Avrupa ve Türk Sosyetesi Kapadokya'da Eğlendi - Son Dakika
Güncel

Avrupa ve Türk Sosyetesi Kapadokya'da Eğlendi

Nevşehir'de J&b Tarafından Düzenlenen Start A Party, Türk ve Avrupa Sosyetesinden İsimlerin Katılımıyla Kapadokya'daki Peribacaları Arasında Yapıldı. Bütün Gece Eğlenen Davetliler, Sabahın Erken Saatlerinde Balona Bindi.

01.06.2008 11:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nevşehir'de J&B tarafından düzenlenen Start A Party, Türk ve Avrupa sosyetesinden isimlerin katılımıyla Kapadokya'daki peribacaları arasında yapıldı. Bütün gece eğlenen davetliler, sabahın erken saatlerinde balona bindi.

2007 yılında İstanbul'da başlayan J&B Partisi; İspanya, Portekiz, Çin ve Meksika'nın ardından dün gece Avrupa ve Türk sosyetesinin katılımı ile Kapadokya'da gerçekleştirildi. Kapadokya'da Aşk Vadisi olarak da bilinen Ballıdere mevkiinde düzenlenen parti için, peribacalarının arasında şeffaf bir çadır kuruldu. Peribacalarının ışık ve lazerlerle aydınlatıldığı parti sırasında gazetecilerin bölgeye girmelerine izin verilmedi.

Paris'ten, Amsterdam'a, Lizbon'dan Madrid'e kadar Avrupa basınından ve sosyetesinden seçkin isimlerin katıldığı partiye sadece 200 kişi girebildi. Türk sosyetesinin yanı sıra Yonca Evcimik, Burak Kut ve Yasemin Kozanoğlu gibi sanatçıların da katıldığı partide, 1980'lerde adından sıkça söz ettiren Culture Club'ın efsane solisti Boy George sahne aldı. Avrupa'dan gelen bazı sanatçıların da canlı performans sergilediği parti sırasında, peribacaları üzerinde yapılan lazer gösterileri ilginç görüntüler oluşturdu.

Gece başlayan ve sabahın erken saatlerine kadar devam eden partide davetliler otobüsler ile balon turlarının yapıldığı alana hareket etti. Balonla gökyüzüne havalanan Avrupa ve Türk sosyetesi, keyifli dakikalar geçirdi.

Partiye katılanlar, balon turunun ardından özel bir uçakla İstanbul'a hareket etti.

(MÖZ-YS-GS-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Avrupa ve Türk Sosyetesi Kapadokya'da Eğlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement