Avrupa'nın 3 Devi Takipte: Asensio Real Madrid'deki Yerinden Memnun Değil - Son Dakika
Dünya

Avrupa'nın 3 Devi Takipte: Asensio Real Madrid'deki Yerinden Memnun Değil

Avrupa\'nın 3 Devi Takipte: Asensio Real Madrid\'deki Yerinden Memnun Değil

İspanyol basını, Real Madrid formasıyla dönem dönem gösterdiği performansla dikkat çeken genç oyuncu Marco Asensio'nun takımdan ayrılmayı düşündüğünü iddia etti.

02.11.2017 19:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

La Liga'da aldığı kötü sonuçların ardından Şampiyonlar Ligi maçında Wembley'de Tottenham'a 3-1 yenilen ve son dönemde hayli sarsıntılı bir dönemden geçen Real Madrid'in oyuncuları hakkında da ayrılık haberleri çıkmaya başladı.

Don Balon'da yer alan habere göre, şans bulduğu az zamanlarda gösterdiği performansla dikkat çekmesine rağmen bir türlü düzenli olarak ilk 11'de forma giyemeyen Marco Asensio, bu durumdan hayli mutsuz. Öyle ki, 'in yokluğuna rağmen kadroya giremeyen İspanyol oyuncu, habere göre Real Madrid başkanıile konuştu ve tıpkı sezon başında 'ye transfer olan 'nın izlediği yolu izleyerek şans bulamaması halinde takımdan ayrılacağını söyledi.

İngiltere Premier League'in iki devive 'nin yanı sıravetransferleri ile sükse yaratan 'in Asensio için beklemede olduğu yazıldı.

21 yaşındaki oyuncu, bu sezon Real Madrid forması ile 17 karşılaşmada maç başına ortalama 54 dakika süre alarak 6 gol attı, 2 de asist yaptı.

Aynı başlıkta

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Dünya Avrupa'nın 3 Devi Takipte: Asensio Real Madrid'deki Yerinden Memnun Değil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement