Ayaş'ın CHP'li Başkanı; Büyükşehir'e Aday Adayıyım - Son Dakika
Güncel

Ayaş'ın CHP'li Başkanı; Büyükşehir'e Aday Adayıyım

Ayaş\'ın CHP\'li Başkanı; Büyükşehir\'e Aday Adayıyım

Ankara'nın merkez nüfusu 9 bin 890, köyleriyle birlikte 14 bin 57 olan Ayaş İlçesi'nde, bir yıl önce 'mülteci kampına hayır' kampanyası başlatıp, belediye önüne çadır kurarak bir hafta süreyle açlık grevi yapan ve CHP Genel Başkanı Kemal...

05.11.2012 15:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'nın merkez nüfusu 9 bin 890, köyleriyle birlikte 14 bin 57 olan Ayaş İlçesi'nde, bir yıl önce 'mülteci kampına hayır' kampanyası başlatıp, belediye önüne çadır kurarak bir hafta süreyle açlık grevi yapan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da ziyaret ettiği Belediye Başkanı Ali Başkaraağaç, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu açıkladı. Başkaraağaç, "Karşımda Melih Gökçek'i aday olarak istiyorum" dedi.

Ayaş, Beypazarı Güdül, Nallıhan ilçeleri CHP İlçe yönetimlerinin danışma toplantıları Beypazarı'nda yapıldı. 4 ilçenin dayanışması ile Beypazarı Halk Evi'nde yapılan CHP Danışma Toplantısı'na CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın, Ankara Milletvekili İzzet Çetin, Ankara İl Başkanı Zeki Alçin ve il yöneticileri ile ilçe ve beldelerin CHP'li belediye başkanları, ilçe yöneticileri ile muhtarlar katıldı.

'SEÇİM KAYBETME LÜKSÜMÜZ YOK'

DHA'ya açıklamada bulunan Ayaş Belediye Başkanı Ali Başkaraağaç, CHP'den Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday adayı olduğunu, karşısında ise Melih Gökçek'i görmek istediğini söyledi. Bu konuda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve partinin üst temsilcileriyle de görüştüğünü belirten Başkaraağaç, şöyle konuştu:

"Ankara'yı alacağıma inandığım için yola çıktım. Düşünmek farklı bir şey, bizim bu saatten sonra seçim kaybetme gibi bir lüksümüz yok. Biz Ankara'yı kesinlikle kazanacağız. Melih Gökçek esaretini, hükümdarlığını, imparatorluğunu yok edeceğiz. Bu anlamda bütün örgütümden destek bekliyorum. Bütün halkın kucaklaşması gerektiğine inanıyorum. Ankaralıların artık aydınlık güzel günlere, aydınlığa kavuşmasını diliyorum." - Ankara/ Çamlıdere

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ayaş'ın CHP'li Başkanı; Büyükşehir'e Aday Adayıyım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement