Aydın Asya'nın Cenazesinde Gözyaşı Sel Oldu - Son Dakika
Güncel

Aydın Asya'nın Cenazesinde Gözyaşı Sel Oldu

Aydın Asya\'nın Cenazesinde Gözyaşı Sel Oldu

Asya'nın cenazesinde gözyaşı sel oldu AYDIN'da, sekizinci kattaki evinin balkonundan atlayarak hayatına son veren 14 yaşındaki Asya Çetinöz, bugün gözyaşları içinde toprağa verildi.

05.02.2016 16:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Asya'nın cenazesinde gözyaşı sel oldu

AYDIN'da, sekizinci kattaki evinin balkonundan atlayarak hayatına son veren 14 yaşındaki Asya Çetinöz, bugün gözyaşları içinde toprağa verildi.

Ahmet ve Nuray Çetinöz çiftinin tek çocuğu 14 yaşındaki Asya Çetinöz, iddiaya göre, ortaokul eğitiminin ardından örgün eğitime devam etmek istemedi. Eğitimini dışardan sürdürdü. Girne Mahallesi Şair Ömer Bulvarı'ndaki bir sitede yaşayan Asya Çetinöz, bunalıma girdi. Annesi yemek yaparken Çetinöz, dün (perşembe) saat 20.00'de, mutfak balkonundan aşağı atladı. Annesinin gözleri önünde yere düşen Çetinöz, ağır yaralandı. Ambulansla Aydın Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Çetinöz, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ailenin tek çocuğu ve tek torunu olan Asya Çetinöz'ün ölüm haberi, üzüntü yarattı. Çetinöz'ün geride herhangi bir not bırakmadığı öğrenildi.

Hastanedeki işlemlerin ardından Asya Çetinöz'ün cenazesi yakınlarına teslim edildi. Cuma namazının ardından Yavuz Sultan Selim Camii'nden cenaze kaldırıldı. Gözyaşlarının tutulamadığı törende anne Nuray Çetinöz, "Kara gözlü kuzum. Ben kime sarılıp yatacağım. Ne olur bizi bırakıp gitme" diye feryat etti. Güçlükle ayakta durabilen anne Nuray Çetinöz'ün, "Asyam biz sensiz nasıl yaparız. Bir tanecik yavrumuz bizi yalnız bırakma" diyerek ağıt yakması yürekleri dağladı.

Kızının tabutunun başından hiç ayrılmayan baba Ahmet Çetinöz, sık sık tabutu okşayarak öptü. Bir yandan taziyeleri kabul eden babanın metanetini korumaya çalıştığı gözlendi.

Cuma Namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Asya Çetinöz, Kemer Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aydın Asya'nın Cenazesinde Gözyaşı Sel Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Burdur'da Ticari Araç Takla Attı: 1 Yaralı
    19:04 Burdur'da Ticari Araç Takla Attı: 1 Yaralı

    Burdur'un Bucak ilçesinde meydana gelen kazada ticari araç takla attı ve 1 kişi yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü ambulansla hastaneye kaldırıldı.

  • Çorum Belediyesi, Bin 571 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Hediye Etti
    19:02 Çorum Belediyesi, Bin 571 Çocuğa Bayramlık Kıyafet Hediye Etti

    Çorum Belediyesi, ihtiyaç sahibi çocuklara bayramlık kıyafet hediye ederek yüzlerini güldürdü. Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın da dağıtıma katılarak çocuklarla ilgilendi.

  • Çorlu'da Atık Depolama Tesisi Yangını
    19:01 Çorlu'da Atık Depolama Tesisi Yangını

    Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde bulunan atık depolama tesisinde çıkan yangın, Ergene ilçesinden de yoğun dumanla görüldü. İtfaiye ekipleri yangını söndürme çalışmalarına devam ediyor.

  • Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak
    19:01 Bakan Bayraktar: Nisanda elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacak

    Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, nisan ayında elektrik ve doğal gaz fiyatlarında değişiklik olmayacağını açıkladı.

  • Galatasaray teknik ekibi ve basın mensupları arasında maç yapıldı
    18:59 Galatasaray teknik ekibi ve basın mensupları arasında maç yapıldı

    Galatasaray Futbol Takımı, milli takım arasında Antalya'da kamp yaparken teknik ekip ve basın mensupları arasında maç düzenlendi. Teknik ekip, 13-3'lük skorla galip geldi ve Ali Yiğit Buruk 3 gol attı.

  • RTÜK Başkanı Şahin: Murat Kurum'un eşi ücretsiz izin aldı
    18:59 RTÜK Başkanı Şahin: Murat Kurum'un eşi ücretsiz izin aldı

    Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Murat Kurum'un eşi Şengül Kurum'un ücretsiz izin aldığını açıkladı. Şahin, Şengül Kurum'un etik ve ilkeli bir duruş sergileyerek eşinin yanında olmasında hiçbir mahsur olmadığını belirtti ve yalan yanlış algılarla kurumu ve çalışanlarını yıpratmaya izin vermeyeceklerini vurguladı.

  • Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz'ı Anma Töreninde Konuştu
    18:57 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz'ı Anma Töreninde Konuştu

    Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi'nde düzenlenen 5. Makale Yarışması Ödül Töreni'nde yaptığı konuşmada, savcı Mehmet Selim Kiraz'a yapılan saldırının Türkiye'nin geleceğine yönelik bir saldırı olduğunu belirtti ve terörle mücadeleye devam edeceklerini vurguladı. Ayrıca, törende makale yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.


Advertisement