Avrupa Curling Şampiyonası'nda millilerin final ve yarı final heyecanı - Son Dakika
Spor

Avrupa Curling Şampiyonası'nda millilerin final ve yarı final heyecanı

Avrupa Curling Şampiyonası\'nda millilerin final ve yarı final heyecanı

Avrupa Curling Şampiyonası, İsveç'in Helsingborg şehrinde düzenleniyor.

22.11.2019 16:24  Güncelleme: 16:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa Curling Şampiyonası, İsveç'in Helsingborg şehrinde düzenleniyor. Şampiyonaya 18 ülkeden 26 takım katılıyor. Toplamda 130 sporcunun yarıştığı Avrupa Şampiyonası'na Erzurum'da hazırlanan Kadın ve Erkek A Milli Takımları yarı final ve final heyecanı yaşayacak.

Şampiyonada Kadın Milli Takımı, grubunda Belarus, İngiltere, İspanya, Finlandiya, Macaristan, İtalya, Litvanya, Polonya ve Slovakya ile mücadele etti. Grubundan lider olarak çıkan milliler yarı finalde rakibi İngiltere'yi yenerek finale adını yazdırdı. Final maçı yarın TSİ 14.00'de yapılacak.

Erkek Milli Takımı ise grubunda Polonya, Litvanya, Letonya, İsrail, Fransa, Belarus ve Avusturya ile mücadele etti. Grubundan 2'nci olarak çıkan Erkek Milli Takımı çeyrek finalde rakibi İspanya'yı 7-6 yenerek yarı finale yükseldi. Yarı final maçı bugün TSİ 21.00'de yapılacak.Şampiyonaya katılan kafilede şu isimler bulunuyor: Kadın Milli Takım sporcuları:  Öznur Polat, Semiha Konuksever, Dilşat Yıldız, Özlem Polat ve Mihriban PolatErkek Milli Takım sporcuları:  Uğurcan Karagöz, Oğuzhan Karakurt, Orhun Yüce, Muhammed Enes Çağlayan, Muhammed Zeki UçanMilli Takımlar Teknik Direktörü:  Anthony Zigmond ZummackMilli Takım Antrenörleri: Ahmet Çelik ve Sadık TopaloğluMilli Takım İdarecisi:  Utku YalçınKafile Başkanı:  Erdal KarahanFederasyon Başkanı:  Kenan Şebin

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Avrupa Curling Şampiyonası'nda millilerin final ve yarı final heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement