Ayasofya Önünde Bayram Namazı - Son Dakika
Güncel

Ayasofya Önünde Bayram Namazı

İstanbul Alperen Ocakları'na bağlı bir grup, bayram namazını Ayasofya Müzesi önünde kıldı.

25.10.2012 11:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Alperen Ocakları'na bağlı bir grup, bayram namazını Ayasofya Müzesi önünde kıldı. 100 kişilik cemaat oluşturan grup, daha sonra burada bayramlaştı

Haber-Kamera: İbrahim AKTÜRK/İSTANBUL-DHA

Ayasofya önünde toplanan İstanbul Alperen Ocakları'na bağlı yaklaşık 100 kişilik grup, Kurban Bayramı namazını kıldı. Daha sonra tekbir getiren grup, 'Zincirler kırılsın, Ayasofya açılsın" diye slogan attı. Polis, Ayasofya önünde güvenlik önlemi aldı. Bayram namazı sonrası basın açıklaması yapan Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanı Hüseyin Aktaş, dış güçlerin Müslümanlar üzerinde oyun oynadıklarını ancak buna Alperen Ocakları olarak izin vermeyeceklerini söyledi. Grup, bayramlaştıktan sonra olaysız dağıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ayasofya Önünde Bayram Namazı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement