Avukatlara Özel Kampanya - Son Dakika
Güncel

Avukatlara Özel Kampanya

Avukatlara Özel Kampanya

Avukatlar, 1–21 Ocak arası Transmed'e giderek yepyeni bir görünüme kavuşabilirsiniz!

04.01.2012 11:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1–21 Ocak arasında Transmed'de saç nakli yaptıran avukatlar, kozmetik cerrahi operasyonlarında daha az ödeyecek. Avukatlar için yeni yıl kararlarını hayata geçirmenin şimdi tam zamanı.

Avukatlar kariyerleri için daha genç ve dinamik görünmek istiyor

Son yıllarda, iş dünyası 'prezantabl' olma kavramını sadece kadınlara yöneltmek yerine daha adil biçimde erkeklerden de beklemeye başladı. Bu birçok erkek için dış görünümlerine artık eskisinden çok daha fazla özen göstermeleri gerektiği anlamına geliyor. Avukatlar genç ve dinamik görünmenin kariyerlerine faydalı olacağı görüşüyle saç nakli ve kozmetik cerrahinin olanaklarından faydalanma yoluna gidiyor.

Gelişen yeni tekniklerle birlikte saç naklinden doğal ve başarılı sonuçlar alınması, erkeklerin bunu önemli bir seçenek olarak değerlendirmesini sağladı. Transmed'de saç nakli ve tedavileri dünyayla aynı anda en güncel teknikler ile Dr. Melike Külahçı gözetiminde uygulanıyor. Transmed Avrupa'nın operasyon kapasitesi geniş ekiplerinden birini yönetirken, yüksek başarı yüzdesiyle de, her yıl 47 ülkeden yabancı hasta çekiyor.

Kozmetik cerrahiye başvuran erkekler fit olma yarışında bir adım önde

Transmed Saç & Kozmetik Cerrahi Kliniği'nden Op. Dr. Ali Dursun Kan'a göre, erkeklerin sıklıkla tercih ettiği estetik operasyonlar arasında liposhaping, göğüs küçültme (jinekomasti), saç, sakal, bıyık, favori nakli, gözkapağı operasyonu, burun estetiği, yüz germe ve karın germe bulunuyor.

Minimal bir girişim olan Liposhaping; bel simidi, göğüs, göbek ve gıdı bölgelerindeki fazla yağlardan spor ve diyetle kurtulamayan erkekleri sağlıklı ve genç bir görünüme kavuşturuyor. Jinekomasti ise erkekleri göğüs büyümesi probleminden kurtarıyor.

Abdominoplasti ile düz bir karın

Abdominoplasti, yani Karın Germe Operasyonu, orta ve alt karın bölgesindeki fazla deri ve yağ dokusunun alınmasını, karın duvarı kaslarının eski gerginliğine kavuşmasını sağlayan bir girişim.

Transmed'de başarıyla uygulanan saç nakli ve kozmetik cerrahi operasyonlar hakkında daha ayrıntılı bilgi almak ve bir konsultasyon randevusu oluşturmak için http://www.transmed.com.tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz. Sağlığınız için sadece profesyonel çalışan klinikleri tercih ediniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Avukatlara Özel Kampanya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement