Kuzenlerin Silahlı Kavgasında Hayatını Kaybetti - Son Dakika
Güncel

Kuzenlerin Silahlı Kavgasında Hayatını Kaybetti

Kuzenlerin Silahlı Kavgasında Hayatını Kaybetti

Ağrı'nın Patnos İlçesi'nde amca çocuklarının kavgasında, tabancadan kurşunlardan biri ayakkabısını boyatan 57 yaşındaki Nesim Yıldız'ın başına isabet etti.

03.08.2013 14:07  Güncelleme: 14:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ağrı'nın Patnos İlçesi'nde aralarında husumet bulunan amca çocuklarının kavgasında, tabancadan kurşunlardan biri ayakkabısını boyatan 57 yaşındaki Nesim Yıldız'ın başına isabet etti. Yıldız olay yerinde hayatını kaybederken, kuzenler de yaralandı.

Patnos'un Bozoğlak Köyünün Çavuşlu Mezrasında yıllardır aralarında arazi nedeniyle anlaşmazlık bulunan Mehmet Ali Akan ile Şevket Akan bugün ilçe merkezinde karşılaştı. Recep Tayyip Erdoğan Caddesi'nde tartışmaya başlayan kuzenler daha sonra birbirlerine tabancayla ateş açtı. Seken kurşunlardan biri, bu sırada kahve önünde ayakkabısı boyatan Nesim Yıldız'ın başına isabet etti.

Kanlar içinde yere yığılan evli Nesim Yıldız olay yerinde hayatını kaybetti. Nesim Yıldız'ın cenazesi Patnos Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken acı haberi alan yakınları sinir krizi geçirdi. Birbirlerini yaralayan amca çocukları Mehmet Ali Akan ve Şevket Akan da hastanede tedavi altına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - Ağrı

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kuzenlerin Silahlı Kavgasında Hayatını Kaybetti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement