Aydın'da, 5 Kişinin Can Verdiği Damat Katliamının Altından Alacak Verecek Meselesi Çıktı - Son Dakika
Güncel

Aydın'da, 5 Kişinin Can Verdiği Damat Katliamının Altından Alacak Verecek Meselesi Çıktı

Aydın'da, öfkeli damat, eşinin ailesinden 5 kişiyi pompalı tüfekle öldürüp 4 kişiyi yaralamıştı. Damadın, eşiyle birlikte iş kurduğu, karşı tarafın dükkandaki eşyaları boşaltması üzerine çılgına döndüğü ve olaydan önce yakınlarıyla helalleştiği ortaya çıktı.

21.07.2018 11:03  Güncelleme: 12:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'da, Mustafa D., eşinin ailesinden 5 kişiyi pompalı tüfekle öldürüp 4 kişiyi yaraladı. Saldırganın eşiyle birlikte iş kurduğu, karşı tarafın dükkandaki eşyaları boşaltması üzerine çılgına döndüğü ve olaydan önce yakınlarıyla helalleştiği ortaya çıktı.

DOLANDIRILDIĞINI SÖYLEYİP ÇILGINA DÖNDÜ

'ın Nazilli ilçesinde, boşanma aşamasında olduğu eşinin ailesinin evine, yanına aldığı 2 pompalı tüfekle giden Mustafa D.'nin gerçekleştirdiği belirtilen ile ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı. 5 kişiyi öldürdüğü, 4 kişiyi ise yaralandığı belirtilen Mustafa D.'nin, eşiyle iş kurdukları, yaşadıkları anlaşmazlık sonucu karşı tarafın dükkandaki malzemeleri boşaltması üzerine dolandırdığını söyleyip çılgına döndüğü, olaydan önce ise yakınlarıyla helalleştiği öğrenildi.

Aydın'da, 5 Kişinin Can Verdiği Damat Katliamının Altından Alacak Verecek Meselesi Çıktı

NE OLDU?

Eşi Tülin Duran ile boşanma aşamasında olan 'ın yanında getirdiği 2 pompalı tüfekle kayınpederinin evinde yemek yemekte olan kalabalığa rastgele ateş etmesi sonucu evde misafir olarak bulunan Mehmet Kahya ve eşi Filiz Kahya, kayınbirader Birol Karakılıç ve eşi Emine Özlem Karakılıç olay yerinde, diğer kayınbirader Bekir Cihan Karakılıç ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmiş, eşi ve kızı Tuğçenur Duran'ın da aralarında bulunduğu 4 kişi yaralanmıştı.

Aydın'da, 5 Kişinin Can Verdiği Damat Katliamının Altından Alacak Verecek Meselesi Çıktı

DEHŞET SAÇAN DAMAT TESLİM OLDU

Olay yerine geldiği aracıyla kaçan cinayet zanlısı , sabah saatlerinde Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerine teslim oldu. Duran, sorgulanmak üzere emniyete götürüldü.


Aydın\'da, 5 Kişinin Can Verdiği Damat Katliamının Altından Alacak Verecek Meselesi Çıktı

Son Dakika Güncel Aydın'da, 5 Kişinin Can Verdiği Damat Katliamının Altından Alacak Verecek Meselesi Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • umut yok: bazen yaşadığım yerin ütopik bir yer olmadığını, ve cennette olmadığını biliyorum. ama ben bir şeyi anımsıyorum. ben şuan 19 yaşındayım ve ben 2009 yıllarını anımsıyorum. hayatımın en güzel yılıydı 2009 ve 2010. türkiye içinde öyleydi. dünya kupası çok güzeldi o sene. türk dizileri çok kaliteliydi. siyasette ciddi polemikler yoktu. gerçekten iyi bir yıldı. ama şuan? ülkemde kalmak için bir neden göremiyorum. insanlar vahşileşiyor, ve umutlarım artık tel tel dökülüyor. 1 0 Yanıtla
  • Fg: İyi oldu 0 0 Yanıtla

Advertisement