Aydın Büyükşehir ve Söke Belediyesi'nden Söke'de İftar Çadırı - Son Dakika
Yerel

Aydın Büyükşehir ve Söke Belediyesi'nden Söke'de İftar Çadırı

Aydın Büyükşehir ve Söke Belediyesi\'nden Söke\'de İftar Çadırı

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Söke Belediyesi’nin destekleriyle Söke’de Ramazan ayı boyunca iftar yemeği dağıtacak.

26.06.2014 13:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Söke Belediyesi'nin destekleriyle Söke'de Ramazan ayı boyunca iftar yemeği dağıtacak.

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin yemekhanelerinde hazırlanan iftar yemekleri, AYBA ve Söke Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca Sökeli vatandaşlara sunulacak. 30 gün boyunca Söke merkezde, 4 ayrı noktada; 20 Temmuz'dan itibaren ise Söke'ye bağlı mahallelerde de kurulacak iftar çadırında Bin kişilik iftar yemeği dağıtılacak.

Söke merkezde 28 Haziran ile 5 Temmuz tarihleri arasında Belediye Meydanı'nda, 6 Temmuz ile 12 Temmuz tarihleri arasında Çeltikçi Adalet Parkı'nda, 13 Temmuz ile 20 Temmuz arasında Harikalar Dünyası Parkı'nda, 21 Temmuz ile 27 Temmuz tarihleri arasında Cumhuriyet Mahallesi Koçlar Parkı'nda iftar çadırı kurulacak. 20 Temmuz tarihinden itibaren de Söke'ye bağlı Bağarası, Atburgazı, Güllübahçe, Yenidoğan, Sarıkemer, Sazlı, Çavdar, Avşar, Tuzburgazı, Burunköy, Akçakonak, Karacahayıt ve Serçin Mahallelerinde iftar çadırı kurulacak.

Ramazan ayı boyunca iftar sofrasının bereketini Söke halkıyla paylaşacaklarını söyleyen Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran; "30 gün boyunca merkez ve bağlı mahallelerimizde Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte kuracağımız iftar çadırına tüm halkımızı davet ediyoruz" dedi.

"Kutsal günlerde hakkın huzurunda, halkın sofrasında buluşuyoruz" diyen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu; "Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak il ve ilçelerimizde Ramazan ayı boyunca iftar çadırları başta olmak üzere sosyal belediyeciliğin gereği hizmetlerimizi sunmaya devam edeceğiz. Her zaman söylediğim gibi Aydın'da kimse aç ve açıkta kalmayacak. Vatandaşımızın her zaman yanında olacağız. Vatandaşlarımız bizim varlığımızı hep hissedecek" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Aydın Büyükşehir ve Söke Belediyesi'nden Söke'de İftar Çadırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • yusuf arslan: ilginç bir başlık. 'Aydın Büyükşehir Belediyesi Söke Belediyesinin destekleri ile Söke'de ramazan ayı boyunca iftar yemeği dağıtacak.' Benim bildiğim daima büyük küçüğe destek olur. Ama maalesef bu habere göre küçük olan Söke Belediyesi büyük olan Aydın Büyükşehir Belediyesine destek oluyor. Tezatlar ülkesi... 1 0 Yanıtla

Advertisement