Avrupalı Düşünsün! - Son Dakika
Spor

Avrupalı Düşünsün!

Avrupalı Düşünsün!

MAÇIN ÖYKÜSÜSevilla deplasmanında tur direkte kaldı.

23.08.2017 11:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

NEVZAT DİNDAR - MAÇIN ÖYKÜSÜ

Sevilla deplasmanında tur direkte kaldı. 17'de Elia'nın golüyle öne geçen Başakşehir, 52'de Escudero'ya engel olamadı. 75'te Ben Yedder, hayallerimizi yıktı. 84'te Visca umutlarımızı yeniden ayağa kaldırdı. 90'da Emre'nin serbest vuruşu direkte patladı.

Yazık oldu yazık.. Hem de çok yazık.. 88'de Visca iki metreden ayağına gelen fırsatı tepmese ya da 90'da Emre Belözoğlu'nun muhteşem frikiği direğe takılmasa Medipol Başakşehir tarih yazacak ve Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalacaktı.

İlk maçta 2-1 yenilen ama futbol olarak alkış alan ekibimiz dün gece 40 bin taraftarının desteğiyle maça çıkan Endülüs ekibi Sevilla karşısında zoru başarmak için elinden geleni yaptı ama 2-2 biten maçta son dakikalarda şans yanında değildi. 217 milyon euroluk Sevilla kadrosu resmen ecel terleri döküp son dakikalarda vakit geçirmeye oynadı.

Önce Volkan sonra direk

Pizjuan Stadı'nda ilk 10 dakikada baskı kuran Sevilla önce Volkan Babacan'a sonra da direğe takıldı. Başakşehir bu baskıyı ilk organize atağında kırdı ve 17'de Elia ile öne geçti.

Başakşehir'in iyilerinden Adebayor sağdan kaçan Caiçara'nın önüne bıraktı. Çizgiye inen Brezilyalı arka direkte hareketlenen Elia'ya kesti ve Hollandalı ilk maçta olduğu gibi fileleri havalandırdı.

Ev sahibi ikinci yarıya da hızlı başladı. 52'de Navas'ın sağdan ortasında arka direkte Escudero kafayla beraberliği sağladı. İlk maçta da aynı sol bek gol atmıştı.

75'te iyi başladığımız mücadelede kalemizde ikinci golü girdik. Oyuna birkaç dakika önce giren Nolito'nun pasında Ben Yedder sağ çaprazdan topu yerden ağlara gönderdi.

83'te Visca ile tekrar ayağa kalktık ve son dakikalara umutla girdik. Elia'nın ortasında Napoleoni rakibin dengisini bozdu. Topu önünde bulan Bosnalı futbolcu eşitliği getirdi. Visca 88'de ise dikkatsizdi. 90'da Emre Belözoğlu'nun frikiğinde top direğe çarptı. Maç 2-2 biterken tek golle turu kaybettik.

Kaynak: skorer

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Avrupalı Düşünsün! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement