10 Yaşındaki Kardeşine Hırsızlık Yaptıran Avm Hırsızı Kameralara Yakalandı - Son Dakika
Güncel

10 Yaşındaki Kardeşine Hırsızlık Yaptıran Avm Hırsızı Kameralara Yakalandı

İstanbul'daki alışveriş merkezinde 10 yaşındaki kardeşine hırsızlık yaptıran abla ve sevgilisi tutuklandı. Suç ortakları küçük kız ise yasa gereği serbest bırakıldı. Soygun anları saniye saniye kameraya kaydedildi.

15.03.2018 13:16  Güncelleme: 15:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'da alışveriş merkezlerinde vatandaşların dalgınlıklarından faydalanarak 10 yaşındaki kız kardeşine hırsızlık yaptıran abla ve sevgilisi yakalandı. Mahkeme tarafından tutuklanan abla ve sevgilisinin daha önceden hırsızlıktan cezaevine girdiği ortaya çıktı. 10 yaşındaki suç ortakları ise yasa gereği serbest bırakıldı.

İKİ ŞÜPHELİ YAKALANDI

Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, kent genelindeki alışveriş merkezlerinde kadın müşterilerin çantaları, çantalarından cep telefonu ve cüzdanlarının çalınmasına ilişkin şikayetlerin artması üzerine çalışma başlattı. Şişli, Esenyurt, Eyüp ve Fatih'teki alışveriş merkezlerindeki güvenlik kamera görüntülerini inceleyen polis ekipleri, emniyette hırsızlık ve yankesicilikten kaydı bulunan 1'i kadın 2 şüphelinin kimliğini tespit etti. Polis şüpheliler Sultan T. (27) ile İsmail T.'yi (20) 9 Mart'ta Beyoğlu Dolapdere'de yakaladı.

10 YAŞINDAKİ SUÇ ORTAKLARI YASA GEREĞİ SERBEST KALDI

Alışveriş merkezlerindeki dükkanlara ait güvenlik kamera kayıtlarında, yankesicilik yaptığı iddia edilen şüphelilerin, girdikleri dükkanlarda alışveriş yapan kadınları hedef seçtiği görüldü. Görüntülerde şüphelilerden Sultan T'nin kardeşi olduğu öğrenilen 10 yaşındaki çocuğun alışveriş yapan kadınların yanına yaklaşarak çantalarını çalıp hızla uzaklaştığı görülüyor. Polisin yakaladığı çocuğa yaşı nedeniyle hakkında işlem yapmadı ve ailesine teslim etti. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler tutuklandı.

10 Yaşındaki Kardeşine Hırsızlık Yaptıran Avm Hırsızı Kameralara Yakalandı
10 Yaşındaki Kardeşine Hırsızlık Yaptıran Avm Hırsızı Kameralara Yakalandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 10 Yaşındaki Kardeşine Hırsızlık Yaptıran Avm Hırsızı Kameralara Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • şenol: Ailesine niye teslim ediyorsunuz sosyal hizmetlere verin 5 0 Yanıtla
  • vvvvvvv: Ceza kanunları caydırıcı olması lazim ceza yok sanki bu şekilde yürüyemez .... 3 0 Yanıtla

Advertisement