Ayda 120 Lira Elektrik Faturası Ödeyen Tüketicilere Çağrı - Son Dakika
Güncel

Ayda 120 Lira Elektrik Faturası Ödeyen Tüketicilere Çağrı

Ayda 120 Lira Elektrik Faturası Ödeyen Tüketicilere Çağrı

Dicle EPSAŞ, aylık 120 lira elektrik tüketimi olan abonelerinin yılda bir aylık tüketimlerini ücretsiz kullanabileceklerini açıkladı.

16.03.2016 10:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dicle Elektrik Perakende A.Ş.(Dicle EPSAŞ), Dünya Tüketici Hakları Günü'nde elektrik tüketicilerine çağrıda bulundu. Çağrıda, ayda en az 120 lira elektrik parası ödeyen Dicle EPSAŞ müşterilerinin başvurmaları halinde, yılda ortalama bir fatura tutarı kadar elektriği bedava kullanabileceği hatırlatılarak, bu fırsatın kaçırılmaması istendi.

KİŞİ BAŞINA TÜKETİM ARTACAK

Dicle EPSAŞ Genel Müdürü Avni Doğan, Dünya Tüketici Hakları Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, tüketimin son yıllarda ihtiyaçları karşılamanın ötesine geçtiğine dikkat çekti. Gelişmekte olan ülkelerdeki milyonlarca kişinin, yakın gelecekte tüketim toplumuna dahil olacağını da kaydeden Doğan, bu durumun kişi başına düşen tüketimi de artacağını kaydetti.

Genel Müdür Avni Doğan, "Tüketimi kontrol altına almak nüfusu denetlemekten daha zordur. Sınırsız tüketim, toplumsal bir sorundur. Sadece tüketim peşinde koşmak, hem tüketici toplumlardaki yaşamın kalitesini azaltacak hem de gelecek nesillerimizin temel ihtiyaçlarını karşılama olanaklarının ellerinden alınmasına neden olabilecektir. Yaşamımızı sürdürecek kadar tüketip bundan mutlu olabileceğimiz bir toplum düzeni yaratmamız ve hep birlikte bu hedefe ulaşmak için hareket etmemiz gerekmektedir. Böylece bizden sonra gelecek tüm canlılara sürdürülebilir bir dünya bırakmış olacağız" dedi.

'FIRSATI KAÇIRMAYIN'

Tüketimin artması ile birlikte ortaya çıkacak ilave maliyetlerin, tasarruf etmenin önemini artıracağını da sözlerine ekleyen Genel MüdürDoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: "Şirketimiz, maliyete ilişkin girdiler bağlamında enerji kaleminin, yöremiz tüketicisi için temel bir sıkıntı oluşturduğunun farkındadır. Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'nca (EPDK)verilen Görevli Tedarik Lisansı kapsamında tamamen devlet güvencesi altında yıllık tüketimi 3.600 kWH üzeri olan, yani bu günkü şartlarda ayda ortalama 120 liralık elektrik tüketen tüketicilere, yılda bir faturaya yakın tasarruf imkanı sağlanmaktadır. Dicle EPSAŞ'ın da hayata geçirdiği bu tasarruf uygulamamızdan faydalanmak isteyen müşterilerimizin, İl Müdürlüklerimiz veya Müşteri Hizmetleri Merkezlerimize müracaat ermeleri gerekmektedir. Müşterilerimizin, bu fırsatı kaçırmamaları için çağrı yapıyoruz."
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Ayda 120 Lira Elektrik Faturası Ödeyen Tüketicilere Çağrı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement