Aydın, 7. Ege İlleri Tanıtım Sergisi ve Etkinliklerinde Tanıtılıyor - Son Dakika
Yerel

Aydın, 7. Ege İlleri Tanıtım Sergisi ve Etkinliklerinde Tanıtılıyor

Aydın, 7. Ege İlleri Tanıtım Sergisi ve Etkinliklerinde Tanıtılıyor

Aydın Valiliğinin yöresel ürünler ve kültürel varlıkları tanıtmak içi Ege İlleri 7. Tanıtım Günleri ve Etkinliğinde açtığı stant ilgi gördü.

12.12.2014 09:56  Güncelleme: 10:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Valiliği'nin yöresel ürünler ve kültürel varlıkları tanıtmak içi Ege İlleri 7. Tanıtım Günleri ve Etkinliği'nde açtığı stant ilgi gördü.

EGEM Platformu'nun organizasyonunu üstlendiği Ankara Ege İlleri 7. Tanıtım Günleri ve Etkinliği, ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Aydın, 11-14 Aralık 2014 tarihleri arasında gerçekleştirilen 7. Ege İlleri Tanıtım Sergisi ve Etkinliklerinde tanıtılıyor. Etkinlik açılışına AK Parti Aydın Milletvekilleri Semiha Öyüş, Mehmet Erdem ve Gültekin Kılınç, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, eski bakanlardan İsmet Sezgin ve Cengiz Altınkaya, Muğla Valisi Amir Çiçek ve Aydın Vali Yardımcısı Hayrettin Çitçi katıldı.

Aydın standında kültür ve turizm zenginlikleriyle ilgili olarak Apollon, Millet, Priene, Magnesia, Tralleis, Nysa, Alinda, Alabanda, Aphrodisias ören yerleri, Kuşadası, Davutlar, Güzelçamlı Milli Park, Didim Altınkum ve Akbük sahilleri; doğa turizmi değerleri olarak Aydın'ın trekking alanları ve termal turizm potansiyeli tanıtılıyor. Bu kapsamda çeşitli tanıtım çalışmaları yapan Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü'nce hazırlanmış olan broşür, kitapçık, harita, CD ve afişler fuar süresince ziyaretçilere dağıtılıyor.

Etkinlik tanıtım heyetinde İl Kültür ve Turizm Müdürü Nuri Aktakka, Müdür Yardımcısı Adem Üçgül, Aydın Ticaret Odası, Aydın Ticaret Borsası, Esnaf Odaları Birliği Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri ve Aydınlılar Derneği Genel Başkanı Ender Vardar yer alıyor. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın, 7. Ege İlleri Tanıtım Sergisi ve Etkinliklerinde Tanıtılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement