Avek Otomotiv'den Sıfır Atık Projesine Büyük Destek - Son Dakika
Güncel

Avek Otomotiv'den Sıfır Atık Projesine Büyük Destek

Avek Otomotiv\'den Sıfır Atık Projesine Büyük Destek

Avek Otomotiv, müşteri istek ve beklentilerini karşılamak için gösterdiği özeni doğanın korunmasına için de gösteriyor.

12.09.2018 11:23  Güncelleme: 11:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Güçlü bir marka olmak için sadece müşterilere kaliteli bir hizmet sunmanın yeterli olmadığı günümüzde markalar, yaşadığımız çevrenin korunarak gelecek nesillere aktarılması konusunda da çok ciddi çalışmaları iş süreçlerine ekliyor. Bu bilinçle hareket eden Avek Otomotiv, kurulduğu günden bu yana servis işlemleri sonucunda ortaya çıkan çeşitli katı ve sıvı atıkları geri dönüşüme kazandırmak ve bertaraf etmek için bünyesinde biriktirerek lisanslı ve resmi kuruluşlara teslim ediyor.

Bu çalışmalar kapsamında ilgili derneklerle iş birliği yapan Avek Otomotiv, sıfır atık projesine desteğini kesintisiz bir şekilde sürdürüyor. Avek Otomotiv'in servis işlemleri sırasında sıvı motor, şanzıman, yağlama ve benzeri yağlar düzenli olarak PETDER derneğine teslim ediliyor. Bu kapsamda bünyesinde 2017 yılında toplamda113.000 litre, 2007 yılından bu yana ise 668.000 litre sıvı atık PETDER'e teslim edilmiştir. Otomobillerden ortaya çıkan katı atık olarak sınıflandırılan, kullanım ömrünü tamamlamış akü, filtre, floresan, sprey kutusu, ambalaj, cam vb. gibi atıklar ise VEBSAN'a teslim edilmektedir. VEBSAN'a 2017 yılında 56 ton, 2011 yılından bu yana ise toplam 132 ton katı atık teslim edilmiştir. Kullanım ömrünü tamamlamış otomobil lastikleri ise LASDER'e teslim edilmekte olup 2011 yılından bu yana toplamda 10.000 adet otomobil lastiği geri dönüşüme kazandırılmıştır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Avek Otomotiv'den Sıfır Atık Projesine Büyük Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement