"Avrupa Liginde Yenilgisiz Devam Etmek İstiyoruz" - Son Dakika
Spor

"Avrupa Liginde Yenilgisiz Devam Etmek İstiyoruz"

"Avrupa Liginde Yenilgisiz Devam Etmek İstiyoruz"

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Menajeri Akın, "Avrupa Liginde yolumuza yenilgisiz devam etmek istiyoruz." dedi.

19.11.2013 11:47  Güncelleme: 11:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Menajeri Didem Akın, FIBA Kadınlar Avrupa Ligi B Grubu'nda yarın deplasmanda karşılaşacakları Polonya'nın Wisla Can-Pack takımını yenerek, yollarına yenilgisiz devam etmek istediklerini söyledi.

Akın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Polonya ekibinin gruptaki en güçlü rakiplerinden biri olduğuna dikkati çekerek, "Wisla Can-Pack ciddi bir yatırım yaptı. Lavender, takımın en skorer oyuncularından biri. Daha önce bizde forma giyen Zane Tamane de Polonya takımının formasını giyiyor. Güçlü bir takım ile karşılaşacağız. Ancak Wisla Can-Pack deplasmanından galibiyetle döneceğimize inanıyorum" diye konuştu.

Rakiplerinin büyük bir seyirci desteğiyle oynayacağını vurgulayan Didem Akın, "Yarınki maçta saha avantajı onlarda olacak. İnanılmaz bir seyircileri var. Biz de Polonya'ya konsantre olmuş bir şekilde gidiyoruz. Avrupa Ligi'nde yolumuza yenilgisiz devam etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Didem Akın, çok iyi bir kadroya sahip olduklarını kaydederek, "Bu kadro, Avrupa Ligi şampiyonluğu için kuruldu. Avrupa Ligi'nde her maçı kazanmak çok önemli. Çünkü sekizli finale puanla geçiyorsun, sıralama yapılıyor" şeklinde konuştu.

B Grubu'nun Avrupa Ligi'nde en güçlü grup olduğunu ileri süren Akın, şunları söyledi:

"İlk iki maçını kazanan Rivas Ecopolis gerçekten çok güçlü bir ekip. Yarınki rakibimiz Wisla Can-Pack da grubun güçlü ekiplerinden biri. UE Sopron bütçe probleminden dolayı gençlerle oynamaya karar verdi. Fransız ekibi de ciddi bir rakip. İlk iki maçını kaybeden Nadezhda çok iyi bir takım ama henüz ritmini yakalayamadı. Bu gruptan en iyi şekilde çıkacağımıza inanıyorum."

Son antrenman Krakow'da

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, Wisla Can-Pack maçı için bugün Krakow'a gidecek.

Sarı-lacivertliler, karşılaşmanın hazırlıklarını akşam saatlerinde Krakow'da yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

Grupta iki maçta 1 galibiyet, 1 yenilgi alan Polonya temsilcisi 3 puanla 2. sırada yer alıyor. İlk maçında Uniqa Euroleasing Sopron'u 71-64 yenen Fenerbahçe ise 2 puanla 4. sırada bulunuyor. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor 'Avrupa Liginde Yenilgisiz Devam Etmek İstiyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement