Avukat Cübbesini Başörtüsüyle Giydi - Son Dakika
Güncel

Avukat Cübbesini Başörtüsüyle Giydi

Avukat Cübbesini Başörtüsüyle Giydi

Denizli'de avukatlık stajını tamamlayan başörtülü Sena Özer, baroda düzenlenen törende cübbesini giydi..

13.11.2013 21:48  Güncelleme: 09:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'de avukatlık stajını tamamlayan başörtülü Sena Özer, baroda düzenlenen törende cübbesini giyip avukatlık ruhsatını aldı.

Denizli Barosu Başkanı Müjdat İlhan, stajını tamamlayan Özer'i tebrik etti. Avukatlık yemini eden Özer'e cübbesini giydiren İlhan, Özer'e avukatlık ruhsatını verdi.

Törenin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özer,  "Türkiye için demokratikleşme adına atılmış bir adım. Fotoğraflarda başörtülü olarak yer alabiliyoruz. Denizli'de örtülü olarak ilk yemin eden ben oldum. Haliyle çok heyecanlı ve mutluyum" dedi.

Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer ise kızı Sena Özer ile gurur duyduğunu belirterek, "Gerçekten benim için çok heyecanlı bir durum. Avukatlık mesleğinin, özellikle son yıllarda ülkemiz açısından önemli olduğunu düşünüyorum. Ben de kızımın türbanlı olarak ilk cübbe giyeceğini burada öğrendim. Artık Türkiye'nin, birçok anlamda olması gereken değerlerini yaşamaya başladığını düşünüyorum. İnsanları, duygu ve düşünceleri, kılık-kıyafetiyle yargılamamak gerek" diye konuştu.

Törene, Özer'in ailesinin yanı sıra Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan ve Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci ile çok sayıda davetli katıldı. - Denizli

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Avukat Cübbesini Başörtüsüyle Giydi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement