Avrasya Kardeşliği 4. Çocuk Şenliği Muhteşemdi!... - Son Dakika
Güncel

Avrasya Kardeşliği 4. Çocuk Şenliği Muhteşemdi!...

Avrasya Kardeşliği 4. Çocuk Şenliği Muhteşemdi!...

Avrasya Hastanesi'nde dünyaya gelen çocuklar için düzenlenen " Geleneksel 4. Avrasya Kardeşliği " şenliği, bu yıl Anneler Gününde muhteşem bir organizasyon ile yapıldı.

17.05.2018 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bugüne kadar 35 bin çocuğun doğduğu ve büyüdüğü Zeytinburnu Avrasya Hastanesi'nde gerçekleştirilen "Avrasya Kardeşliği 4.Çocuk Şenliği " geride güzel izler bırakarak gerçekleşti. Etkinlikte ,çocuklara değer katmış,onlara yönelik çalışmalar yapmış, kişisel, ruhsal, toplumsal gelişimlerine destek sağlamış kişi ve kurumları ödüllendirildi. Avrasya Hastanesi dergisi ve sosyal medya hesaplarında düzenlenen "Çocukların Starlarını Seçiyoruz" anket çalışmasıyla yüzlerce yorum alan önemli kişi ve kurumları ödüllendirildi.

Garnizon Komutanlığı Temsilcisi - Zeytinburnu Askerlik Şube Başkanı Personel Albay Halil Akar, Bakırköy Emniyet Müdürü Erdem Torlak, İyi Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Ahmet ÇELİK ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Belediye İlçe Meclis Üyesi Emin Yüce ve meclis eski üyesi Mehmet Gençoğlu, Rumeli Halk Türküleri Sanatçısı Arif Şentürk, Zeytinburnu Hizmetlerini Geliştirme ve Destekleme Derneği Başkanı Nevzat Uluocak, (ZEYÇED) Zeytinburnu-Çevre,Kültür ve Turizm Deneği Başkanı Ali Gündüz,ZEYÇED Başkan Yardımcısı,Gazeteci - Gülay Tunçel,Denetleme Kurulu Başkanı ,gazeteci Mehmet Alpay, Fantezi Müzik sanatçıları Özge Doğru ve Aras davetli olarak etkinliğe iştirak ettiler.

Günün anlam ve önemine değinen protokol konuşmalarında Zeytinburnu İlçe Kaymakamı Ali Taşkın Balaban, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Zeytinburnu Halk Eğitim Merkezi Müdürü Orhan Yıldız, Avrasya Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Hüseyin Urlu, Avrasya Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Türkan Uslu, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr Tamer Sözen yer aldılar. Zeytinburnu Kaymakamı Sayın Ali Taşkın Balaban'a, Zeytinburnu Belediye Başkanı Sayın Murat Aydın'a ilçemizde yapmış oldukları tüm çalışmalar adına sahneye Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Hüseyin Urlu tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

50'inci sanat yılını kutlayan Arif Şentürk sahne alırken Avrasya Kardeşleri de sahneyi doldurdular. Türkü yorumlarından sonra Avrasya Hospital Genel Koordinatörü İbrahim Urlu Arif Şentürk'e günün anısı olan plaketi verdi. Zeytinburnu Şehit Kadir Cihan Karagözlü Ortaokulu Folklor Ekibi ve Resu Çalışkan'ın Mehter Gurubu sahne alarak gösterileri ile alkışlandılar.

Minia Türk İşletme Müdürü Resul Erkan, Pera Müzesi Eğitim Programları Yöneticisi, Eda Göknar, İyilik Melekleri Derneği Gençlik Kolları ve Sosyal Medya Yöneticisi Evrim Pur, Bir Dileğim Var Deneği adına çocuk kitapları yazarı Ayşe Yamaç, Türkiye'nin ilk neanofotoglarından Prof. Dr. Asiye Nuhoğlu, Çocuk etkinlikleri programları yapımcısı sınıf öğretmeni Sibel Ayşe Yücel, Beştelsiz Spor Kulübü çalıştırıcısı Yılmaz Çam, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Zeytinburnu Şubesi adına İst. Batı Trakya Spor Kulübü Başkanı Hakan Güler, Zeytinburnu Halk Eğitim Merkezi Müdürü Orhan AYYILDIZ, Mavi Umut Eğitim Kurumları müdür yardımcısı Cihat Sarı günün anısı ödüllerini aldılar.

Çocukların Starları Ödülleri'nin verilmesinin ardından "Ödüllü Resim Yarışması" sonucu açıklanarak ressam Orhan Benli'nin elinden altın ödülleri takdimi yapıldı. Birçok etkinlik, yarışmalar, animasyonlarla çocuklar oyuna doydu. Avrasya Kardeşliği Çocuk 4. Şenliği'nde 30 adet hediye bisiklet çekilişinin ardından son buldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Avrasya Kardeşliği 4. Çocuk Şenliği Muhteşemdi!... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement