Avni Aker'de 'dev' Gece - Son Dakika
Spor

Avni Aker'de 'dev' Gece

Avni Aker\'de \'dev\' Gece

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi (B) Grubu'nda temsilcimiz Trabzonspor Rusya'nın CSKA Moskova takımı ile sahasında karşı karşıya geliyor.

02.11.2011 08:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi (B) Grubu'nda temsilcimiz Trabzonspor Rusya'nın CSKA Moskova takımı ile sahasında karşı karşıya geliyor.

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 21.45'te başlayacak karşılaşmayı İspanya Futbol Federasyonu'ndan Alberto Undiano Mallenco yönetecek. Mallenco'nun yardımcılıklarını Fermin Martinez Ibanez ile Juan Carlos Yuste Jimenez yapacak.

Bordo-mavili ekibin sahasında vereceği bu zorlu mücadeleyi Sporx.com Canlı Anlatım Servisi farkıyla dakika dakika takip edebilirsiniz.

BURAK DÖNÜYOR

Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz Trabzonspor, sahasında oynayacağı CSKA Moskova maçını kazanarak ikinci tura çıkmak adına büyük bir avantaj yakalamak istiyor.

Bordo mavili ekipte, cezası biten golcü oyuncu Burak Yılmaz ile sakatlığı sona eren Paulo Henrique'nin maç kadrosunda olması ise teknik heyeti en çok sevindiren gelişme olarak göze çarpıyor.

Trabzonspor'un 11 golle ligde en golcü oyuncusu olan Burak Yılmaz'ın, 75 gün sonra Avrupa hasreti son bulacak. 18 Ağustos'ta UEFA Avrupa Ligi'nde Athletic Bilbao ile oynanan maçın 6. dakikasında rakibine yaptığı faul sonrası kırmızı kart gören ve aldığı 3 maçlık cezası sona eren golcü oyuncu, bordo-mavili takım forması altında ilk kez Şampiyonlar Ligi grup maçına çıkacak. Öte yandan bordo mavili ekibin maç kadrosunda statü gereği oynayamayacak olan Volkan Şen'in dışında sakatlıkları süren Sezer Badur ve Robert Vittek de bulunmuyor.

MUHTEMEL 11'LER

TrabzonSPOR

Tolga

Celustka

Giray

Glowacki

Cech

Zokora

Serkan

Colman

Halil

Adrian

Burak

CSKA MOSKOVA

Gabulov

A. Berezutski

V. Berezutski

Ignashevich

Shennikov

Aldonin

Dzagoev

Mamaev

Tosic

Vagner Love

Doumbia

STAT: Hüseyin Avni Aker

SAAT: 21.45

HAKEM: Alberto Undiano Mallenco

YAYIN: Star TV & Sporx.com Canlı Anlatım Servisi

DOUMBIA'YA DİKKAT!

Cska Moskova takımının oynadığı son 4 maçta forvet oyuncusu Seydou Doumbia 9 gol kaydetti. Rusya Premier Liginde oynadığı son 3 maçta 7 gol atan Doumbia, Şampiyonlar Ligi B grubunda Trabzonspor ile oynanan maçta da 2 gol atmıştı. Şampiyonlar Ligi B grubunda 4 golle en golcü oyuncu konumunda bulunan Seydou Doumbia aynı zamanda bu sezon Rusya Premier Liginde attığı 22 golle ligin en golcü oyuncusu durumunda bulunuyor.

CSKA MOSKOVA VE TÜRK TAKIMLARI

Cska Moskova takımı Avrupa kupalarında Türk takımları ile 7 kez karşılaştı. 1971-72 sezonunda Galatasaray ile Şampiyon Kulüpler kupasında eşleşen Cska Moskova sahasında 3-0 kazanmış İstanbul'da ise 1-1 berabere kalıp tur atlamıştı. 2007-08 sezonunda Şampiyonlar Ligi grubunda Fenerbahçe ile eşleşen Rus ekibi sahasında 2-2 berabere kaldığı temsilcimize İstanbul'da 3-1 kaybetmişti. Cska Moskova, Beşiktaş ile 2009-10 sezonunda yine Şampiyonlar Ligi gruplarında karşılaşmış ve her iki maçı da 2-1 galip bitirmişti. Cska Moskova takımı bu sezonda Trabzonspor ile Şampiyonlar Ligi gruplarında karşılaştı ve sahasında temsilcimizi 3-0 mağlup etti.

BURAK YILMAZ'IN AVRUPA'DA GOLÜ YOK!

Burak Yılmaz kariyeri boyunca Avrupa Kupalarında 18 maça çıkarken hiç gol atamadı. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor forması altında 11 Şampiyonlar Ligi, 3 UEFA Avrupa Ligi, 4 UEFA Kupası maçı oynayan Burak Yılmaz 754 dakika sahada kaldı. Burak bu sezonda 3 maçta Trabzonspor formasıyla Avrupa kupalarında yer aldı. Burak bu sezon Süper Lig'de ise 7 karşılaşma da toplam 11 gol attı ve en golcü oyuncu konumunda bulunuyor.

Kaynak: Sporx.com

Son Dakika Spor Avni Aker'de 'dev' Gece - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement