Avrupa Basını, Tatil Edilen FB - BJK Derbisini Konuşuyor - Son Dakika
Spor

Avrupa Basını, Tatil Edilen FB - BJK Derbisini Konuşuyor

Avrupa basını, dün akşam çıkan olaylar nedeniyle tatil edilen Fenerbahçe - Beşiktaş derbisini sayfalarına taşıdı, "Şenol Güneş başından yaralandı." ifadelerini kullandı.

20.04.2018 07:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki olaylı derbi Avrupa basınında manşetlere çıktı. İngiltere, Almanya ve İspanya basınının devleri Şenol Güneş'in başından yaralanmasını gündemine aldı.

Fenerbahçe tribünlerinden atılan cisim nedeniyle Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in başından yaralanması, BBC, Bild ve Marca gibi Avrupa'nın önde gelen spor gazetelerinde en üst sıralarda yer aldı.

BBC: ŞENOL GÜNEŞ HASTANELİK OLDU

BBC, Şenol Güneş'in başından yaralanarak hastaneye kaldırılmasını manşete çıkarken, Fenerbahçe tribünlerinin attığı yabancı cisimler nedeniyle oyunun sık sık durduğunu da satırlarında belirtti.

Avrupa Basını, Tatil Edilen FB - BJK Derbisini Konuşuyor

ALMAN BASINI: BEŞİKTAŞ GÜNEŞ BAŞINDAN VURULDU

Almanya'nın en çok okunan gazetesi Bild de Şenol Güneş'in yaralandığı fotoğrafı manşetten verdi. Bild haberi "Beşiktaş Teknik Direktörü başından vuruldu" başlığıyla duyurdu.

İspanyol Marca da Beşiktaşlı futbolcu Pepe'nin, Fenerbahçe maçında kırmızı kart gördüğünü belirttiği haberde Fenerbahçe tribünlerinden atılan bir cisim nedeniyle Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in hastaneye kaldırılmasıyla maçın tatil edildiğini yazdı.

Avrupa Basını, Tatil Edilen FB - BJK Derbisini Konuşuyor
Avrupa Basını, Tatil Edilen FB - BJK Derbisini Konuşuyor

Son Dakika Spor Avrupa Basını, Tatil Edilen FB - BJK Derbisini Konuşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • TUNÇ06: şike üzerine kurulmuş bir takımın hainoğluhain taraftarları baştan aşağı pislik taraftar fenerliler baliye devam 4 2 Yanıtla
  • TUNÇ06: Yalancı ben ce atılan bir şey yok görüntü yok kendini yere atıyor artis... 1 2 Yanıtla

Advertisement