Avea NBA Maçlarını İzlemeye Götürüyor - Son Dakika
Güncel

Avea NBA Maçlarını İzlemeye Götürüyor

Avea NBA Maçlarını İzlemeye Götürüyor

NBA'in Türkiye'deki Resmi Mobil Operatörü Avea, basketbol severleri NBA ruhunu yerinde yaşamaya yurtdışına götürüyor.

20.12.2012 13:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avea, "Londra'da neden sen olmalısın?" sorusuna en iyi cevabı veren Avealıyı 17 Ocak'ta Londra'da gerçekleşecek Detroit Pistons- New York Knicks maçına, "NBA All Star'da neden sen olmalısın" sorusuna en beğenilen cevabı veren Avealıyı ise 14 – 17 Şubat tarihleri arasında Houstan'da gerçekleşecek NBA All Star 2013'e götürüyor

NBA Türkiye Resmi Ortağı Avea basketbol tutkunlarına iki ayrı kampanya kapsamında kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

24 Aralık tarihine kadar devam edecek kampanya kapsamında "Londra'da neden sen olmalısın?" sorusuna en beğenilen yanıtı veren 2 Avealı, NBA Ligi'nde karşılaşacak Detroit Pistons ve New York Knicks takımlarını Londra'da izleme fırsatı bulacak. Kampanyaya katılmak için NBA yazıp boşluk bırakmak ve cevabı 9090'a SMS olarak göndermek yeterli.

17 Ocak tarihine kadar devam edecek ikinci kampanya kapsamında ise "NBA All Star'da neden sen olmalısın?" sorusuna en beğenilen yanıtı veren Avealı, dünyanın en çok beklenen organizasyonlarından NBA All-Star 2013 karşılaşmalarını Houstan'da izleme fırsatı bulacak. Kampanyaya katılmak için Allstar yazıp boşluk bırakmak ve cevabı 9090'a SMS olarak göndermek gerekiyor.

Basketbol tutkunlarından gelen mesajlar basketbol yorumcusu Kaan Kural tarafından seçilirken, kazananların konaklama ve gidiş-dönüş uçak biletlerinin yanı sıra yurtdışındaki transfer bedelleri de Avea tarafından karşılanacak.

Kampanya kapsamında gönderilecek SMS'ler ücretlendirilmeyecek olup katılımcılara bir haftalık Avea Basketbol Paketi de hediye edilecek.

Kaan Kural yorumlarıyla hazırlanan Avea Basketbol Paketi; NBA, Euroleague ve Türkiye Basketbol Ligi maçlarının sonuçlarını, maçlarda gerçekleşen en dikkat çekici istatistikleri ve günün kaçırılmaması gereken maçlarını içeriyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Avea NBA Maçlarını İzlemeye Götürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement