AVCILAR'DA ELEKTRİKLİ SCOOTERLI GENCİN TRAFİKTE TEHLİKELİ YOLCULUĞU - Son Dakika
Güncel

AVCILAR'DA ELEKTRİKLİ SCOOTERLI GENCİN TRAFİKTE TEHLİKELİ YOLCULUĞU

AVCILAR'DA ELEKTRİKLİ SCOOTERLI GENCİN TRAFİKTE TEHLİKELİ YOLCULUĞUHaber-Kamera: Alper KORKMAZ/İSTANBUL,(DHA)-Avcılar D-100 Karayolu'nda trafikte ilerleyen elektrikli scooterlı genç hem trafiği hem de hayatını tehlikeye atarak yolculuk yaptı.

12.09.2020 09:23  Güncelleme: 09:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AVCILAR'DA ELEKTRİKLİ SCOOTERLI GENCİN TRAFİKTE TEHLİKELİ YOLCULUĞU

Haber-Kamera: Alper KORKMAZ/İSTANBUL,(DHA)- Avcılar D-100 Karayolu'nda trafikte ilerleyen elektrikli scooterlı genç hem trafiği hem de hayatını tehlikeye atarak yolculuk yaptı. O anlar kameraya yansıdı.

Olay, dün öğle saatlerinde D-100 Karayolu Küçükçekmece istikametinde meydana geldi. D-100 Karayolu yanyol üzerinden Küçükçekmece istikametine giden bir kişi, zaman zaman trafiğe de çıkarak elektrikli scooter kullandı. Trafiğin yoğun olduğu saatlerde, yanından süratle geçen araçlara aldırış etmeyen kullanıcı, hem kendini hem de trafikte diğer sürücüleri tehlikeye attı. Bir süre trafikte ilerleyen elektrikli scooter kullanıcısı daha sonra yan yoldan ayrıldı. Gencin tehlikli yolculuğu kameralara yansıdı.

 AVCILAR\'DA ELEKTRİKLİ SCOOTERLI GENCİN TRAFİKTE TEHLİKELİ YOLCULUĞU
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel AVCILAR'DA ELEKTRİKLİ SCOOTERLI GENCİN TRAFİKTE TEHLİKELİ YOLCULUĞU - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement