Avcılık ve Atıcılık Trap-Skeet Grup Eleme Yarışmaları Mersin'de Düzenlendi - Son Dakika
Spor

Avcılık ve Atıcılık Trap-Skeet Grup Eleme Yarışmaları Mersin'de Düzenlendi

Avcılık ve Atıcılık Trap-Skeet Grup Eleme Yarışmaları Mersin\'de Düzenlendi

Avcılık ve Atıcılık Federasyonu tarafından Mersin’de düzenlenen Trap-Skeet Grup Eleme Yarışmalarını izlemek üzere kente gelen spor gazetecileri tesislere hayran kaldı.

19.03.2017 18:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avcılık ve Atıcılık Federasyonu tarafından Mersin'de düzenlenen Trap-Skeet Grup Eleme Yarışmalarını izlemek üzere kente gelen spor gazetecileri tesislere hayran kaldı. 2013 Akdeniz Oyunları için inşa edilen Mersin Stadı, Nevin Yanıt Atletizm Kompleksi, Servet Tazegül Spor Salonu, Cimnastik Salonu ve Olimpik Yüzme Havuzu'nu gezen gazeteciler, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Ahmet Tarakçı tarafından bilgilendirildi. Tesislerin aralıksız bir şekilde çalıştığını belirtildi. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Vekili Ahmet Tarakçı basın mensuplarına yaptığı açıklamada; "Mersin'de Akdeniz Oyunları için yapılan tesislerin asla atıl kalmadı. Hatta her geçen gün çalışma tempomuz artarak devam ediyor. Birçok branşta milli takımı ve altyapısını Mersin oluşturuyor. Sizlerinde gördüğü gibi salonlarımız ve tesislerimiz ful çalışıyor. Sporun tüm branşları haftanın yedi günü yapılıyor. Çok yakın zamanda milli takımların önemli bir kısmını Mersinli sporcularımız oluşturacak. Sayın Bakanımız Akif Çağatay Kılıç'ta Mersin'e ayrı bir önem veriyor. Buda bizim çalışma tempomuzu daha artırıyor " diyerek başarının çok yakında geleceğini ifade etti.

Avcıık ve Atıcılık Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda TRT Spor Yorumcusu duayen Spor Yazarı Cevdet Ünüvar'ın önderliğinde Avcılık ve Atıcılık Federasyonu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün davetlisi olarak kente gelen İhlas Haber Ajansı Spor Müdürü (İHA) Spor Müdürü, Anadolu Ajansı (AA) Spor Haberleri Yayın Yönetmeni Ersin Şiyhan, TGRT Haber Spor Müdürü Hakan Dede, Fotomaç Gazetesi İstihbarat Şefi Yılmaz Şenol, TRT yönetmenlerinden Murat Çelik, Güneş Gazetesi Yazarı Selahattin Ekrekli ve CNN Türk spor spikeri Emre Tilev, spor tesislerine hayran kaldılar.

Heyet, incelemelerin ardından Erdemli Atış Poligonu'nda başlayan Trap-Skeet Grup Eleme Yarışmaları'nı takip etti. Avcılık ve Atıcılık Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi (Basın Yayın ve Tanıtım Sorumlusu) Cevdet Ünüvar burada yaptığı açıklamada; " Uluslar arası alanda ülkemizi temsil eden Mersin'den bir çok milli sporcumuz var. Çok yakın zamanda milli takımlarımızın büyük bir bölümünü hiç şüpheniz olmasın Mersinli sporcu kardeşlerimiz temsil edecek. Mersin'deki tesislerimiz diğer illerimizdeki tesislerimiz gibi boş geçmiyor. Hem sporcu adayı kardeşlerimize hem de halka hizmet veriyor. Sizler yakinen gördünüz Avcılık ve Atıcılık'ta Mersin'in ayrı bir yeri var. Mersin bu konuda başarılı illerimizin başında yer alıyor. Erdemli'deki bu tesislerimizin sayesinde çok daha iyi atıcılar çıkaracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Federasyon Başkanımız Ufuk Arman işi ehil kimlere teslim etti. Bu sporun sevdalısı" diyerek Avcılık ve Atıcılığın çok daha ileri seviyeye ulaşacağına dikkat çekti.

Mersin İdman Yurdu Kulübü Başkanı Karak gazetecileri ağırladı

TFF 1. Lig ekiplerinden Mersin İdman Yurdu Kulübü Başkanı Mahmut Karak ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gazetecilere akşam yemeği verdi. Yemekte başkan ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen gazeteciler, takımın durumuyla ilgili bilgi aldı.

Başkan Karak ve Asbaşkan Serdar Taş tarafından gazetecilere plaket ve forma takdim edildi. Plaket törenine ayrıca; Mersin İdman Yurdu Başkan Vekili Şenol Ergün, Futbol Şube Sorumlusu Ergün Demirkıran eşlik etti.

İhlas Haber Ajansı adına plaketi alan Mustafa Karagöl'e Mersin İdman Yurdu Kulübü'nün murahhas üyeliği de verildi. TGRT Haber TV adına ise Spor Haberleri Müdürü Hakan Dede aldı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Avcılık ve Atıcılık Trap-Skeet Grup Eleme Yarışmaları Mersin'de Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement