Avukat Eşini Öldüren Doktordan Pes Dedirten Savunma: Beni Aldattı - Son Dakika
Güncel

Avukat Eşini Öldüren Doktordan Pes Dedirten Savunma: Beni Aldattı

Diyarbakır'da sokak ortasında avukat eşini kurşun yağmuruna tutan katil zanlısı M. I., "Eşimin beni aldattığını düşündüğüm için öldürdüm" dedi.

20.05.2019 10:41  Güncelleme: 10:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'da avukat eşini öldüren katil zanlısı doktorun ifadesi ortaya çıktı. Doktor, eşinin kendisini aldattığını iddia etti. Tartışmanın bu yüzden olduğu ve ardından cinayeti işlediğini söyledi.

ARAÇTAN İNEREK YÜRÜMEYE BAŞLADI

Diyarbakır'da avukat eşini öldüren doktor olayında yeni gelişme yaşandı. Olay Kayapınar İlçesi Diclekent Semtinde yaşandı. Habertürk'ün haberine göre, kreşte eğitim gören çocuklarının etkinliğine katılan M. B. I., doktor eşi M. I. ile kreş çıkışı iddialara göre tartıştı. Bu tartışmadan kısa bir süre sonra, eşini ve çocuğunu araçta bırakan M.B.I., araçtan inerek yürümeye başladı.

Avukat Eşini Öldüren Doktordan Pes Dedirten Savunma: Beni Aldattı

ÇOCUĞUN YANINDA KURŞUN YAĞMURUNA TUTTU

Doktor M.I.'de kısa bir süre sonra aratan inerek, eşine doğru hızla yürüdü. Belinden çıkardığı silahla çocuğunun yanında avukat eşi M.B.I.'yi kurşun yağmuruna tuttu. M.B.I., olay yerinden hayatı kaybetti. Görgü tanıkları olayı hemen polise haber verdi.

POLİSE 'ALDATTI' DEDİ

Olaydan sonra kaçmayan doktor M.I., polise teslim oldu. Olayda kullanılan silahı da polise teslim etti. Cinayet Büro Amirliği'ne götürülen zanlı doktor M.I., cinayeti neden işlediğini polise anlattı. M.I., eşinin kendisini aldattığını düşündüğünü ve arabada bu yüzden tartıştığını polise anlattı. çıkan tartışmanın ardından öfkesine hakim olmayarak cinayeti işlediğini belirtti. Soruşturmanın ardından zanlı adliyeye gönderilecek.

Avukat Eşini Öldüren Doktordan Pes Dedirten Savunma: Beni Aldattı

KAHREDEN DETAY: ÇOCUKLARI İÇİN BİR ARAYA GELMİŞ

İHA'nın haberine göre, zanlının, daha önce de iki kez eşini öldürmeye teşebbüs ettiği ve talihsiz kadının, koruma kararı bulunmasına rağmen çocuklarının babalarını görmeleri için boşanma aşamasındaki eşi ile bir araya geldiği öğrenildi.

Avukat Eşini Öldüren Doktordan Pes Dedirten Savunma: Beni Aldattı

DİYARBAKIR BAROSU'NDAN KINAMA

Olayın ardından Diyarbakır Barosu kınama ve başsağlığı mesajı yayımladı. Baro'dan yapılan açıklamada, "Her gün bir kadının katledildiği ülkemizde bugün de Diyarbakır'da bir kadın meslektaşımız boşanma aşamasında olduğu bir süreçte katledilmiştir. Baromuz avukatlarından Av. Müzeyyen Boylu, yaklaşık 1 buçuk yıldır boşanma davası devam ederken, iki defa Dr. Mesut I. tarafından öldürülmeye teşebbüs edildiği halde, yargı tarafından korunamayıp bugün çocuklarının gözü önünde Dr. Mesut I. tarafından 14 kurşun sıkılmak suretiyle katledilmiştir. Kadına yönelik şiddetin giderek arttığı, kadın cinayetlerinin durdurulamadığı günlerden geçiyoruz. Ve bir kez daha bu acı olayla, şiddet uygulayanın eğitimli olup-olmamasının kadına bakış açısını değiştirmediğini, toplumsal statü ve eğitim düzeyi değişmeksizin kadın üzerinde tahakküm kuran erkek egemen bir bakış açısının devam ettiğini gördük. Kadın cinayetlerinde koruyucu ve önleyici tedbirlerin artırılmadığı, yargılamaların adil-etkin yürütülmediği müddetçe de bu cinayetlerin önüne geçmek mümkün olmayacaktır. Kadına yönelen erkek şiddetini bir kez daha kınıyoruz. Kadın meslektaşımızı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadığımızı, kendisine Allah'tan rahmet, ailesine, tüm sevenlerine, Diyarbakır Barosuna ve tüm meslektaşlarımıza başsağlığı diliyoruz" denildi.

Avukat Eşini Öldüren Doktordan Pes Dedirten Savunma: Beni Aldattı

Son Dakika Güncel Avukat Eşini Öldüren Doktordan Pes Dedirten Savunma: Beni Aldattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (53)

  • kanyotçu: ülkedeki dinci yobazlar yüzünden ülke teksas a döndü. yeter artık insanlaşın biraz. 6 26 Yanıtla akte: din eşittir hoşgörü kadına saygı. ama asıl senin gibi dine laf atan yobazlar bu ülkeyi bu hale getirdi 11 4 zorba: kanyoncu dogru soylemıs .ben durustum ben dindarım denıldınımı en on sırada gorulur bu ınsanlar .ama ıkı yuzluluklerı sahtekarlıklıkları yalancılıkları hesapsızca zengınlıklerının tek kaynaklarıda dindir .bir din adamını gordunmu yolda on metre uzagından gideceksin senın onur ve serefenını calmasın 3 6 Rizeli: Senin karin seni boynuzlar ise sen ne yaparsin..! Defol 4 1 Lalala: Dinle ne ilgisi var Yaratıcı kitaba uyun diyor kitabına uydurun demiyor hatayı kendinde ara inancta değil . 0 0
  • Selen: Vardır kadının bi haltı dek duranın devesi ölmez 10 17 Yanıtla Aynisi yasa: Aldatsada aldatmasada kimki o adam ceza kesiyor, can aliyor... kimse kimsenin sahibi degil... hata yap yada yapma cezanida bu sekilde cocuklarinin onunde yetkisi olmayan biri tarafindan kesilsin iyi mi olur... Allah rahmet etsin bu hanima 2 3
  • Kurabiyeci Kazim: Egitim li böyle yaparsa Egitim siz Imam Hatiplliler ne yapmaz? 11 13 Yanıtla
  • Dudullulu Dul Dudu: Kadın avukat yalanla kazandığı paraların hesabını nasıl verecek bakalım 2 17 Yanıtla
  • Kahya Yahya: Erkeğine biat etmeyecek kadınlar kesinlikle evlenmesin 5 8 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement