Ay Burcunuz Kimi İşaret Ediyor? - Son Dakika
Kadın

Ay Burcunuz Kimi İşaret Ediyor?

Ay Burcunuz Kimi İşaret Ediyor?

Ay burcunuz aslında güneş ve yükselen burçlardan ziyade kişiliğinizin derinliklerine işaret ediyor.

09.04.2013 10:30  Güncelleme: 10:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Astrolojide Ay; sağlığınızla ilgili hassas olan noktaları, anneniz ile ilişkilerinizi, bir olayla karşılaştığınızda verdiğiniz ilk tepki, duygusal zeka kaliteniz hakkında ipuçları vermektedir.

İşte ay burcunuzun gösterdiği kişilikler...

Ay Koç Burcunda ise:

Ay burcunuz KOÇ olduğundan dolayı, bir olayla karşılaştığınızda verdiğiniz ilk tepkiniz genelde stresli ve sinirli tepkiler verebilirsiniz. Duygusal anlamda rekabetçi bir yapınız vardır ve hayat sizin için adeta bir savaş alanı gibidir. Zaman zaman düşüncesizce çıkışlarınız ve eni konu düşünmeden bir olaya atlayış şekliniz çevreniz tarafından çoğu zaman eleştiri almanıza sebep olsa da aslında siz tam bir girişimci ruhsunuz. Yalnız zaman zaman kendinize düşünme ve olayları irdeleme payı bırakmanız olası zararlara karşı sizi koruyacaktır.

Sabır pek size göre bir kelime değil, yaptığınız her işte aceleci bir tarafınız vardır. Zihniniz sürekli meşguldür. Duygular konusunda özellikle biraz ben merkezci bir yapıya sahip olabilirsiniz. Önce benim hissettiklerim, benim duygularım dediğiniz için karşınızda ki kişinin hissettiklerini anlamakta zorlanabilir veya siz anlayana kadar iş işten geçmiş olabilir.

İçi dışı bir insan grubundansınızdır, duygularınızı döndürüp dolaştırmadan direk çevrenizde ki kişilerle paylaşırsınız. Hedef odaklı bir yapınız vardır ve hedefe ulaşırken inisiyatif ve kendi başınıza karar almaktan çekinmezsiniz. Maceracı ve cömert yapınızla çevrenizdekilerin hemen ilgisini çeker ve sevgisini kazanırsınız.

Duygusal anlamda çabuk öfkelenen bir yapınız vardır. İsteklerinizin hemen o anda olmasını istersiniz. Zaman zaman çocuk gibi tepkiler verebilirsiniz, mesela hemen küsebilir ve alınganlık yapabilirsiniz. Öncü ve olayları başlatan bir yapınız vardır ve kendinizi direk ortaya koyarsınız. Hem bağımsız ve bir o kadarda meraklı oluşunuz sizi hayatta türlü deneyimler yaşamaya sevk eder sık sık. Hayatta bir şeyleri deneme yanılma yolu ile öğrenmeye yöneliksinizdir. Bu yaşamda her zaman öncelikler size verilmeyebilir, böyle durumlarla karşılaştığınızda daha az kapris yapmak yerinde olacaktır. Hızlı ve çabuk hareket etmenizde kaynaklı sakarlıklara biraz daha açıksınızdır.

Anneniz sizin için her zaman güçlü, mücadeleci ve size özgürlük ve özgüven aşılayan biri. Bu hayatın mücadele gerektiğiniz ve mücadeleler karşısında yılmamanız gerektiğiniz size anneniz öğretmiş. Yalnız klasik anne-çocuk ilişkisinden çok aranızda daha dostvari, arkadaşça bir ilişki kurmuş olabilirsiniz.

Sağlıkla ilgili olarak öncelikle öfke kontrolü problemleriniz olabilir, vücudunuzda kafa ve yüzünüz hassas olabilir, bu bölgenizi özellikle soğuklara karşı korumanızda yarar var. Yine dudaklarınız çabuk çatlayabilir, migren..vb baş ağrılarınız sıkça hayatınıza müdahale edebilir. Özellikle saçlarınıza özen göstermenizde yarar var erken yaşta saç dökülmeleri ve bölgesel kellik oluşabilir. Yine orta yaş sonrası yüksek tansiyon problemi ortaya çıkabilir.

AY Boğa Burcunda ise:

Ay burcunuz boğa olduğu için duygular ve hisler konusunda tutarlı, inatçı ve sağlamcı bir yapınız vardır. Öncelikle kendinizi duygusal anlamda güvence altında hissetmek isterseniz.

Ay burcunuzu Venüs yönetir. Bu yüzden öyle kavgayla, patırtıyla, gürültüyle işiniz olmaz. Elle tutulur somut güzellikler peşindesinizdir. Dokunabildiğiniz, hissedebildiğiniz güzellikleri seversiniz. Mesela tadı güzel yemekleri, ağızda hoş bir esans bırakan şarapları, yattığı zaman yumuşaklık hissettiği yatağı, dokunduğu zaman içini titreten bir teni. Fiziksel temasta olmayı seversiniz.

Risk almak beraberinde kayıpları da getireceğinden dolayı pek ilgilenmezsiniz. Tutucusunuzdur, elindekilerin devamlılığını getirmeye çalışırken bir yandan da onları sahiplenirsiniz. Sahiplendiğiniz için de kriz zamanlarında tutucu yanlarınız açığa çıkar.

Güvenilirsinizdir. Fakat öyle esnek, yeniliklere açık, oradan oraya koşmazsınız. Zaman zaman takıntılarınız ortaya çıkabilir.

Annenizi, sahiplenici, koruyucu, besleyici bir bayan olarak algılarsınız. Anneniz size bu dünyada maddi koşulların önemini özellikle vurgulamış olabilir. Duygusal anlamda çabuk sinirlenmemeyi ve sabrı annenizden öğrenmiş olabilirsiniz, lakin annenizde genel olarak mantıklı tepkiler vermeye çalışan bir bayan olabilir.

Midenize ve boğazınıza oldukça düşkün olabilir, hatta mutfakta zaman geçirmek sizin stresinizi üzerinizden atmanız için adeta meditasyon gibidir. Ay burcu bir noktada kişisel yeteneklerimizi de ifade ettiği için, özellikle mutfakta harikalar yaratma potansiyeliniz yüksektir.

Ay burcunuz BOĞA olduğu için; Omuzlarınız, enseniz boyun, boğaz kısmınız hassastır. Bu yüzden vücudunuzun bu bölgelerine ekstra özen göstermenizde yarar var.

AY İkizler Burcunda ise:

Ay Burcunuz İkizler olduğu merak etmek, fikirler düşünmek, yaymak, iletmek ilk hedefleriniz arasında yer almakta. Çok hareketlisinizdir, enerjiniz değişken olmakla beraber genel olarak yüksektir. Bir olayla karşılaştığınızda vereceğiniz ilk tepki genel olarak ''Ne, Nasıl, Nerede..vb'' şeklinde sorulardır.

Hızlı hareket eder, çabuk düşünür, mantıklı kararlar alırsınız. Fakat duygusal anlamda o kadar değişkensinizdir ki çoğu zaman anınız anınıza uymayabilir. Her konu hakkında söyleyecek 2 çift sözünüz her zaman vardır. Kah yer altı maden ocakları hakkında olsun kah gökyüzünün derinliklerinde ki olaylar ya da denizlerde nesli tükenen hayvanlar hakkında. Her olaya karşı duyarlısınızdır.

Duygusal ilişkilerde derine inme problemi yaşayabilirsiniz, bu yüzden ilişki kurduğunuz kişiler sizi yüzeysel veya sizin onları anlamadığından sıkça şikayet edebilirler. Hatta bu yüzden dışarıdan flörtçü olarak algılanabilir, duygusal anlamda karşınızdaki kişiye güven vermekte zorlanabilirsiniz. Siz kendinizi öncelikle bilgi anlamında güvence altına almak istersiniz, entelektüel bir zihin kapasitesiniz vardır.

Hemen her konuda söyleyecek bir sözünüz vardır. Sohbetlerinizde candan davranırsınız, konuşurken kendinizi dinletmeyi başarısınız. Başkalarını dinlerken kendi söyleyeceklerinizi düşünürsünüz.

Annenizi, zeki, zihinsel olarak sürekli meşgul ve bir şeylerle ilgilenen, krizler karşısında soğukkanlılıkla hareket edebilen, sosyal, dışa dönük, bir kişi olarak algılayabilirsiniz.

Ay Burcunuz İKİZLER olduğu için, solunum sisteminiz, burnunuz, akciğerleriniz, elleriniz, kollarınız hassastır. Bu bölgeleriniz çabuk rahatsızlanabilir, bu yüzden ekstra dikkat etmenizde yarar var. Özellikle orta yaştan sonra damar tıkanıkları ve cildinizde sık sık kızarıklıklar oluşabilir.

AY Yengeç Burcunda ise:

Ay burcunuz YENGEÇ olduğundan hayatta ki ilk yöneliminiz yakın olmak ve duygudaşlık kurmaktır. Duygudaşlık kurabildiğiniz kişilerle ancak çok iyi bir şekilde anlaşabilirsiniz.

Bakmak, büyütmek, beslemek, korumak, kollamak sizin işinizdir. Hayatınızda önem verdiğiniz herkesle ilgilenmeye çalışır, onlardan gelen her tepki ve soruya yanıt vermek için çaba sarf edersiniz. Siz oldukça düşünceli ve bu hayatta öncelikli hedefiniz kendinizi duygusal anlamda güvence altına almaktır.

Ay, duyguları yönettiği için bir olayla karşılaştığınızda mantıklı tepkiler vermek yerine ilk etapta duygularınızın sesini kelimelere, sözlere dökersiniz. Olası en büyük eleştirilecek yanınız ise insanlara çabuk güvenememek ve güvendiğiniz zaman ise bağlılık ile bağımlılık arasında ki o ince çizgiyi koruyamamaktır. Genel anlamda sadık profil çizersiniz.

Annenizi algılayış şekliniz ise, şefkatli, aşırı koruyucu, kollayıcı ve iyi lezzetli yemekler yapan anne şeklinde olabilir. Sizin duygu dünyanızın gelişiminde annenizin oldukça önemli bir rolü bulunmaktadır.

Hayatın katı gerçekleri ile yüzleşmeyi öğrenmeli, bağımsız ve yetişkin bir birey olabilmelisiniz. En büyük handikaplarınızdan biri de geçmişle olan sıkı bağlarınız ve melankoliye yatkın duygu dünyanızdır. Tabii ki geçmişle bağlarınızı koparmanızı kimse isteyemez sizden ama geçmişi sürekli anımsamak sizin hayat yolunda ilerlemenize yardımcı olamayabilir.

Sağlıkla ilgili olarak, Göğüs, mide ve memelerde ki rahatsızlıklar, yetersiz sindirim, mideyi üşütme, verem, tuzlu balgamlar, ağır öksürükler, su dolu kabarcıklar, midede yaralara karşı dikkatli olmanızda yarar vardır.

AY Aslan Burcunda ise:

Ay burcunuz Aslan olduğundan dolayı, yaşam arenası sizin için keyifli, eğlenceli ve her anı yaşanmaya değer bir alan. Kendinize duygularınızı, ruhunuzu tatmin edecek bir meşgaleyi her zaman çok rahat bulabilirsiniz. ''Hayatın tadını çıkartan insan'' tamda siz göre söylenebilecek bir cümle.

Sizin için sıcak ilişkiler kurmak hayatınızın temel prensiplerinden biridir. Sahteliğe, iki yüzlülüğe hayatınızda kesinlikle yer yoktur. Ne kadar samimi o kadar güvenilirdir sizin için. Çevrenizde ki insanlar sizi oldukça cana yakın, neşeli, esprili, cömert ve bir o kadar harbi insan olduğunuzu düşünür.

Bir olayla karşılaştığınızda verdiğiniz ilk tepki, zihninizden ve kalbinizden geçen o anda ne ise odur. Tartmaz, süzmez, olduğu gibi doğal bir şekilde tepkinizi ortaya koyarsınız. Duygularınızı direkt şekilde ifade etmeye alışmışsınızdır. Yalnız biraz duygusal anlamda özellikle dışarıdan motive edilmeye ihtiyaç duyarsınız. Güzel sözler duymak, gaza getirilmek gibi.

Genel olarak heyecanlı ve bir o kadar şakacı bir insanızdır. Yeni oluşumlar, yeni hedefler size cazip ve çekici gelir. Özel hayatınıza biri girdiği zaman onun hayatının merkezide olmak istersiniz. Bu hayatta ki asıl amacınız rahat bir şekilde hareket özgürlüğü kazanmaktır. Eğer içinde bulunduğunuz sosyal oluşumlarda yeterince ilgi göremezseniz ya küser ya da dikkatleri üzerinize çekmek için kişisel yeteneklerinizi ortaya koymaktan hiç çekinmezsiniz.

Annenizi gözünüzde fazlaca büyütebilir ve onun mükemmel, muhteşem bir kadın olduğunu düşünebilirsiniz. Sizin kendinize özgüveninizin asıl kaynağı muhtemelen annenizdir çünkü onunda aynı şekilde kendine güveni oldukça yüksektir. Yalnız annenizi zaman zaman bencil bir bayan olarak algılayabilirsiniz.

Sağlık olarak, Üst mide, kalp, sinirler, sırtı ve sırtın 2 yanını hassas olabilir. Zatülcenp, kaburgalar ve yan taraflarını ilgilendiren tüm hastalıklar, sırt ağrısı, kalp çarpıntısı, kalp sıkışması, şiddetli ateş, kalpteki tüm rahatsızlıklar, gözlerde ağrı, Ay aslan burcunun olası rahatsızlıkları arasında yer almaktadır.

AY Başak Burcunda ise:

Ay burcunuz Başak olduğundan dolayı, yaşam arenası sizin için sürekli düzenlenmesi, tertiplenmesi gereken ve kuralları olması gereken bir yerdir.. Kendinize duygularınızı, ruhunuzu ancak detay gerektiren işlerle uğraşıp ve bu işlerde başarı elde ettiğinizde tatmin olmuş hissedersiniz.. 'Şeytan detaylarda gizlidir'' tamda siz göre söylenebilecek bir cümle.

Genel anlamda çalışkan ve oldukça pratik bir yapınız bulunmaktadır. Çalışkan, pratik zihin, bilgiye önem veren, en iyisi için çabalayan, sistemli, rasyonel, detaylara hakim, zeki, düzenli, sakin, temkinli bir yapınız bulunmaktadır. Sizin için bu hayatta ki öncelikli amacınız, daha doğrusu duygusal anlamda tatmininiz, kendinizi maddi anlamda güvence altına aldığınız takdirde gerçekleşecektir.

Bir olayla karşılaştığınızda verdiğiniz ilk tepki, mantığınızın sesinin söyledikleridir. Ve sizin için tutarlı sonuçlar önem taşır. Karmaşadan ve karmaşık duygulardan korkarsınız. Her şeyi düzene sokmak, dikkatle organize etmek, analiz etmek ve böylece her şeyin kontrol altında olduğuna kendinizi inandırmak istersiniz

Çok duygusal bir insan olduğunuzu söyleyemeyiz. Sizin için duyguların bile belli bir ölçütü, mesafesi ve mantığı olması gereklidir. Sağlık ve hijyenle ilgili konulara da ekstra özen gösterebilirsiniz.

Anneniz sizin gözünüzde her an her şeye yetebilen, elinden her iş gelen, hamarat, becerikli bir bayandır. Yalnız sizin endişeli ruh halinizin asıl kaynağı anneniz olabilir, lakin o da aslında sizin gibi endişeli ve bardağın dolu tarafından görmeye meyilli biri olmayabilir.

Sağlık olarak, karın, kalın bağırsak, ince bağırsak ve diyaframınız hassas olabilir. Kurtlar, kolit, bağırsak problemleri, karın kısmında ki tüm rahatsızlıklar Ay başak burcunun olası rahatsızlıkları arasında yer almaktadır.

AY Terazi Burcunda ise:

Ay burcunuz Terazi olduğundan dolayı, yaşam arenası sizin için sürekli güzelliklerle dolu veya sizin güzelleştirmeniz gereken bir yerdir. Kendinize duygularınızı, ruhunuzu ancak sanat, yaratıcılık gibi işlerle uğraşıp ve bu işlerde başarı elde ettiğinizde tatmin olmuş hissedersiniz.. 'Seviyorum o halde varım!'' tamda siz göre söylenebilecek bir cümle.

Genel anlamda neşeli ve oldukça ilişki kurmaya meyilli bir yapınız bulunmaktadır. Estetik kaygıları olan, ilişkilere önem veren, adalet duygusu gelişmiş, uyumlu, objektif, entelektüel bakımdan gelişime açık, orta yol bulucu, yaratıcı, zevk sahibi. Sizin için bu hayatta ki öncelikli amacınız, daha doğrusu duygusal anlamda tatmininiz, kendinizi entelektüel anlamda yeterli donanıma sahip olmanızda geçer.

Bir olayla karşılaştığınızda verdiğiniz ilk tepki, olaylara kimlerin karıştığını merak eder ve gerçekten haklı olan kim bunu merak eder ve sorgularsınız. Çünkü adalet duygunuz oldukça gelişmiştir ve çoğunluğun değil her zaman haklının yanındasınızdır.

Tek başınıza hareket etmeniz zordur ve duygularınızı, hislerinizi paylaşacak birilerini istersiniz sürekli. Yalnız kalmanız veya paylaşamamanız sizi ciddi mutsuzluklara itebilir. Hayatınızda paylaşmak esastır. Estetik kaygılarınız oldukça gelişmiş olduğundan hayatınızda ilgilendiğiniz ne varsa öncelikle sunumu sizin için çok önemlidir.

Anneniz sizin gözünüzde genel anlamda sakin ve dingin bir bayandır. Hatta evde dengeleri en iyi şekilde koruyan kişidir. Huzur ve sakinlik onun için çok önemlidir, hatta öyle ki yaşamında huzur ve uyumun bozulmaması için kendinden bile çoğu zaman ödün verebilen bir anneniz olabilir.

Sağlık olarak omurga, alt karın, göbek, üreme organları, uyluk, kalça, bel ve böbrekleriniz hassas olabilir. Böbrek ve bel bölgesinde ki tüm rahatsızlıklar, bel ve kalça bölgesinde ki yanıklar, mesanede ki yaralar veya rahatsızlıklar, ülser, sırt problemleri, kan ile ilgili sorunlarda Ay burcunuzun TERAZİ olmasının olası rahatsızlıkları arasında yer almaktadır.

AY Akrep Burcunda ise:

Ay burcunuz Akrep olduğundan dolayı, yaşam arenası sizin için sürekli gizemli ve misktik olayların olduğu ve keşfedilmesi gereken bir çok detayın olduğu heyecan verici ve bir o kadar da tehlikeli bir alandır. 'Risk varsa bende varım!'' tamda siz göre söylenebilecek bir cümle.

Genel anlamda meraklı ve oldukça araştırmacı bir yapınız bulunmaktadır. Özgüvenli, mücadeleci, risk alan, sezgileri kuvvetli, nüfuz edebilen, gizemli, dayanıklı, çekici, araştıran, tutkulu, krizle mücadele edebilen, şartları korumaya çalışan bir kişiliksinizdir. Sizin için bu hayatta ki öncelikli amacınız, daha doğrusu duygusal anlamda tatmininiz, zorlukların üstesinden başarı ile gelmekten geçer. Çünkü özellikle duygusal anlamda krizlere çekilmeye veya bu krizleri yaratmaya müsait bir yapınız vardır.

Bir olayla karşılaştığınızda verdiğiniz ilk tepki, konunun altında yatan gerçek sebebin ne olduğunu öğrenmeye yönelik ve ne olduğunu öğrenmeden de asla vazgeçmemektir. Siz duygusal anlamda güçlü ve kontrolü ele almaya müsait bir yapınız bulunmaktadır. Hatta sizden habersiz kuş uçmasına bile izin veremeyebilirsiniz.

Sizin Ay burcunuzun Akrep olmasından dolayı, sezgileriniz keskindir. Yasak olan şeylere karşı doğal bir şekilde çekilirsiniz. Duygusal anlamda kolay kolay güvenmezsiniz, ama güvendiğiniz zamanda gözünüzü pek bir şey görmez. Duygular arenasında ya hep ya hiç diyen bir duruşunuz vardır.

Anneniz sizin gözünüzde güçlü, küllerinden yeniden doğabilen, oldukça meraklı ve hayatınızda olan biten her şeyi fazlası ile merak eden, katı prensipleri olan ve bunlardan kolay kolay vazgeçmeyen bir şekilde olabilir. Hatta sizin her şeyi bilme güdünüzün altında, annenizin bu yapıda olmasının bir etkisi bulunmaktadır.

Sağlık olarak cinsel organlar, hayalar, mesane, kısmı hassas olabilir. Mesanede kum, taş, anüste çatlaklar, fistüller, bel soğukluğu, istemsiz ve nedensiz ereksiyon, rahim hastalıkları, cinsel yolla bulaşan hastalıklar Ay burcunuzun AKREP olmasının olası rahatsızlıkları arasında yer almaktadır.

AY Yay Burcunda ise:

Ay burcunuz Yay olduğundan dolayı, yaşam arenası sizin için adeta macera yaşanabilecek, heyecan verici ve sürekli yeniliklerin olduğu bir alan . 'Engin denizlere sığmam taşarım'' tamda siz göre söylenebilecek bir cümle.

Genel Bilgiye aç, öğrenmeye açık, felsefi, vizyoner, iyimser, sporcu, hevesli, yeniliklere açık, amaç duygusuna sahip, sosyal, meraklı bir yapınız bulunmaktadır. Yeni şeyler öğrenmeye ve deneyimlemeye her an açıksınızdır. Farklı kültürler, farklı kişiler, farklı şehirler, farklı ülkeler her zaman sizi cezp eder. Hatta duygusal anlamda tatmin olmanızı fazlası ile sağlar.

Bir olayla karşılaştığınızda verdiğiniz ilk tepki, olayın etik olup olmamasını merak edersiniz. Çünkü ahlaki yapınız oldukça gelişmiştir hatta bunun yanında dinsel anlamda inançlarınızda kuvvetlidir. Hayat yolunda her zaman ulaşmanız gereken önemli büyük amaçlarınız vardır ve idealistsinizdir. Duygusal anlamda sıcak ilişkiler kuraya her ne kadar meyilli olsanız da bir o kadar özgürlüğünüze düşkünsünüzdür ve hesap vermeyi pek sevmezsiniz. Bu sizi mutsuz eder.

Sizin Ay burcunuzun Yay olmasından dolayı öncelikle sorumluluk almayı öğrenmeniz gerekmektedir. Konsantrasyon sağlamayı ve elinizde ki olanakları doğru ve etkin bir şekilde kullanabilmeyi geliştirmeniz gereklidir. Bazen duygularınızı oldukça abartılı ve coşkulu bir şekilde ifade edebilirsiniz ve bu da eleştiri oklarını üzerinize çekmenize neden olabilir.

Anneniz sizin gözünüzde güçlü, tam olması gereken ne eksik ne fazla tam ideal bir kadın, ideal bir annedir. İnançları kuvvetli, hayata bardağın dolu tarafından bakan, iyimser bir bayan olabilir.

Sağlık olarak uyluk ve kaba etlerin bulunduğu bölgeler hassas olabilir. Bu kısımlarda ortaya çıkan fistüller, hasarlar, yüksek ateş, hummalar, dört ayaklı hayvanlar tarafından zarar görme, spor sakatlıkları Ay burcunuzun Yay olmasının olası rahatsızlıkları arasında yer almaktadır.

AY Oğlak Burcunda ise:

Ay burcunuz Oğlak olduğundan dolayı, yaşam arenası sizin için adeta disiplinli, kuralları olması gereken, mesafeli ve sürekli iş yapılması, çalışılması gereken bir yer. 'Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz'' tamda sizin için söylenebilecek bir cümle.

Genel olarak Sorumluluk sahibi, hesap yapan, sağlamcı, mantıklı, kurallarla çalışan, güvenilir, sabırlı, yalnız kalabilen, sade, pratik bir yapınız vardır. Sizin pek duygularla işiniz yoktur aslında, her şey belli teorik bir düzene kurulmuştur. Sizin için çalışmak duygusal anlamda tatmin olmanızı fazlası ile sağlar.

Bir olayla karşılaştığınızda verdiğiniz ilk tepki olayın mantıklı olup olmadığı, olayın iyi bir şekilde organize edilip edilmediğini sorgulayabilirsiniz. Maddi anlamda kendinizi güvence altına almak bu hayatta ki öncelikli amaçlarınız. Aslında başkaları tarafından incinmekten korktuğunuz için hayatta kendinize duvarlar örersiniz.

Sizin Ay burcunuzun Oğlak olmasından dolayı öncelikle duygularınızı çevrenizde ki insanlarla paylaşmayı öğrenmeniz gerekmektedir. Özellikle duygusal anlamda ihtiyaçlarınızı nasıl gidermeniz gerektiğini öğrenmek önemli olacaktır. Korkularınızın üzerine gittiğiniz ve yendiğiniz takdirde kendinizi geliştirmiş olacaksınız. Her ne kadar zor olsa da.

Anneniz sizin gözünüzde güçlü; her zaman her sırrınızı paylaşabileceğiniz güvenilir ve sırları tutabilen bir anne. Yalnız sürekli yoğun ve ilgilenmesi gereken işleri olduğundan dolayı sizinle duygusal anlamda bağ kurmakta eksiklikleri olan bir bayan olabilir. Sizin hayata karşı olan kuralcı yapınızın kaynağında anneniz olabilir.

Sağlık olarak dizler, kemikler, cilt, deri, pankreasınız hassas olabilir. Dizler ve bu bölgelerde ki yaralanmalar, hasarlar, kemiklerde problemler, kırılmalar, cüzzam, alerji, kaşıntılar, yaralar Ay burcunuzun OĞLAK olmasının olası rahatsızlıkları arasında yer almaktadır.

AY Kova Burcunda ise:

Ay burcunuz KOVA olduğundan dolayı, yaşam arenası sizin isyanların, sıra dışı olayların geliştiği, heyecan verici bir alandır. 'Özgürlüğüm yaşam sebebimdir'' tamda sizin için söylenebilecek bir cümle.

Genel olarak; teknik konulara ilgisi olan, idealist, pratik, orijinal fikirli, iş birlikçi, özgürlükçü, mantıklı, toplum için çalışabilen, entelektüel zihin kapasitesi, yenilikçi, devrimci, fikir insanı bir yapınız vardır. Kalabalık gruplarla bir araya gelmek, organizasyonlar yapmak, sosyal olmak, arkadaşlarınızla beraber olmak sizin için tam anlamıyla duygusal alanda tatmin olmanızı sağlayan konulardır.

Daha çok teorilere ve kavramlarla ilgilisinizdir. Duygusal anlamda da eğer bir şey orijinal değil ise çokta fazla dikkatinizi çekmez. Duygular ve ihtiyaçlar söz konusu olduğunda da mesafe duygusu ve mantık ön plana geçer. Bu mesafe koyabilme kapasitesi nedeniyle her türlü insanla kontak kurabilirsiniz, çünkü kendinizi diğer insanın endişe ve duygularıyla yoğun şekilde uğraşmak zorunda hissetmezsiniz.

Sizin Ay burcunuzun Kova olmasından dolayı uyum sağlamayı öğrenmek birincil hedeflerinizden biri olmalı. Çünkü sizler eksantrik bir yapıya sahipsinizdir ve çevreniz bunu çokta normal karşılamayabilir. Bu hayatta ki asıl hedeflerinizi tek başınıza bireysel bir şekilde hareket ederek değil, içinde olduğunuz sosyal gruplarla bir araya gelerek ancak gerçekleştirebilirsiniz.

Anneniz sizin gözünüzde; iletişim yetenekleri kuvvetli, sosyal, dışa dönük, hareketli ama duygusal anlamda mesafeli, sağı-solu pek belli olmayan bir bayan olabilir. Annenizde sizin gibi özgürlüğüne oldukça düşkündür hatta sizin özgürlüğünüze düşkün olmanızın kaynağında anneniz yatıyor olabilir.

Sağlık olarak; baldırlar, ayak bilekler, uyluk kısmı hassas olabilir. Bu uzuvlarda ortaya çıkan rahatsızlıklar, damarlarda pıhtılaşma yaratan sorunlar, kanı bozan tüm dolaşım problemleri, kramplar Ay burcunuzun KOVA olmasının olası rahatsızlıkları arasında yer almaktadır.

AY Balık Burcunda ise:

Ay burcunuz Balık olduğundan dolayı, yaşam arenası sizin için her şeyin paylaşılması gereken, insanların birbirine yardım etmesi gerektiği, evrensel sevginin herkesi bir gün özgürleştireceğine inandığınız bir alandır. 'Sevgi tüm sorunları çözer'' tamda sizin için söylenebilecek bir cümle.

Genel olarak; hayalci, manevi tarafı kuvvetli, merhametli, fedakar, sanatsal, sezgisel, inançlı, esnek, romantik, duygusal, sempatik-empatik bir yapınız vardır. Aslında çoğu zaman bu dünyaya ait olmadığınızı hissedebilirsiniz. Sizin hayatta ki öncelikli amacınız kendinizi duygusal anlamda güvence altına almaktır. Yalnız sizin tatmin eşiğiniz bir çok insana göre çok çok yukarıda olabilir. Acıma duygunuz oldukça gelişmiştir ama dikkat etmelisiniz, dünya bu kadar saf ve masum bir yer değil ve sizin acıma duygunuzu istismar edebilecek bir çok insan bulunmaktadır.

Sezgileriniz oldukça kuvvetlidir ve bu dünyada size yol gösterici yegane şey aslında sezgilerinizdir, onlara güvenmeyi öğrenmeniz gerekmektedir. Mantık hayatınızdan oldukça uzaktır, oldukça duygusal, hassas ve çabuk kırılabilen bir yapınız vardır. Empati yeteneğiniz oldukça gelişmiştir ve kendinizi karşınızdaki kişinin yerine koyup onun gerçekte ne hissettiğini çok rahat bir şekilde algılayabilirsiniz.

Bir olaylar karşılaştığınızda verdiğiniz ilk tepki acıma ve merhamet duygusu oluyor ve acaba benim yapabileceğim bir şey var mı sorusu geçebiliyor zihninizden. Yaratıcı bir tarafınız bulunmaktadır.

Sizin Ay burcunuzun Balık olmasından dolayı, hayatta öncelikle öğrenmeniz gereken şey, kendinize sınırlar ve kurallar koymayı öğrenmek olacaktır.

Anneniz sizin gözünüzde sizin gibi fedakar, alıngan, hassas ve merhametlidir. Yalnız anneniz size karşı aşırı bağlı veya bağımlı olabilir.

Sağlık olarak Ayaklarda çıkan tüm rahatsızlıklar, gut hastalığı, mantarlar, romatizmalar, ağrılar, balgamlar, kabuklu yaralar, rutubetten kaynaklı rahatsızlıklar, soğuk Ay burcunuzun BALIK olmasının olası rahatsızlıkları arasında yer almaktadır.

Astrolog Dinçer Güner

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Kadın Ay Burcunuz Kimi İşaret Ediyor? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Sakarya Girişimci Kadınlar Derneği Panayırında El Emeği Ürünler Satışa Çıktı
    12:37 Sakarya Girişimci Kadınlar Derneği Panayırında El Emeği Ürünler Satışa Çıktı

    Sakarya Girişimci Kadınlar Derneği tarafından düzenlenen panayırda, 340 girişimci kadın tarafından üretilen el emeği ürünler ramazan çadırında satışa sunuldu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran'ın da ziyaret ettiği çadırda, kadın girişimcilerle sohbet edildi. Dernek başkanı Nagihan Aygün, vatandaşlardan girişimci kadınlara destek olmalarını istedi ve çadırda kıyafetlerden banyo malzemelerine kadar birçok ürünün bulunduğunu belirtti. Girişimci kadınlar ise elde ettikleri gelirle ev ekonomisine katkıda bulunduklarını ve müşterilerden olumlu geri dönüşler aldıklarını ifade etti.

  • Adıyaman Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nden Gazze'ye 10 Bin Zıbın Takımı
    12:21 Adıyaman Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nden Gazze'ye 10 Bin Zıbın Takımı

    Adıyaman Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nde görevli usta öğreticiler, Gazze'deki bebekler için 10 bin zıbın takımı üretti. İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, takımların Mersin üzerinden Gazze'ye gönderileceğini belirtti.

  • Tokat Alpudere Köyünde Kadınlar İçin Dikiş Nakış Kursu Açıldı
    11:21 Tokat Alpudere Köyünde Kadınlar İçin Dikiş Nakış Kursu Açıldı

    Tokat'a 71 kilometre uzaklıkta bulunan Alpudere köyünde, telefon hattı çekmemesi nedeniyle kadınlar evde sıkılıyordu. Köy muhtarı, kaymakam ve ilçe halk eğitim merkezi ile görüşerek dikiş nakış kursu açılmasına karar verdi. Ev işlerini tamamlayan kadınlar, köy konağında açılan kursa katılarak vakitlerini değerlendiriyor. Kurs kapsamında, tahta baskılar ile kumaşları boyama, dikiş ve nakış gibi el işleri öğretiliyor. Kursiyerler, istedikleri her türlü ürünü geliştirme imkanı buluyor.

  • Ankara Büyükşehir Belediyesi Öğrenci Çalışma İstasyonlarına Yeni Alanlar Ekliyor
    10:40 Ankara Büyükşehir Belediyesi Öğrenci Çalışma İstasyonlarına Yeni Alanlar Ekliyor

    Ankara Büyükşehir Belediyesi, ODTÜ Metro İstasyonu'nda hizmete açtığı Öğrenci Çalışma İstasyonları'na yeni alanlar ekliyor. YHT Gar, Meteoroloji ve Kolej İstasyonları'nda 3 yeni çalışma alanı hizmete açıldı.

  • Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su Hayal Garip, eski sevgilisi tarafından şiddete maruz kaldığını açıkladı
    09:51 Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su Hayal Garip, eski sevgilisi tarafından şiddete maruz kaldığını açıkladı

    Çocuklar Duymasın dizisinde Duygu rolünü oynayan Hayal Garip, eski sevgilisi Serkan K.'dan şiddet gördüğünü itiraf etti. 2 çocuk annesi oyuncu, "Hakaret, iftira ve dayak. Aylar süren döngüden güç bela çıktım. Bugün davamız var" dedi.

  • Bozkurt'ta Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Açıldı
    27 Mar Bozkurt'ta Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Açıldı

    Bozkurt Belediye Başkanı Bilsen Çelik, Bozkurt'ta kadına yönelik yatırımların devam ettiğini belirterek, Bozkurt Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi binasının açılışını gerçekleştirdi.

  • Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer: Yanımda çulsuz birini istemem
    27 Mar Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer: Yanımda çulsuz birini istemem

    Mahmut Tuncer'in kızı Gizem Tuncer, Haberler.com stüdyosunda yaptığı açıklamada, hayatına girecek erkeğin ekonomik durumunun kendisine denk olması gerektiğini söyledi. Gizem Tuncer, "Zengin biri gelip kendi cebine para koyamaz, herkes kendine yetebilmeli" dedi.

  • Yalova Belediyesi, okuma yazma kurslarına katılan kadınlardan bilgisayar kursu talebi aldı
    27 Mar Yalova Belediyesi, okuma yazma kurslarına katılan kadınlardan bilgisayar kursu talebi aldı

    Yalova Belediyesi tarafından açılan kurslara katılan 50 kadın, Belediye Başkanı Mustafa Tutuk'a yazdıkları mektuplarla bilgisayar kursu talebinde bulundu. Yalova genelinde açılan kurslara yoğun ilgi gösteren kadınlar, çeşitli alanlarda eğitim alarak önemli kazanımlar elde ediyor. Belediye Başkanı Tutuk, kadınların okuma yazma sorununu çözmelerinden dolayı mutlu olduğunu belirtti ve taleplerini değerlendireceklerini söyledi.

  • Elazığ'da Kadınlar Hayallerini Gerçekleştirmek İçin Kuaförlük Kursuna Katılıyor
    27 Mar Elazığ'da Kadınlar Hayallerini Gerçekleştirmek İçin Kuaförlük Kursuna Katılıyor

    Elazığ'da kendi iş yerini açmak veya başka bir yerde işe girerek aile ekonomilerine katkı sağlamak isteyen kadınlar, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde açılan kuaförlük kursunda eğitim görüyor. Kursiyerler, saç kesimi, makyaj, boya gibi birçok alanda eğitim alarak hayallerini gerçekleştirmek için çaba sarf ediyor. Kurs sonunda milli eğitim onaylı belge alan kadınlar, kendi iş yerlerini açma veya ustalık sınavına girme hakkı kazanıyorlar.

  • Düzce'de Kooperatif Kuran Kadınlar Organik Sabunları Türkiye Geneline Satıyor
    27 Mar Düzce'de Kooperatif Kuran Kadınlar Organik Sabunları Türkiye Geneline Satıyor

    Düzce'de kooperatif kuran girişimci kadınlar, yenilebilir yağları kullanarak ürettikleri organik sabunları, İstanbul ve Ankara başta olmak üzere Türkiye'nin birçok iline satıyor. Gölyaka ilçesinde ev hanımı, öğrenci ve arıcı 3 kadın, oyuncak, el işi ve bal mumu üretimindeki maharetlerini geliştirmek için 3 yıl önce kooperatifleşmeye karar verdi. Kadın girişimciler, ev hanımı 4 arkadaşlarının daha desteğini alarak 2021'de 7 ortaklı Gölyaka Kadın Kooperatifi'ni kurdu. Kovid-19 salgını döneminde insanların organik ürünlere yöneldiğini fark eden girişimciler, faaliyet alanlarına organik sabun üretimini de ekledi.


Advertisement