Yıldız çiftinin öldürülmesine ilişkin 3 şüpheli tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Yıldız çiftinin öldürülmesine ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

Esra ve Nuri Yıldız çiftinin öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan 7 şüpheliden 3'ü tutuklandı, 4'ü ise adli kontrol tedbiriyle serbest bırakıldı.

01.12.2021 12:06  Güncelleme: 18:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esra ve Nuri Yıldız çiftinin öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan 7 şüpheliden 3'ü tutuklandı, 4'ü ise adli kontrol tedbiriyle serbest bırakıldı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 11 Ekim'de evinde boğazı kesilerek öldürülmüş halde bulunan Esra Yıldız (38) ve 4 gün sonra kafasına silahla ateş edilmiş halde cesedi bulunan eşi Nuri Yıldız'ın (55) ölümüne ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında 29 Kasım'da 7 şüpheliyi gözaltına aldı.

Asayiş Şube Müdürlüğündeki işlemleri tamamlanan şüpheliler, Küçükçekmece Adliyesine çıkarıldı. Savcılıkta ifadeleri alınan şüpheliler hakimliğe sevk edildi.

Nöbetçi Küçükçekmece Sulh Ceza Hakimliği, 3 şüphelinin tutuklanmasına, 4'ünün ise adli kontrol tedbirleri uygulanarak serbest bırakılmasına karar verdi.

Olay

Polis ekipleri, 11 Ekim'de D-100 kara yolu Haramidere bağlantı yolu üzerinde 34 KA 926 plakalı aracı bir kısmını yanmış halde bulunca, sahibi Nuri Yıldız'a ulaşmak istemiş ve evine gitmişti. Avcılar Denizköşkler Mahallesi Sevgi Sokak'taki adrese gidildiğinde, Nuri Yıldız'ın eşi Esra Yıldız, boğazı kesilerek öldürülmüş halde bulunmuştu.

Bu olaydan 4 gün sonra da Beylikdüzü Gaziler Caddesi'ndeki boş alanda kafasına silahla ateş edilmiş bir erkeğin cesedi bulunmuş, yapılan incelemede cesedin, Nuri Yıldız'a ait olduğu tespit edilmişti.

Yıldız çiftinin öldürülmesine ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yıldız çiftinin öldürülmesine ilişkin 3 şüpheli tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement