Aydın Belediyesi 2014 Bütçesi'nde Yürütmeyi Durdurma Kararı - Son Dakika
Yerel

Aydın Belediyesi 2014 Bütçesi'nde Yürütmeyi Durdurma Kararı

Aydın Belediyesi 2014 Bütçesi\'nde Yürütmeyi Durdurma Kararı

Aydın Belediyesi’nin Aralık ayında uzun tartışmalara neden olan 2014 bütçesi ile ilgili MHP ve AK Partili Meclis üyelerinin mahkemeye yaptığı itirazın sonuçlandığı ve mahkemenin Aydın Belediyesi’nin 2014 bütçesi ile ilgili yürütmeyi durdurma kararı verdiği belirtildi.

14.01.2014 08:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Belediyesi'nin Aralık ayında uzun tartışmalara neden olan 2014 bütçesi ile ilgili MHP ve AK Partili Meclis üyelerinin mahkemeye yaptığı itirazın sonuçlandığı ve mahkemenin Aydın Belediyesi'nin 2014 bütçesi ile ilgili yürütmeyi durdurma kararı verdiği belirtildi.

Kararın henüz ellerine ulaşmadığını resmi belge ulaşınca açıklama yapacaklarını belirten Aydın Belediye Meclisi Üyeleri Belediye Binası'nın dış cephe kaplaması ile ilgili ayrıca yasal sorun olduğunu iddia ettiler.

Bilindiği gibi Aydın Belediyesi'nin 189 milyon 545 bin 212 TL olan 2014 yılı bütçesi AK Parti ve MHP'li Belediye Meclis Üyeleri ile bağımsız belediye meclis üyesi olmak üzere 16 çekimser oya karşılık CHP'lilerin 10 evet oyu ile kabul edilmişti.

Bunun üzerine MHP ve AK Partili Meclis üyeleri Aydın Belediye Meclisi'nin 2014 yılı bütçesinin hukuka aykırı bir şekilde meclisten geçirildiği iddiası ile ayrı ayrı yargıya başvurmuştu. Mahkemenin konuyla ilgili yürütmeyi durdurma kararı verdiği öğrenildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın Belediyesi 2014 Bütçesi'nde Yürütmeyi Durdurma Kararı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement