Köpeklerini Kangurudan Korumak İsteyen Yaşlı Adam, Kangurudan Dayak Yedi - Son Dakika
Dünya

Köpeklerini Kangurudan Korumak İsteyen Yaşlı Adam, Kangurudan Dayak Yedi

Avustralya'nın Victoria eyaletinde iki köpeğini korumak isteyen yaşlı adam, kangurunun saldırısına uğradı. Kangurunun yaşlı adamı bir tekme darbesiyle yere serdiği anın görüntüleri sosyal medyada günün videosu oldu.

07.12.2018 09:34  Güncelleme: 11:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avustralya'nın Victoria eyaletinde iki köpeğini korumak isteyen Daniel Tuohey kangurunun saldırısına uğradı.

Victoria eyaletinin Bendigo kentinde yaşanan olayda, gölet kenarındaki kangurunun köpeklerine saldırmasını engellemek isteyen Daniel Tuohey, keseli hayvanın yumruk ve tekmelerine hedef oldu.

Tuohey'in kızı Bree'nin, sosyal medya hesabından paylaştığı kanguru ile babası arasındaki yaşananları gösteren görüntüler kısa sürede yüz binlerce kişi tarafından izlendi.

Köpeklerini Kangurudan Korumak İsteyen Yaşlı Adam, Kangurudan Dayak Yedi

YAŞLI ADAM KANGURUNUN TEKMESİYLE YERE YIĞILDI

Cep telefonuyla kaydettiği videoda babasını kangurunun geldiği konusunda uyaran Bree'nin, yaşanan mücadeleyi izlerlerken gülmekten kendini alamadığı duyuluyor.

Saldırı sırasında kısa bir süre iri cüsseli hayvanla yumruklaşan Tuohey'in, kangurudan aldığı tekmelerin etkisiyle yere yuvarlandığı görülüyor. Tuohey'in durumunun küçük sıyrıklar dışında iyi olduğu belirtildi.

Köpeklerini Kangurudan Korumak İsteyen Yaşlı Adam, Kangurudan Dayak Yedi

Köpeklerinin kanguruyu oyalamasının ardından ayağa kalkan adamın elindeki içeceğini dökmemesi ise sosyal medya kullanıcıları tarafından "efsane" olarak değerlendirildi.

KANGURULARLA İNSANLAR SIKÇA KARŞI KARŞIYA GELİYOR

Yaklaşık 45 milyon kangurunun yaşadığı Avustralya'da mevsimlerin değişmesi, kuraklık ve hayvanların yerleşim alanlarının azalması gibi nedenlerle ülkenin sembol hayvanları ile vatandaşlar sıkça karşı karşıya kalabiliyor.

Güçlü pençe ve ayaklarıyla çoğunlukla da kendi bölgelerini korumak maksadıyla insanlara saldıran kangurular ciddi yaralanmalara neden oluyor.

Köpeklerini Kangurudan Korumak İsteyen Yaşlı Adam, Kangurudan Dayak Yedi
Köpeklerini Kangurudan Korumak İsteyen Yaşlı Adam, Kangurudan Dayak Yedi
Kaynak: AA

Son Dakika Dünya Köpeklerini Kangurudan Korumak İsteyen Yaşlı Adam, Kangurudan Dayak Yedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • ofli: ben bu kangru döverim 2 yumrukla yeree sererim oni 5 9 Yanıtla
  • BAK HELE: Abi çok iyi dövüşçü bu kangurular 6 0 Yanıtla
  • banane: dolar noldu düşecekmii 0 4 Yanıtla 1974: Sen bu video ya yorum yaptın dolar şimdi 4 liraya düşecek beklede gör dayı öyle diyor 0 0
  • yurubehamdi: yürü be hamdi kim tutar seni sende varsın bu alemde. dolar manipule dikkattt. herşey fake yeeen bizde fakeyiz. hepinizi fakeyorum. saygılarımla. 0 3 Yanıtla
  • hakan telli: ucan tekme,hahahahhaha.bravo kanguru abi 3 0 Yanıtla
  • ahmet mehmet: Sizde bunu yediniz. 144p çeken telefon bile kalmadı hepsi hd çekiyor en az. Yani bu fake video inanamayın gördüğünüz her habere. 0 1 Yanıtla
  • serkan yılmaz: yalan haber olduğu kesin 0 1 Yanıtla
  • Ali: Hayvan orda kendini korumaya çalışıyor,iki köpek sıkıştırıyor sağdan soldan,köpekleri kışkırtanın dersini vermiş sadece....en son görüntüde savunma için arkasını duvar gibi bir yere yaslıyor farkındaysanız...Gayet içgüdüsel bir savunma durumu,derdi saldırmak değil korunmak onun.... 0 0 Yanıtla
  • Güney Afrika'da yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 45 ölü
    02:21 Güney Afrika'da yolcu otobüsü şarampole yuvarlandı: 45 ölü

    Güney Afrika Ulaştırma Bakanlığı, bir yolcu otobüsünün şarampole yuvarlanması sonucu araçtaki 46 kişiden 45'inin hayatını kaybettiğini, 8 yaşında bir çocuğun kazadan ağır yaralı olarak kurtulduğunu açıkladı. Otobüsün, komşu ülke Botsvana'dan Güney Afrika'nın Limpopo eyaletindeki Moria'ya gittiği sırada köprüden uçuruma düştüğü ifade edildi.

  • İzmir'de 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 düzensiz göçmen yakalandı
    01:59 İzmir'de 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 düzensiz göçmen yakalandı

    İzmir'in Karaburun ve Çeşme ilçeleri açıklarında Sahil Güvenlik ekipleri tarafından 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 düzensiz göçmen ise yakalandı. Karaburun açıklarında Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına itilen can salında bulunan 3'ü çocuk 23 düzensiz göçmen kurtarıldı. Çeşme ilçesinde ise Sahil Güvenlik Mobil Radarı tarafından tespit edilen lastik bottaki 2 düzensiz göçmen ekiplerce yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

  • İzmir'de Yunanistan unsurları tarafından Türk kara sularına itilen göçmenler kurtarıldı
    00:42 İzmir'de Yunanistan unsurları tarafından Türk kara sularına itilen göçmenler kurtarıldı

    İzmir'in Karaburun ilçesi açıklarında, Yunanistan unsurları tarafından Türk kara sularına itilen can salı içerisindeki 3'ü çocuk 23 düzensiz göçmen, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı. Yasa dışı yollarla yurt dışına çıkmak isteyen lastik bot içerisindeki 2 düzensiz göçmen ise yine Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yakalandı. Kurtarılan göçmenler sağlık kontrolleri ve işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğü Geri Gönderme Merkezine sevk edildi.

  • Lübnan Başbakanı Mikati, İtalya Başbakanı Meloni sandığı diplomatı öperek selamladı
    00:38 Lübnan Başbakanı Mikati, İtalya Başbakanı Meloni sandığı diplomatı öperek selamladı

    Lübnan Başbakanı Necip Mikati, ülkesine ziyaret gerçekleştiren İtalya Başbakanı Giorgia Meloni ve heyetini havalimanında karşıladı. İtalyan lideri uçağının önünde bekleyen Lübnan Başbakanı, Meloni yerine yanlışlıkla başka birini öptü. Gülümseten anlar kameralara yansıdı.

  • HRW: Rus güvenlik şirketi Wagner, Mali'de sivilleri hedef alıyor
    00:35 HRW: Rus güvenlik şirketi Wagner, Mali'de sivilleri hedef alıyor

    İnsan Hakları İzleme Örgütü (HRW), Rus güvenlik şirketi Wagner'in Aralık 2023'ten bu yana Mali ordusuyla sivilleri hedef aldığını öne sürdü. HRW tarafından yayınlanan raporda, Wagner'in Mali'de sivilleri hedef aldığına dikkat çekildi. Raporda, Aralık 2023'ten bu yana Rus güvenlik şirketi Wagner ile Mali ordusunun, ülkenin orta ve kuzey bölgelerinde aralarında çocukların da bulunduğu, çok sayıda sivilin ölümüne neden olduğu belirtildi.


Advertisement