Minik Ayda'nın annesi Fidan Gezgin, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Minik Ayda'nın annesi Fidan Gezgin, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı

İzmir'deki depremde Rıza Bey Apartmanı enkazından 91 saat sonra kurtarılan Ayda Gezgin'in aynı enkazda hayatını kaybeden annesi Fidan Gezgin, son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze töreninde Ayda'nın abisi Atakan Gezgin'in annesinin tabutuna dokunarak, "Hoşça kal" demesi yürekleri dağladı.

04.11.2020 13:34  Güncelleme: 15:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir'de meydana gelen depreme Rıza Bey Apartmanı'nda annesi ile birlikte olduğu evinde yakalanan Ayda Gezgin (3), depremden tam 91 saat sonra kurtarıldı. Ayda ile aynı enkazda olan ve hayatını kaybeden mağaza müdürü anne Fidan Gezgin (38) için Hacılarkırı Mezarlığında cenaze töreni düzenlendi. Anne Gezgin'in cenazesi, depremde hayatını kaybeden diğer kişilerin bulunduğu alana defnedildi.

10 DAKİKA ÖNCE EVE GELMİŞLER

Törene, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve İzmir Valisi Yavuz Selim Köşger de katıldı. Baba Uğur Gezgin ve oğlu Atakan Gezgin'in deprem sırasında evde bulunmadığı, Ayda ve anne Fidan Gezgin'in ise depremden 10 dakika önce parktan eve döndükleri öğrenildi.

EL ELE TUTUŞARAK AYAKTA KALDILAR

Deprem sırasında evde bulunmayan baba Uğur Gezgin ve oğlu Atakan Gezgin, el ele tutuşarak cenaze törenine katıldı. Cenaze töreninde Minik Ayda'nın babası ve ağabeyi ayakta zor dururken, cenazede gözyaşları sel oldu.

''HOŞÇA KAL ANNE''

Taziyeleri kabul eden Uğur Gezgin, cenaze boyunca elini tuttuğu oğluna namazın sonunda, "Oğlum annene hoşçakal de" ifadesini kullandı. Atakan Gezgin de annesinin tabutuna dokunarak, "Hoşça kal" dedi.

Minik Ayda\'nın annesi Fidan Gezgin, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Minik Ayda'nın annesi Fidan Gezgin, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • çok üzgün: ALLAHIM DEPREMDE HAYATLARINI KAYBEDENLERİNİN MEKANLARINI CENNET EYLE GERİDE KALANLARA SABIR VER YARRABBİM AMİİNNN 45 0 Yanıtla
  • My: Sözün bittiği yer rabbim gani gani rahmet etsin nur içinde uyusun 41 0 Yanıtla
  • ank: her nefis ölümü tadacaktrır günnü vaden dolmuşsa taktir ilahi çağırır allah gani gani rahmet eylesin yapacak birşey yok geride kalan çoçuklarına cenabı allah yardım eylesin yetim kalmak öksüz kalmak çok acı birşey allah sabır versin 9 0 Yanıtla

Advertisement