Avrupa Halter Şampiyonası - Son Dakika
Spor

Avrupa Halter Şampiyonası

Avrupa Halter Şampiyonası

Antalya'da devam eden Avrupa Halter Şampiyonası'nda 85 kiloda podyuma çıkan Fatih Baydar, koparmada 166 kilo kaldırarak Avrupa Şampiyonu oldu.

13.04.2012 22:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da devam eden Avrupa Halter Şampiyonası'nda 85 kiloda podyuma çıkan Fatih Baydar, koparmada 166 kilo kaldırarak Avrupa Şampiyonu oldu. Toplamda 359 kilo kaldıran Baydar, yarışma tartısı avantajıyla gümüş madalya kazandı.

Kepez Spor Salonu'nda yapılan yarışmalarda Baydar, ilk hakkında 162, ikinci denemesinde ise 165 kiloda başarılı oldu. Milli halterci, son denemesinde ise 166 kiloyu kaldırarak, sıkletinde Avrupa şampiyonu oldu.

Bu sıklette Gürcistan'dan Rauli Tsirekidze kaldırdığı 165 kilo ile gümüş, Romanya'dan Gabriel Sincraian da 164 kiloyla bronz madalya kazandı.

SİLKMEDE DÖRDÜNCÜ, TOPLAMDA İKİNCİ OLDU

Silkmede podyuma çıkan Baydar, ilk hakkında 185 kiloyu kaldırırken, ikinci denemesinde ise 192 kiloda başarılı olamadı. Milli halterci son hakkında ise 193 kiloyu kaldırarak,

4. oldu. Baydar, toplamda ise 359 kiloya ulaşarak, yarışma tartısı avantajıyla gümüş madalya kazandı.

Silkme müsabakalarında Alman Tom Schwarzbach, 201 kiloluk kaldırışıyla altın madalyaya uzandı. Bu kategoride ikinci sırayı Gürcü Rauli Tsirekidze 200 kiloluk, üçüncülüğü ise Romanya'dan Gabriel Sincraian 195 kiloluk kaldırışıyla elde etti.

Toplamda ise altın madalya 365 kiloyla Gürcü halterci Rauli Tsirekidze'nin oldu. Romanya'dan Gabriel Sincraian da 359 kiloluk kaldırış ve yarışma tartısı avantajıyla bronz madalyada kaldı. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Avrupa Halter Şampiyonası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement