Çağdaş Çalışma Alanı: Yeni Yıl Dilekleri - Son Dakika
Güncel

Çağdaş Çalışma Alanı: Yeni Yıl Dilekleri

Çağdaş Çalışma Alanı: Yeni Yıl Dilekleri

Bornovalı "Ayakkabı Boyacıları" Bornova Belediyesi'nin seçimlerden önce vaat ettiği kapalı ayakkabı boyama alanlarının faaliyete geçirilmesini istiyor.

23.12.2015 14:31  Güncelleme: 14:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Soğuk günlerin kapıyı çalmasıyla işlerini yapmakta zorlanan ayakkabı boyacıları, mağduriyetlerini dile getirdiler. Belediye Başkanı Olun Atila'dan bir an önce bu soruna bir çare bulunmasını istiyor.

AYAKKABI BOYACILIĞI BİR SANATTIR

Bornova'da 10 yıldır ayakkabı boyacılığı yapan Sezgin Çomak (53), "Bu işi bilen bilmeyen herkes yapmaya çalışıyor. Ancak bizim mesleğimizde iyi hizmet vermek ve titizlik çok önemli. Bana göre ayakkabı boyamak bir zevk işidir. Mesleğim bana ailemden daha yakın" dedi.

DAHA MODERN ÇALIŞMA ALANLARINI HAK EDİYORUZ

Bu işi 4 yıldır yapan bir diğer ayakkabı boyacısı Hasan Doğru (59),"Bu alan Bornovamıza yakışmıyor. Daha modern ve düzgün görünümlü tezgahlar yapılmalı. Boyacıların sandıkları tek tip olacak şekilde düzenlenmeli. Burada soğuktan çalışamıyoruz ve müşterilerimizi bu kötü görünümle kaybediyoruz. Belediyemizden acilen sorunumuza çözüm bulmasını ve daha çağdaş ve kaliteli bir çalışma alanı talep ediyoruz" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Çağdaş Çalışma Alanı: Yeni Yıl Dilekleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement