Aydın Alzheimer Hastalarını Mutlu Ettiler - Son Dakika
Güncel

Aydın Alzheimer Hastalarını Mutlu Ettiler

Alzheimer hastalarını mutlu ettilerAYDIN'ın Nazilli ilçesindeki Dr. Rıza Arpaz Alzheimer Hastaları ve Aileleri İçin Buluşma ve Danışmanlık Merkezi'nde, Nazilli Sosyal Bilimler Lisesi Müzik, Kütüphanecilik ve Kültür Edebiyat Kolu öğrencileri tarafından eğlence programı düzenlendi.

15.01.2019 16:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alzheimer hastalarını mutlu ettiler

AYDIN'ın Nazilli ilçesindeki Dr. Rıza Arpaz Alzheimer Hastaları ve Aileleri İçin Buluşma ve Danışmanlık Merkezi'nde, Nazilli Sosyal Bilimler Lisesi Müzik, Kütüphanecilik ve Kültür Edebiyat Kolu öğrencileri tarafından eğlence programı düzenlendi.

Programda, çeşitli enstrümanlar çalan öğrenciler, alzheimer hastaları ile dans edip şarkılar söylerken renkli görüntüler ortaya çıktı. Öğretmenleri ile birlikte bağlama, ud, giter ve klarnet ile birbirinden güzel parçaları seslendiren öğrenciler, alzheimer hastalarına güzel bir gün yaşattı.

Nazilli Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Mehmet Öztaş, 2019 yılının ilk haftalarında saygıdeğer büyüklerimizle bir araya gelmek, onları bir nebze olsa mutlu etmek istedik. Bundan sonraki yıllarda da bu tür etkinlikleri sürdereceğiz dedi.

Aydın Alzheimer Hastalarını Mutlu Ettiler
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aydın Alzheimer Hastalarını Mutlu Ettiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement