Aydan Şener, Eski Sevgilisiyle Aşk Yaşayan Gülben'e Mutluluklar Diledi - Son Dakika
Magazin

Aydan Şener, Eski Sevgilisiyle Aşk Yaşayan Gülben'e Mutluluklar Diledi

Oyuncu Aydan Şener, eski sevgilisi ile aşk yaşayan Gülben Ergen hakkında ilk kez konuştu: Gülben ve Burak iyi insanlar. Birbirlerine de çok yakışmışlar. Umarım mutlu olurlar.

25.04.2018 11:03  Güncelleme: 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sanatçı Gülben Ergen yakın arkadaşı Aydan Şener'in eski sevgilisi Burak Törer ile aşk yaşamaya başladı. İlişkilerini sosyal medya hesabından dolu dizgin yaşayan çiftte bir yorumda eski sevgili Aydan Şener'den geldi.

"GÜLBEN İLE BURAK'I İYİ TANIRIM, YAKIŞMIŞLAR"

Posta'nın haberine göre; Oyuncu Aydan Şener de 2004-2007 arasında birlikte olduğu Burak Törer'in Gülben Ergen ile ilişkisine dair şunları söyledi:

Aydan Şener, Eski Sevgilisiyle Aşk Yaşayan Gülben'e Mutluluklar Diledi

"Gülben arkadaşım. Birlikte iş de yaptık. Kendisini çok severim. Burak ile aynı camianın insanları. Aşk yaşamaları çok normal. Ortada beni üzecek, rahatsız edecek bir durum yok. Fotoğraflarını görünce inanın hiçbir şey hissetmedim. Zaten zamanında ayrılmayı isteyen taraf ben olmuştum. Yaşandı, bitti. Gülben ve Burak iyi insanlar. Birbirlerine de çok yakışmışlar. Umarım mutlu olurlar."

Aydan Şener, Eski Sevgilisiyle Aşk Yaşayan Gülben\'e Mutluluklar Diledi

Son Dakika Magazin Aydan Şener, Eski Sevgilisiyle Aşk Yaşayan Gülben'e Mutluluklar Diledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (30)

  • ar namus tertemiz: Bunlarda mide ve mezhep geniş.Dün onunla,bugün onun arkadaşıyla...Yarında başka bir arkadaşınkiyle olur..Bu böyle döner gider bu camiada.... 68 3 Yanıtla Günay : Sanki senin camianda yok, hiç değilse bunlar uzaktan tanıdık ya senin benim gibilerin karısı kardeşi kayınbabası en yakin arkadaşı ne yapıyor hep birbirinin karısına göz koyuyor. Adamın öz kardeşi karısı ile beraber yok kayınbabası karısına tecavüz etmiş yok arkadaşı karısı ile beraber çocukları ondan. Geç kardeşim bunları sen herkes kendi namusundan sorumlu. Ikiside bekar kim be yaparsa yapar. Kimbilir senin hayatın nasıl 3 0 eseses: hay agzina saglik mezhep nedir bilmezler zaten onu gectik utanmada yok 1 0 Günay : Bütün namus bekçileri toplanmış yine, sizene ya ikiside bekar değilmi ne isterlerse yaparlar sizin karınızı-kocanızımı almışlar sizene. Hadi kardeşim herkes kendi hayatına aklı başında iki reşit insan, tecavüz yok başkası ile evli olup aldatma yok birbirlerini hak etmiş iki kişi sizene. 0 0
  • Konserve: 2 cocuk annesi kadin biraz agirbasli olur ayran gonullu bu kadin o degil her seferinde cocuklarinin karsisina cikarttigi adamlar icin ne diyo acaba cocuklarina size yeni abi getrdimmi ? 55 0 Yanıtla
  • Ruya: Bunlar domuz eti yemekten birbirini kiskanmaz olmuslar 48 1 Yanıtla
  • robokop: bu kadının içinde nükleer santral var galiba, 3 vardiya hakkından gelemezsin.. 44 1 Yanıtla
  • Perihan: Ahahah ne komik bir ifade. Normalki sizin için o onla bu bunla ondan sana senden ona. Utanma duygunuz yokki olsa zaten sanatçı ünvanına yakışır yaşarsınız. Güzel olmak başka sanatçı olmak topluma yakışır davranmak yaşamak başka ülkemizin adını dünyaya duyurun o zaman diyelim sanatçı diye. Koftiden olaylarla sadece magazin olursunuz insanlar sizi konuşur yargılar taraf olur ama sanatçı olamazsınız. 35 1 Yanıtla
  • çikıleşi: içinde gezdireymmm gülbbbooo 35 1 Yanıtla
  • Xmen: Aydan şener her zaman asil bir insandı şimdide asil bir insan 11 23 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Erkan Petekkaya'nın babası son yolculuğuna uğurlandı! Saruhan Hünel cenazede bir vatandaşa çarptı
    17:13 Erkan Petekkaya'nın babası son yolculuğuna uğurlandı! Saruhan Hünel cenazede bir vatandaşa çarptı

    Kavacık Görele Camii'nde düzenlenen cenaze törenine ünlü isimler katıldı. Akın Petekkaya'nın cenaze namazı kılındıktan sonra Görele Mezarlığı'na defnedildi. Cenaze alanında yaşanan bir olayda Saruhan Hünel, kalabalığın içindeki bir vatandaşa çarptı ve vatandaşın ayağı şişerek morardı. Hünel, kaza sonrası yaşanan gerginlik üzerine açıklama yaparak, hastaneye gitmeyi teklif ettiğini söyledi.

  • Koronavirüs Nedeniyle Mavi Mağara Filminin Çekimleri Ertelendi
    17:12 Koronavirüs Nedeniyle Mavi Mağara Filminin Çekimleri Ertelendi

    Kerem Bürsin, Mavi Mağara filmi çekimlerine çıkmadan önce koronavirüs testi yapıldı. Test sonucunda pozitif çıkan oyuncu nedeniyle çekimler ileri bir tarihe ertelendi. Filmde Kerem Bürsin, Cem adlı askeri karakteri canlandıracak.

  • Survivor All Star'da Aleyna kazandı, Aysu gözyaşlarına boğuldu
    17:12 Survivor All Star'da Aleyna kazandı, Aysu gözyaşlarına boğuldu

    Survivor All Star'da yapılan performans eşleşmesinde Merve eleme potasından kurtuldu. Aleyna ve Berna arasındaki düelloda ise Berna galip geldi. Aleyna ve Aysu final etabına kaldı ve kıyasıya mücadele etti. Sonunda Aleyna, Aysu'yu 5-3'lük skorla yenerek kazanan oldu. Aysu ise veda konuşmasında duygusal anlar yaşadı ve geçtiğimiz sene hayatını kaybeden arkadaşına ithaf etti.

  • Aleyna Tilki'ye 50 Bin Kişilik Konserde Sürpriz Doğum Günü Kutlaması
    17:11 Aleyna Tilki'ye 50 Bin Kişilik Konserde Sürpriz Doğum Günü Kutlaması

    Adana Ceyhan Cumhuriyet Meydanı'nda 50 bin kişiye konser veren Aleyna Tilki, orkestrasının beklenmedik bir şekilde 'İyi ki doğdun Aleyna' şarkısına başlamasıyla şaşırdı. Seyircilerin de katılımıyla Aleyna Tilki yeni yaşını müthiş bir koro eşliğinde kutladı. Konserine devam eden Tilki, dansçılarıyla birlikte muhteşem bir şov sergiledi.

  • Seçimlerden Sonra Ne Olacağı Belli Değil
    17:10 Seçimlerden Sonra Ne Olacağı Belli Değil

    Hüseyin, mahalle kahvesinde otururken seçimlerden sonra ne olacağının belli olmadığını söyleyen insanları izler. İsmail ve Yeter terapist Jale'nin ofisine giderek ilişkilerini düzeltmeye çalışırken İbrahim'in tartışmasıyla karşılaşırlar. Yönetmen İbrahim'in filminde oynayacak olan Burcu'nun sevgilisi Hüseyin, açık sözlülüğüyle diğer oyuncuları rahatsız eder. Mesut, zengin olma hayalleriyle iki kadınla buluşma ayarlar ancak planı istediği gibi gitmez. Çiçek'in sevgili seçimi televizyon programında değerlendirilir ve herkesi şaşırtır. Paşa, Jale'nin ailesiyle tanışırken yanlış telaffuzlarıyla Mesut'u sinirlendirir ve kafede karışıklık çıkar.

  • Hasan Can Kaya, Hayranıyla Birlikte Olabileceğini Söyledi
    17:09 Hasan Can Kaya, Hayranıyla Birlikte Olabileceğini Söyledi

    Ünlü komedyen Hasan Can Kaya, hayranıyla birlikte olabileceğini söyledi. Aşık olmanın birine hayranlık da içerdiğini belirten Kaya, karşılıklı etkileşim olduğunda birbirlerine hayran olduklarını ifade etti.

  • Tom Cruise'un eski eşinin röportajı ilişkiyi sonlandırdı
    16:15 Tom Cruise'un eski eşinin röportajı ilişkiyi sonlandırdı

    Tom Cruise'un sosyetik Rus sevgilisi Elsina Khayrova ile ilişkisi sona ermesine rağmen, eski eşi Dmitry Tsetkov'un verdiği röportajın ilişkiyi sonlandırdığı iddia ediliyor. Cruise'un ekibi röportajın yayılmasından rahatsızlık duyuyor ve Cruise'un çekimlerde olduğu için eski eşinin olumsuz açıklamalarıyla uğraşmak istemediğini belirtiyor. Khayrova'nın ilişkinin tekrar alevlenmesi konusunda umutlu olduğu söyleniyor.

  • Antalya'daki kültür merkezinin bakımsızlığı olay çıkardı! Muhittin Böcek ve Tamer Karadağlı birbirine girdi
    15:59 Antalya'daki kültür merkezinin bakımsızlığı olay çıkardı! Muhittin Böcek ve Tamer Karadağlı birbirine girdi

    Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Devlet Tiyatrosu ile Devlet Opera ve Balesi'nin ortak kullandığı kültür merkezi için "Rezalet" diyen Tamer Karadağlı'ya "Seçim telaşı sarmış, siyaset yapsın diye Antalya'ya göndermişler. Binanın bakım hizmetleri bakanlığa aittir" dedi. Tamer Karadağlı da Böcek'in sözlerini yalanladı.

  • Beria Özden, Yunus Emre ile boşanacağı söylentisini yalanladı
    15:34 Beria Özden, Yunus Emre ile boşanacağı söylentisini yalanladı

    Beria Özden'in uyarılarına rağmen Survivor All Star'da Aleyna ile yakınlığıyla adından söz ettiren eşi Yunus Emre'den boşanma kararı aldığı söylentisi gündeme geldi. Boşanma söylentisini yalanlayan Beria Özden, "Dedikodulara itibar etmeyin" dedi.

  • Kadir İnanır'ın durumu iyileşiyor
    12:27 Kadir İnanır'ın durumu iyileşiyor

    Pazar gününden beri yoğun bakımda tedavi edilen usta sanatçı Kadir İnanır'ın sağlık durumu iyiye gidiyor. Sanatçının son durumu hakkında bilgi veren hastane başhekimi "Tedavilere olumlu yanıt veriyor. Oturabiliyor, fizik tedavi süreci devam ediyor" dedi.

  • Tamer Karadağlı'nın
    11:46 Tamer Karadağlı'nın "Rezalet, utanç kaynağı" diyerek şikayet ettiği bina bakanlığın çıktı

    Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı, Antalya Devlet Opera ve Balesi ile Antalya Devlet Tiyatrosu'nun ortaklaşa kullandığı Haşim İşcan Kültür Merkezi'nin bakımsız halini görünce "Belediye görmüyor mu? Rezalet" diyerek sitem etti. Karadağlı'nın şikayet ettiği bina, Kültür ve Turizm Bakanlığı'na ait çıktı.

  • Seren Serengil, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu destekleyeceğini duyurdu
    11:10 Seren Serengil, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu destekleyeceğini duyurdu

    Son yıllarda yaşadığı sağlık sorunlarıyla gündeme gelen Seren Serengil, yayınladığı videoda "Sanatçı arkadaşlarımı menfaatlerini bir kenara bırakıp omurgalı olmaya davet ediyorum. Oyum Ekrem İmamoğlu'na. Rakibi yok, kazanacak" dedi.


Advertisement