Aydemir: Milli İrade Davamızda Sadığız - Son Dakika
Politika

Aydemir: Milli İrade Davamızda Sadığız

Aydemir: Milli İrade Davamızda Sadığız

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘AK Dava kardeşlik, AK Dava birlik ve beraberlik, AK Dava insana sevgi davasıdır.

14.04.2017 16:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, 'AK Dava kardeşlik, AK Dava birlik ve beraberlik, AK Dava insana sevgi davasıdır. Biz bu yolda rüştümüzü ispat ettik. Davamızda sadığız. Milli iradeye sadakat ve vefada ölümüne kararlıyız. ' dedi.

MİLLETVEKİLİ AYDEMİR KARAÇOBAN'DAYDI

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi paylaşım turu kapsamında Karaçoban ve Kopal beldesinin konuğu oldu. Milletvekili Aydemir, '13 Nisan 2. durağımız Karaçoban İlçemiz. Merkez ve köy ziyaretimiz Güçlü Türkiye İçin EVET 'in bu İlçemizde de muhkem kabul gördüğünü gösterdi' değerlendirmesinde bulundu.

AYDEMİR KOPALLILARA SESLENDİ

Karaçoban AK Parti ilçe Başkanı Ramazan Ersoy ve Yönetim Kurulu üyeleriyle istişarede bulunan Milletvekili Aydemir, Kopal'da vatandaşlara seslendi. 'Anayasa Değişikliği paketi konusunda vatandaşın kafasında istifham kalmamalı' diyen Milletvekili Aydemir, kendisine yöneltilen soruları cevaplandırdı, açıklamalar yaptı. Milletvekili Aydemir, 'Karaçoban Kopal Beldemiz'de Güçlü Türkiye İçin EVET inancı öylesine yer etmiş ki, 'tabii ki evet' kararlığı hakim, evet rekor yarışında biz de varız" diyorlar.' nitelemesini yaptı.

AYDEMİR'İN SUNUMU

Kopal'daki sunumunda Anayasa Değişikliğine hayır diyenlerin, değişiklik paketini bilmedikleri, birlik ve beraberlik kararlılığı içinde 2023 seferinde yer alan halkı tanımadıklarını kaydeden Milletvekili Aydemir, 'Biz bu halkın içindeniz. Biz Milli iradenin ayrılmaz parçasıyız. Biz kaynağını mukaddeslerinden alan AK Davanın mensupları olarak her daim halkın değerlerine sadık kaldık. Bu yoldaki kararlılığımızı, ' abdestimizden şüphemiz yok ki namazımızdan şüphemiz olsun' kaydıyla vurguluyoruz. Şükürler olsun ki Karaçobanlılar, Kopallılar, ilahi kardeşlik emrine nefislerini adayanlarla gönül gönüle, Güçlü Türkiye için evet seferberliğindeyiz.' dedi.

AYDEMİR: 16 NİSAN AYDINLIK UFKA YÜRÜYÜŞ

16 Nisan'ın Türkiye için bir aydınlık ufka yürüyüş, ülke için her sahada yeni bir başlangıç olduğunu anlatan Milletvekili Aydemir, 2002 öncesinde ülkede yaşanan siyasi ve ekonomik istikrarsızlıkları hatırlattı. Geçmişte yaşanan sıkıntıları en iyi halkın bildiği ve yaşadığını söyleyen Milletvekili Aydemir, 'Türkiye'yi istikrarsızlığa mahkum kılmak isteyenler Hayır diyor. İlhamını mukaddesatından alan bu halk onların hayır'ında hayır olmadığının bilincindedir. İşte bu sebeple Karaçoban da Kopal'da tek ses ve tek yürek olarak 'evet' diyecektir.' ifadesini kullandı.

EZANLAR SUSMASIN

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini içeren Anayasa Değişikliğine; ezanlar susmasın, mukaddeslerimize saygıda kusur edilmesin, vatanın bütünlüğü, bayrağın birliği, milletin beraberliği, devletin dirliği ebediyyen sürsün diye, milli irade hukuk ve hakkı için kefenini cebinde taşıyan AK önderin Evet dediğini hatırlatan Milletvekili Aydemir, 'Karaçobanlı, Kopallı kardeşlerim bu dünya liderinin çağrısına Evet demez mi? elbette Evet diyor. Elbette evet.' dedi.

KARAÇOBAN KARARINI VERMİŞ: EVET

Karaçoban halkının 15 Temmuz ihaneti girişimi karşısında tarihi bir duruş gösterdiği, milli iradeyi hiçe sayan hainlere tarihi bir ders verdiğini belirten Milletvekili Aydemir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 'FETÖ'nün ve ruhunu bir dolara satmış olanların 'hayır' dediği, Avrupa ülkelerinin çoğunun 'hayır' dediği bir yerde insan 'hayır' der mi?' tespitini paylaşarak, Karaçobanlı kardeşlerim 16 Nisan'da mutlaka sandığa giderek, 15 temmuzda milletin ufkunu karartmak isteyen hayırcılara bir kez daha karşı duracak, Milli irade önderi Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısına Evet'te yarışacaklardır.' Diye konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Aydemir: Milli İrade Davamızda Sadığız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da mitinglere katılacak
    01:45 Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul'da mitinglere katılacak

    Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sultanbeyli ve Sancaktepe'de düzenlenecek mitinglerde halka hitap edecek. Ayrıca, İstanbul Kongre Merkezi'ndeki Gençlik Aşkıyla Yeniden İstanbul Programı'na da katılacak.

  • Avcılar'da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü
    01:42 Avcılar'da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü

    Avcılar'da yaşanan olayda, Vehbi Yıldız adlı şahıs, 3 çocuğunun annesi olan eşi Serap Yıldız'ı bilinmeyen bir nedenle silahla vurarak öldürdü. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Vehbi Yıldız'ın eylemi sonrası olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi ancak Serap Yıldız'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Olayın ardından yapılan incelemelerin ardından Serap Yıldız'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

  • Ali Babacan, Bingöl'ün Karlıova ilçesini ziyaret etti
    01:33 Ali Babacan, Bingöl'ün Karlıova ilçesini ziyaret etti

    DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, yerel seçim çalışmaları kapsamında Bingöl'ün Karlıova ilçesini ziyaret etti. Babacan, partililer tarafından karşılandı ve partisinin Karlıova Belediye Başkan adayı İlyas Bingöl'e destek istedi. Babacan, Türkiye'deki sorunlarla ilgili hazırladıkları ansiklopediyi ve DEVA belediyeciliği ahlaki kural bildirgesini anlattı.

  • Hamza Dağ: 'Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir'le paylaşacağım'
    01:15 Hamza Dağ: 'Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir'le paylaşacağım'

    AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamza Dağ, Selçuk'ta düzenlenen mitingde projelerini anlatarak heyecanını İzmir halkıyla paylaştı.

  • Murat Kurum: Sandıkları terk etmeyelim, sandık sonuçlarını teslim edene kadar rehavete kapılmayalım
    01:13 Murat Kurum: Sandıkları terk etmeyelim, sandık sonuçlarını teslim edene kadar rehavete kapılmayalım

    Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum, sandık güvenliğine dikkati çekerek "Onlar Cumhurbaşkanlığı seçiminde de 'Kazandık, aramızda kalsın öndeyiz, kazanıyoruz.

  • Lübnan Başbakanı Mikati, İtalya Başbakanı Meloni sandığı diplomatı öperek selamladı
    00:38 Lübnan Başbakanı Mikati, İtalya Başbakanı Meloni sandığı diplomatı öperek selamladı

    Lübnan Başbakanı Necip Mikati, ülkesine ziyaret gerçekleştiren İtalya Başbakanı Giorgia Meloni ve heyetini havalimanında karşıladı. İtalyan lideri uçağının önünde bekleyen Lübnan Başbakanı, Meloni yerine yanlışlıkla başka birini öptü. Gülümseten anlar kameralara yansıdı.

  • Hakan Peker, evlilikleri ve özel ilişkileri hakkında samimi itiraflarda bulundu
    00:34 Hakan Peker, evlilikleri ve özel ilişkileri hakkında samimi itiraflarda bulundu

    Ünlü şarkıcı Hakan Peker, bir televizyon programında üç kez evlenip boşandıktan sonra yaşadığı deneyimleri paylaşarak, 'Sevgi Yedeklemesi' olarak adlandırdığı bir durumu fark ettiğini açıkladı. Peker, psikolojik olarak travma yaşayan insanların birden fazla ilişkiyi aynı anda sürdürme eğiliminde olabileceğini ve bunun arkasında derin duygusal nedenlerin yattığını belirtti. Ayrıca programda, Hakan Peker'in belediye başkanlığı adaylığına hazırlık süreci ve siyasete giriş kararı da konuşuldu.


Advertisement