Avrupa Puanlarında Fenerbahçe ile Galatasaray'ın Toplamı, Beşiktaş Etmiyor - Son Dakika
Spor

Avrupa Puanlarında Fenerbahçe ile Galatasaray'ın Toplamı, Beşiktaş Etmiyor

Şampiyonlar Liginden elenen Beşiktaş; bu sezon Başakşehir, Konyaspor, Fenerbahçe ve Galatasaray'dan daha fazla puan topladı.

16.03.2018 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şampiyonlar Ligine veda eden Beşiktaş, bu sezon Avrupa Ligi'nde mücadele eden diğer 4 takımının topladığı toplam puandan fazlasını Türkiye'nin hesabına yazdırdı.

Beşiktaş 19.0 puanla sezonu tamamlarken Başakşehir 8.0, Konyaspor 5.0, Fenerbahçe 1.5, Galatasaray ise ancak 0.5 puanla sezonu tamamlamak zorunda kaldı.

BEŞİKTAŞ DEVLERİ SOLLADI

Beşiktaş topladığı 19.00 puanla Avrupa takımlar sıralamasında Basel, PSG ve Shakhtar ile birlikte 11'nci sırada yer aldı. Bayern ise 24 puanla Avrupa'nın zirvesine oturdu. Son 5 yıl göz önüne alındığında Beşiktaş topladığı 57.000 puanla 25'nci sıraya kadar çıktı. Sadece 18'nci sıradaki Basel'e İsviçre toplam puandan 6.040 puan verirken, Beşiktaş ise 14.849 ülke puanı alan Roma, 15.463 ülke puanı alan Liverpool gibi devleri bile geride bıraktı.

SON 10 YILIN EN BAŞARILI TÜRK TAKIMI

Bu arada Beşiktaş son 10 yılın Avrupa'daki en başarılı Türk takımı konumuna geldi… toplamda 85.000 puana yükselen siyah-beyazlılar Avrupa genelinde 37'nci sıraya yükseldi. 79.000 puanla Galatasaray 41'nci, 63.000 puanlı F.Bahçe ise ancak 48'nci sırada kendisine yer bulabildi.

(Fotospor)

Avrupa Puanlarında Fenerbahçe ile Galatasaray\'ın Toplamı, Beşiktaş Etmiyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Avrupa Puanlarında Fenerbahçe ile Galatasaray'ın Toplamı, Beşiktaş Etmiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (25)

  • kara: beşiktas kaç tane yemiş bilmem ne.. hala dangalaklar oralarda hiç bu yorumları yapanlar 0 puan çeken takımlarını neden soylemiyorlar merak ediyorum 11 1 Yanıtla
  • Cem can: Bütün kulüplerin tarihi toplamına bakın yapın bu haberi. 2000 yılında Galatasaray real madridin yukarısında 1. Sırada idi. Geçin bu işleri. 0 10 Yanıtla
  • Haydar: Yahu bu ne kibir be . 3 6 Yanıtla
  • kartal baba: zorunuza neden gidiyor siz ecnebi takımısınız ki 5 3 Yanıtla
  • Farkimizi fark et: Anlatmaya gerek yok görüyorsunuz BJK 5 2 Yanıtla
  • Gurkan: ANLATMAYA GEREK YOK görüyorsunuz muhteşem.. 6 1 Yanıtla
  • hasan: ondan bjk nin voleybol takimi kume dustu.buyuk takim mi g le guluyorum 2 5 Yanıtla
  • TUNÇ06: ilk maç 5 ikinci maç 3 toplam da sekiz yedi evet ileri takım ..puan topladı ne oldu ki..ülke puanı olsa ne olmsa ne zaten şampiyon direk ikinci de iki ön eleme oynar tüm şartlar da ...aaaa bir de kedi işi var kedi mayısı bekleyin UEFA dan iyi bir ceza var..iyi takıma iyi ceza peh. 0 6 Yanıtla demir: geçen sene arsenale iki maçta aynı tarife yaptılar 5-1yani toplam 10 gol eziksiniz ne yazikki her takımda varsınız 4 0 fred: bırak bu bjk düşmanlıgını artık ...baban beşiktaş... 0 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement