Avusturya'dan Moskova'ya Diyaloğu Sürdürme Çağrısı - Son Dakika
Politika

Avusturya'dan Moskova'ya Diyaloğu Sürdürme Çağrısı

Avusturya\'dan Moskova\'ya Diyaloğu Sürdürme Çağrısı

Avusturya Dışişleri Bakanı Karin Kneissl, Rusya’ya iki ülke arasındaki diyaloğu sürdürme çağrısında bulundu.

20.04.2018 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avusturya Dışişleri Bakanı Karin Kneissl, Rusya'ya iki ülke arasındaki diyaloğu sürdürme çağrısında bulundu.

Avusturya Federal Avrupa Entegrasyon ve Dışişleri Bakanı Karin Kneissl, bugün başkent Moskova'da Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile bir araya geldi. Avusturya Dışişleri Bakanı Kneissl, Rusya ve Avusturya'nın diyalog için kanalları korumayı başardığını söyleyerek, diyaloğu sürdürme çağrısında bulundu. Kneissl, Rusya'ya hem ikili hem de çok taraflı formatta mükemmel işbirliği için teşekkür ederek, "AGİT'te Avusturya'nın başkanlığı sırasında Rusya'yla işbirliği yapmak benim için iyi bir deneyimdi" dedi. Kneissl, "Diyalog için kanalları başarılı bir şekilde koruduğumuz için mutluyum ve benim de diplomasiden tam olarak anladığım budur. Umarım bugün ikili işbirliğinin önemli yönlerini tartışabiliriz" ifadelerini kullandı. - MOSKOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Avusturya'dan Moskova'ya Diyaloğu Sürdürme Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bosna Hersek'te Srebrenitsa Soykırımı İnkar Edildi
    23:38 Bosna Hersek'te Srebrenitsa Soykırımı İnkar Edildi

    Bosna Hersek'in Sırp Cumhuriyeti'nde düzenlenen gösteride binlerce Bosnalı Sırp, Srebrenitsa soykırımının inkar edildiği bir protestoya katıldı. Gösteride RS Başkanı Milorad Dodik ve diğer önemli Sırp yetkililer konuşma yaptı. Dodik, Srebrenitsa'da yaşananların savaş sonucu işlenen bir suç olduğunu ancak soykırım olmadığını savundu. RS hükümeti, Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nda görüşülecek olan Srebrenitsa Soykırımı Anma Günü karar taslağına tepki olarak bu gösteriyi düzenledi.

  • Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı'nın başkan yardımcıları belli oldu
    22:52 Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı'nın başkan yardımcıları belli oldu

    Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı'nın başkan yardımcıları Belediye Meclis üyeleri Abdullah Burak Livan ve Eda Büyükdemirci olarak atanmıştır.

  • Kastamonu Belediye Başkanı Ulaşım Sorununu Çözmek İçin Toplantı Yaptı
    22:47 Kastamonu Belediye Başkanı Ulaşım Sorununu Çözmek İçin Toplantı Yaptı

    Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, göreve başlamasının ardından şehir içi ulaşım problemini çözmek için S.S. Kastamonu Özel Halk Otobüsü İşletmesi ile toplantı gerçekleştirdi. Ulaşım master planı, mesafeye göre ücret, sarı otobüs ve otoparklar gibi konuları bilimsel ve akılcı çözümlerle hayata geçireceklerini belirtti.

  • Gençlik ve Spor Bakanı Fenerbahçe-Olympiakos maçını tribünden izledi
    22:25 Gençlik ve Spor Bakanı Fenerbahçe-Olympiakos maçını tribünden izledi

    Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Final ikinci maçında Olympiakos karşılaşmasını tribünden takip etti. Bakan Bak, protokol tribünde yerini alarak müsabakayı izledi.


Advertisement