Avrupa Birliği Bakanlığı Bakan Yardımcısı Alaattin Büyükkaya Oldu - Son Dakika
Güncel

Avrupa Birliği Bakanlığı Bakan Yardımcısı Alaattin Büyükkaya Oldu

Avrupa Birliği Bakanlığı Bakan Yardımcısı Alaattin Büyükkaya Oldu

Avrupa Birliği Bakanlığı Bakan Yardımcılığına, AKP'nin 22.ve 23 dönem İstanbul Milletvekiliğini yapan Dr.

07.09.2012 09:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa Birliği Bakanlığı Bakan Yardımcılığına, AKP'nin 22. ve 23 dönem İstanbul Milletvekiliğini yapan Dr. Alattin Büyükkaya atandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Devlet Personel Başkanlığına Mehmet Ali Kumbuzoğlu getirilirken, Dışişleri Bakanlığı Ortadoğu Genel Müdür Yardımcılığı'na Can Dizdar'ın atanması uygun bulundu.

Avrupa Birliği Bakanlığı, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı ve Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'na ilişkin atama kararları Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. Buna göre, Avrupa Birliği Bakanlığı Bakan Yardımcılığı'na Alaattin Büyükkaya atandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Devlet Personel Başkanlığına Mehmet Ali Kumbuzoğlu getirildi. 3'lü kararnameyle gerçekleştirilen atamalara göre, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı'na Ramazan Yıldırım, Siirt İl Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğüne Abdulkadir Ekmen, Muş İl Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü'ne Arif Fidancı, Artvin İl Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü'ne Hayri Yoloğlu, Batman İl Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü'ne Hasan Gül, Gümüşhane İl Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü'ne Hakan Topaç, Şanlıurfa İl Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü'ne Seyfullah Duran, Bayburt İl Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü'ne Hakan Bilgiç, Erzurum İl Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü'ne Bakanlık Müşaviri İlhan Aydın, Erzincan İl Bilim Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü'ne Bakanlık Müşaviri Hüseyin Erdem, atandı.

-ORTADOĞU GENEL MÜDÜR YARDIMCILIĞI'NA CAN DİZDAR GETİRİLDİ-

Dışişleri Bakanlığı Ortadoğu Genel Müdür Yardımcılığı'na Can Dizdar getirilirken, Siyaset Planlama Genel Müdür Yardımcılığı'na Hakan Çakıl'ın atanması uygun bulundu. Dışişleri Bakanlığı AGİT, Silahların Kontrolü ve Silahsızlanma Genel Müdür Yardımcılığı'na Kezban Nilvana Darama getirilirken, Balkanlar ve Orta Avrupa Genel Müdür Yardımcılıklarına Metin Kılıç ve Ahmet İhsan Kızıltan, İkili Ekonomik İşler Genel Müdür Yardımcılığı'na İlhan Kemal Tuğ, atandı. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı'na Bakanlık Müşaviri Ferhat Şelli, Personel Genel Müdürlüğü'ne ise Bakanlık Müşaviri Nizamettin Ekinci atandı. - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Avrupa Birliği Bakanlığı Bakan Yardımcısı Alaattin Büyükkaya Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement