Telefon Yüzünden Çıkan Kavgada Ortalık Savaş Alanına Döndü! - Son Dakika
3.Sayfa

Telefon Yüzünden Çıkan Kavgada Ortalık Savaş Alanına Döndü!

İstanbul Avcılar'da iki aile arasında telefon alışverişinden kaynaklandığı öne sürülen kavgada bir otomobile pompalı tüfekle ateş açılarak saldırı düzenlendi. O anlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

23.04.2019 17:03  Güncelleme: 22:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Avcılar'da iki aile arasında telefon alışverişinden kaynaklandığı öne sürülen kavgada bir otomobile pompalı tüfekle ateş açılarak saldırı düzenlendi. Kavgada, iki kişi yaralanırken o anlar güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Telefon Yüzünden Çıkan Kavgada Ortalık Savaş Alanına Döndü!

ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Yeşilkent Mahallesi, Fatih Caddesi'nde saat 14.30 sıralarında meydana gelen olayda iddiaya göre, ikinci el telefon alışverişinden kaynaklanan anlaşmazlık nedeniyle bir otomobile pompalı tüfekle ateş açıldı, ardından genç bir kız elindeki sopa ile otomobile doğru yöneldi. Otomobilde bulunan sürücü ile bir kişi hafif yaralandı. Olay üzerine iki tarafın yakınları birbirlerine saldırmak istedi. Avcılar Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri kısa sürede olaya müdahale etti. İki aileden kadınların da kavgaya katılması üzerine polis, biber gazı sıkarak, kavgayı ayırdı. İki yaralı ambulansta tedavi altına alınırken, ön ve yan camı patlayan otomobil incelenmek üzere çekici ile caddeden götürüldü.

Telefon Yüzünden Çıkan Kavgada Ortalık Savaş Alanına Döndü!

POLİS SORUŞTURMA BAŞLATTI

Öte yandan telefon kavgası sokakta bulunan bir işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde elinde pompalı tüfek olan bir kişi sokakta koşuyor. Arkasından gelen ve kadın da park halinde bulunan otomobile elindeki sopayla vuruyor. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Telefon Yüzünden Çıkan Kavgada Ortalık Savaş Alanına Döndü!
Telefon Yüzünden Çıkan Kavgada Ortalık Savaş Alanına Döndü!
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Telefon Yüzünden Çıkan Kavgada Ortalık Savaş Alanına Döndü! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (31)

  • ALBATROS : Bu Kendini Bilmezlerin Kavgasını Devletimize İlişkilendiren Ana Muhalefetimizin Bazı Mor Koyunları Kaypak Solcuları Entel Dantelleri LGBT lileri ve Hayınlarımız Acaba Şunu Biliyorlarmış Yarın Biyerleri Ağrısa Devletim Yetişşi diye Meleşmiyeceklermi Acaba 4 12 Yanıtla
  • Ferit: Almanyada bir arkadaşım bir almanla tartıştı ve ona seninle sonra görüşürüz dedi.adam polis çağırdı ve arkadaşım tehditten 12 gün hapis yattı..darp yok vurma yok yaralama yok.sadece sonra görüşürüz dediği için..nasıl. 14 0 Yanıtla muzaffer: almanyayıda bıktırdık yakında atarlar bizide kapı dışarı 8 0
  • Vay: Tiplere baksana bunlar çingen 9 4 Yanıtla
  • Uhsns : Artik belediyeler Boyle seyler icin bos arazi tahsis Etsin oyle heryerde kavga olmaz 12 0 Yanıtla
  • Doğru cu: Bugün 23 Nisan'da ne küçük bir kız çocuğunun benim hayalim Alman vatandaşı olmak dediginin bir örneği bu 9 3 Yanıtla
  • levent: İstanbulun içine ettiniz uyum sağlayamayan dönsün gitsin köyüne 11 0 Yanıtla
  • Doğru cu: Ankara daki kafalar neyse bunlarda aynısı hiç bir farkı yok sizin şehite sayginiz yok hep çıkar 3 7 Yanıtla
  • Akdkdn: Ailece 3 ay hersey dahil suriye Tatili verilsin 10 0 Yanıtla
  • Ece: Bunlar belediye seçiminde chp ye hdp ye oy verenler gerici kimmiş yobaz kimmiş ? 5 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement