Aydemir Tekmanlıların Konuğuydu - Son Dakika
Politika

Aydemir Tekmanlıların Konuğuydu

Aydemir Tekmanlıların Konuğuydu

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ‘Tekman, Çanakkale, Aziziye ruhunun tebarüz ettiği, Kudüs mukaddesi endişesinin hane hane yaşandığı, barış ve huzur ikliminin hakim olduğu, AK gönüllerin buluştuğu bir dadaş beldesidir.

04.01.2018 16:22
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, ' Tekman, Çanakkale, Aziziye ruhunun tebarüz ettiği, Kudüs mukaddesi endişesinin hane hane yaşandığı, barış ve huzur ikliminin hakim olduğu, AK gönüllerin buluştuğu bir dadaş beldesidir. Bu ruhu yaşatan ve diri tutanlara minnettarız.' dedi.

AYDEMİR TEKMANLILARIN KONUĞUYDU

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, 'Vizyon 2023' mesaisi çerçevesinde Tekman ilçesini ziyaret etti. AK Parti İlçe Başkanı Taner Özer ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Milletvekili Aydemir ve heyeti ilçedeki sosyal ve ekonomik yatırımlar hakkında bilgi aldı, ilçe yönetiminin beklenti ve öngörülerini paylaştı.

GÜNDEM DEĞERLENDİRMESİ

Tekman AK Parti ilçe teşkilatında gündem ve yeni dönem hakkında istişarelerde bulunan Milletvekili Aydemir, Tekman halkının AK Parti dönemi üzerine memnuniyetini sorguladı. 2018 yılı içinde Tekman'da gerçekleştirilecek yatırımlar hakkında ilçe yönetim kuruluyla görüş alış verişinde bulunan Milletvekili Aydemir, Tekman'ın Erzurum tarihindeki mana ve önemine kayıt düşerek, marka ilçe konsepti çerçevesinde 2018 yılının Tekman için yeni atılım ve hizmetlere adres olacağını bildirdi.

TEKMANLILARIN MEMNUNİYETİ

Milletvekili Aydemir, 'Tekman İlçe teşkilatımızla bir araya gelip yeni dönemi konuştuk. Kayyum kanalıyla yapılan hizmetlerin vatandaşın memnuniyetini artırdığına; bu yaklaşımın 2018'de artarak devamı çok önemli vurgusu yapıldı. Yönetimdeki şevk, heyecanımızı artırdı. 'değerlendirmesini yaptı.

TEKMAN ESNAFI AYDEMİR'İ AĞIRLADI

İlçedeki ziyaret kapsamında Tekmanlıların konuğu olan Milletvekili Aydemir, Tekmanlıların gönlünde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a karşı özel bir sevgi, saygı ve güvenin bulunduğuna işaret etti. Milletvekili Aydemir, 'Tekman'da sokak sokak gezip hemşehrilerimizle dertleştik. Barış ve huzur ikliminin had safhaya ulaştığı bu nadide ilçemiz, hizmetlerden çok memnun. Halkın, Sayın Cumhurbaşkanımız şahsında AK Kadrolara itimadı zirvede. Katkı sunanlara minnettarız. ' dedi. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Aydemir Tekmanlıların Konuğuydu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Erzincan'da jandarma ekipleri bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirdi
    07:38 Erzincan'da jandarma ekipleri bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirdi

    Erzincan'ın Üzümlü ve Çayırlı ilçelerinde jandarma ekipleri, kadına yönelik şiddetin önlenmesi ve çevre kirliliği konularında bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirdi. Üzümlü'de 38 kadına KADES uygulaması hakkında bilgilendirme yapılırken, Çayırlı'da ise öğrencilere çevre kirliliği ve HAYDİ uygulaması hakkında bilgilendirme yapıldı.

  • Erzincan'da Güvenlik Kamerası Yaygınlaştırma Projesi
    07:36 Erzincan'da Güvenlik Kamerası Yaygınlaştırma Projesi

    Vali Hamza Aydoğdu başkanlığında, Belediye Başkanı Bekir Aksun, İl Emniyet Müdürü Kenan Kurt, ilgili birim müdürleri ve mesleki oda yöneticilerinin katılımlarıyla 'Gözümüz Olun Projesi' ile ilgili toplantı yapıldı. Proje kapsamında, hırsızlık başta olmak üzere asayiş, terör ve genel güvenliğe ilişkin tüm olayların tespit ve aydınlatılması, hiçbir suçun faili meçhul kalmaması amacıyla; Erzincan'da faaliyet gösteren esnaflar, odalar ve STK'lar ile yeni yapı ruhsatı alan inşaatlarda kapalı devre güvenlik kamerasının yaygınlaştırılması amaçlanmaktadır.

  • Hatay'da polis operasyonunda 9 kişi yakalandı, çok sayıda silah ele geçirildi
    01:24 Hatay'da polis operasyonunda 9 kişi yakalandı, çok sayıda silah ele geçirildi

    Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda çeşitli suçlardan aranan 9 kişi yakalandı. Operasyonlarda çok sayıda silah ve mühimmat da ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler adli makamlara sevk edilirken, bazıları adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • İstanbul Tabip Odası Değişim Grubu, 55 kişilik aday kadrosunu açıkladı
    00:28 İstanbul Tabip Odası Değişim Grubu, 55 kişilik aday kadrosunu açıkladı

    İstanbul Tabip Odası Değişim Grubu, 5 Mayıs'ta gerçekleştirilecek seçimlere gireceği 55 kişilik aday kadrosunu duyurdu. Başkan adayı Dr. Ahmet Erçek, daha etkin bir İstanbul Tabip Odası için değişim istediklerini belirtirken, yönetim kurulu adayı Dr. Nedim Uzun ise odanın daha güçlü ve etkin bir kurumsal kimlik kazanmasını hedeflediklerini ifade etti. Değişim Grubu, tüm hekimleri seçimlerde kendilerine oy vermeye çağırdı.

  • Kuşadası'nda bir işletmeye ateş açan 2 kişi tutuklandı
    00:25 Kuşadası'nda bir işletmeye ateş açan 2 kişi tutuklandı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kuşadası'nda çıkan kavga sonrası bir işletmeye ateş açan 6 şüphelinin yakalandığını 2 kişinin ise tutuklandığını açıkladı. Bakan Yerlikaya, olayla ilgili çeşitli suçlardan suç kayıtları olan B.S. ve Ö.K.'nin tutuklandığını belirtti.


Advertisement