Avlu'dan Bir Deli Rüzgar'a Beklenmedik Tranfer! - Son Dakika
Magazin

Avlu'dan Bir Deli Rüzgar'a Beklenmedik Tranfer!

Star TV'nin sevilen dizisi Avlu'da Deniz'in eşi Hakan rolünü canlandıran Teoman Kumbaracıbaşı, Fox'un yeni dizisi Bir Deli Rüzgar'a transfer oldu.

29.09.2018 16:03  Güncelleme: 16:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yapımcılığını TMC'nin üstlendiği, başrollerini Pınar Deniz, Berk Cankat, Almila Ada, Hatice Aslan'ın paylaştığı yapımın oyuncu kadrosuna 3. bölüm itibariyle, son olarak Avlu'da rol alan Teoman Kumbaracıbaşı dahil oldu. Oyuncu, dizide Gökçe (Deniz) karakterinin babası Eren Yıldız'ı canlandıracak.

Bir Deli Rüzgar, her cumartesi 20.00'de FOX'ta

Avlu'dan Bir Deli Rüzgar'a Beklenmedik Tranfer!

BİR DELİ RÜZGAR 3. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Gökçe'nin Eren Yıldız'la olan görüşmesi istediği gibi gitmez. Hayallerinden vazgeçecek durumdayken Melike ilk kez şarkıcı kimliğiyle Gökçe'ye yardımcı olur ve onu kampa alır. Gökçe, Melike ve Tunahan sayesinde tekrar hayalleri için mücadelesine devam eder. Bu sefer Eren Yıldız'ın karşısında sesiyle de kimliğiyle de farklı çıkacaktır. Fakat Gökçe bu uğurda istemeden de olsa başına bela alacaktır. Gökçe'nin Melis Rengin yüzünden Uğur'la arası açılacak fakat her şeye rağmen tam Uğur'a güvenecekken, onun gerçekte kim olduğunu öğrenecektir. Geçmişte ise Sevim Soylu'nun hamile olduğu basına sızacak ve Sevim'in Ahmet'le arası açılacaktır. Ahmet, haberi kimin sızdırdığını öğrenmesi için Reşat'ı görevlendirdiğinde karşısına Melike çıkacaktır. Reşat ise Melike'yi cezalandırmak zorunda kalacak ve kimsenin beklemediği bir şey yapacaktır. Melike ise ailesini bulacak fakat başına Sevim Soylu yüzünden büyük belalar alacaktır.

Avlu'dan Bir Deli Rüzgar'a Beklenmedik Tranfer!
Avlu\'dan Bir Deli Rüzgar\'a Beklenmedik Tranfer!

Son Dakika Magazin Avlu'dan Bir Deli Rüzgar'a Beklenmedik Tranfer! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement