Ellerini Ayaklarını Bağladığı Kız Arkadaşına Mesire Alanında Kabusu Yaşattı - Son Dakika
Güncel

Ellerini Ayaklarını Bağladığı Kız Arkadaşına Mesire Alanında Kabusu Yaşattı

İstanbul Avcılar'da gözü dönmüş genç, kendisini aldattığı gerekçesi ile mesire alanında ellerini ayaklarını bağladığı kız arkadaşını defalarca bıçakladı.

11.02.2019 10:15  Güncelleme: 11:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Avcılar'da 25 yaşındaki Emre Ç. kız arkadaşını kendisini aldattığı gerekçesi ile mesire alanında ellerini ayakların bağlayıp defalarca kez bıçakladı. 25 yaşında olan Rebiye K.'i öldürdüğünü düşünen Emre Ç. babasını arayıp kız arkadaşını öldürdüğünü söyledi ve daha sonra polise teslim oldu. Bıçak darbelerine maruz kalan genç kız ağır yaralı.

Olay, geçtiğimiz hafta Salı Akşamı Firüzköy'deki Mesire Alanı'nda yaşandı. İddiaya göre Emre Ç.(25) ve aynı yaştaki sevgilisi Rebiye K. arasında bir süredir sorunlar vardı. İkili olayın yaşandığı akşam Mesire Alanı'na geldi ve tartışmaya başladı. Tartışmanın sonrasında Emre Ç., yanında getirdiği bıçakla genç kızı yaralamaya başladı.

Ellerini Ayaklarını Bağladığı Kız Arkadaşına Mesire Alanında Kabusu Yaşattı

AYAKLARINI BAĞLAYIP BIÇAKLAMAYA DEVAM ETTİ

Birkaç bıçak darbesi sonrasında Emre Ç. kendisini aldattığını söylediği genç kızın ayaklarını bağladı. Bıçaklamaya devam eden Emre Ç. öldüğünü düşündüğü kızı bıraktı.

Ellerini Ayaklarını Bağladığı Kız Arkadaşına Mesire Alanında Kabusu Yaşattı

GENÇ KIZIN YAŞAM MÜCADELESİ DEVAM EDİYOR

Olay yerinden babasını arayan Emre Ç. babasına genç kızı öldürdüğünü söyleyerek polise teslim oldu. İhbar üzerine olay yerine giden ekipler genç kızın yaşadığını anlayınca hastaneye kaldırdı. Genç kızın yaşam mücadelesinin devam ettiği öğrenildi.

Ellerini Ayaklarını Bağladığı Kız Arkadaşına Mesire Alanında Kabusu Yaşattı
Ellerini Ayaklarını Bağladığı Kız Arkadaşına Mesire Alanında Kabusu Yaşattı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ellerini Ayaklarını Bağladığı Kız Arkadaşına Mesire Alanında Kabusu Yaşattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (44)

  • Ciguli : 1990 yılından sonra doğanlardan bi halt olmaz 71 14 Yanıtla Değişik: Hak veriyorum,o dönemin dizi ve sinema sektörüne bakarsak sıkıntılı bir doğum olacağı belliydi meyvelerini vermeye başladı 12 0
  • Isme geeks yok adamin biri: Namusuz kadinlar poz verip cumle aleme gösteriyor orasini burasini sonra şeytanlaşip zina yapiyor şerefsiz Allah belasini vermiş yuvasi cehenem olacak 24 55 Yanıtla kemal den adamın biri rumuzlu ya kısa cevap: şu anda suç işliyorsun dava açılışa hapiste yatarsın senin bu yorumun ne dine ne ahlaka ne vicdana sığar.Adaaaam ol.... 25 4 Vatandas: Lan adamin biri sanane namus bekcisisi misin lavuk 16 8 Yorumcu emmi sever adamı: Adamın sevgilisi evladım eşi değil 15 1 Serr: Allah cc) ismini kullandığın yere bak terbiye yoksunu dengesiz 11 3
  • Vay: Hak etmişin erkek arkadaşda ne zaten görüntü olarakta edep haya ahllaktan uzaksın 19 22 Yanıtla
  • sevgi: bu kızın anne babası büyütmek için yıllarca emek versin bitane kadın tröristi cani adam gelsin öldürsün.adalet bu adama gereken canezayı vermesse insanlığımızdan utanalım. 28 4 Yanıtla ÇARŞI:07: olayın ne olduğunu bilip bilmeden işkembeden atma. herkesin bir sabrı vardır ve hiç bir şey göründüğü gibi değildir. ha çocuk yanlış yapmış eyvallah neyin ne olduğunu bilmeden yok kadın teröristi şu bu kimseye bu şekilde ithamda bulunamazsın. o zaman kocalarını öldüren kadınlara da erkek teröristi diyebiliyor musun hayır o zaman yorum yok değil mi? 2 2
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement