AVCILAR'DA PLASTİK MALZEME DEPOSUNDA YANGIN - Son Dakika
Güncel

AVCILAR'DA PLASTİK MALZEME DEPOSUNDA YANGIN

Avcılar Tahtakale Mahallesi'nde gece saat 0130 sıralarında bir binanın bahçesinde bulunan plastik malzeme deposunda yangın çıktı.

31.03.2023 03:58  Güncelleme: 04:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avcılar Tahtakale Mahallesi'nde gece saat 0130 sıralarında bir binanın bahçesinde bulunan plastik malzeme deposunda yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu söndürülen yangında, bir otomobil ve bir kamyon zarar gördü.

Yangın, Tahtakale Mahallesi Servis Sokak üzerinde bulunan bir binanın bahçesindeki plastik malzeme deposunda gece saat 01.30 sıralarında meydana geldi. Alevleri fark eden çevredeki vatandaşlar önce deponun bulunduğu bölgeye yakın bina sakinlerine, ardından polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. İtfaiye ekipleri kısa sürede büyüyen yangını söndürmek için çalışma başlattı. Alevlerin büyümesi üzerine olay yerine çevre ilçelerden de itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın, İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 1 saat süren çalışmaları sonucunda söndürüldü.

Öten yandan, can kaybı ve yaralanmanın yaşanmadığı yangında, bir kamyon ve bir otomobilde maddi hasar meydana geldi. Yangının çıkış sebebi araştırılıyor.(DHA)

AVCILAR\'DA PLASTİK MALZEME DEPOSUNDA YANGIN
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel AVCILAR'DA PLASTİK MALZEME DEPOSUNDA YANGIN - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement