. İki grup arasında çıkan tartışma sırasında bir kişi silahla ateş açtı ve bir kişi yaralandı. Polis ekipleri olay yerine sevk edildi ve bölgede gerginlik devam ediyor. Olayla ilgili tahkikat sürdürülüyor.

  • Barcelona, deplasmanda PSG'yi 3-2 mağlup etti
    23:59 Barcelona, deplasmanda PSG'yi 3-2 mağlup etti

    UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında Barcelona, deplasmanda Paris Saint-Germain'i 3-2 mağlup etti. Raphinha ve İlkay Gündoğan'ın golleriyle Barcelona galip geldi. Rövanş mücadelesi 16 Nisan'da oynanacak.


Advertisement