Avcılarda Yeni Yıl Coşkusu - Son Dakika
Güncel

Avcılarda Yeni Yıl Coşkusu

Avcılarda Yeni Yıl Coşkusu

Değirmenci yeni yıl için Umut, başarı, birlik beraberlik barış ve sevgi diledi"

02.01.2012 10:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avcılar 2012 yılına coşkulu girdi. Avcılar havuz meydanında toplanan binlerce kişi Dj Kadir'le coşarken Belediye Başkanı Mustafa Değirmencinin saat 24.00 gösterirken geri sayım yaparak 2011 halkla birlikte uğurladı. Havai fişek gösterileriyle maytap rengarenk ışıklar altında hit müzik eşliğinde Avcılar yeni yıla girmenin mutluluğunu yaşadı.

BALKAN TÜRKLERİ YENİ YIL BALOSUNDA BULUŞTU

Avcılar Balkan Türkleri ise geleneksel hale getirdikleri yeni yıl balosunda buluştu. Kaya Ramada otelde toplanan yüzlerce davetli 2012 yılana coşkulu bir şekilde girdi. Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmencinin ev sahipliği yaptığı balo muhteşem oldu. Değirmenci yeni yıl için umut dolu mesajlar verdi.

Değirmenci rahmet Bülent Ecevit'in örnek kişiliğini göstererek kendisi üzerinde büyük emeği olduğunu belirttiği konuşmasında, "Avcılarda göçmen bir ailenin çocuğu olarak hepinizi seviyorum. Ben örf adet geleneklerimi biliyorum. Biz birlik beraberlik içinde olduğumuz birbirimize sahip çıktığımız sürece yapamayacağımız başaramayacağımız hiçbir şey yoktur. Hepinizin yeni yılını kutluyorum. Yeni yılın bütün insanlık alemine barış sevgi huzur kardeşlik getirmesini diliyorum. Savaşların olmadığı barışın adaletin hüküm sürdüğü bir yıl diliyorum. Tanrım Sofranızda Halil İbrahim bereketini., kararlarınızdan isabeti, yuvanızda muhabbeti, Kalbinizde merhameti, vücudunuzdan sıhhati, yüzünüzden mutluğu,cebinizden parayı eksik etmesin. Hepinizin yeni yılı kutlu olsun" dedi.

Balkan Türkleri Derneği Başkanı Hasan Altın da yeni yılın tüm hemşerilerine barış sevgi ve kardeşlik getirmesini dileyerek yeni yol balosuna katılan davetlilere teşekkür etti.

BALODA ÇEKİLİŞ

Balkan Türkleri Derneğinin organize ettiği baloda yeni yıl çekilişi yapıldı. 5 yıldızlı otelde tatil olmak üzere tatil turlarının bulunduğu çekilişe katılım oldukça iyiydi. Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci çekilişte şans dağıttı.

Yeni Yıl balosu Bulgaristan dan özel olarak getirilen sanatçılar ve Rumeli müzikleri eşliğinde devam ederken davetliler gece geç saatlere kadar pistte oynayıp eğlendiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Avcılarda Yeni Yıl Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement