Aydın'da AK Parti İlçe Başkan Adayları Tanıtıldı - Son Dakika
Güncel

Aydın'da AK Parti İlçe Başkan Adayları Tanıtıldı

Aydın'da AK Parti ilçe başkan adayları için tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

02.01.2018 17:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'da AK Parti ilçe başkan adayları için tanıtım toplantısı gerçekleştirildi.

AK Parti Aydın İl Başkanlığı'nda düzenlenen toplantıda konuşan İl Başkanı Ahmet Ertürk, ilk kongrenin 12 Ocak'ta Köşk ilçesinde yapılacağını, son kongrenin ise 3 Şubat'ta Nazilli'de yapılacağını söyledi.

Ertürk, AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2017 yılını değişim ve yenilenme yılı olarak ilan ettiğini belirterek, 2019 seçimlerinin önemine dikkati çekti.

2019 yılında yapılacak seçimle Türkiye'nin yeni hükümet sistemiyle bölgesinde parlayan yıldız olmaya devam edeceğini savunan Ertürk, "Türkiye'nin sorunların çözümünde ve bölgenin huzur limanı olmasında üzerine düşen fazlaca görevler vardır." dedi.

Bu görevleri yaparken dünyanın büyük devletleri ve Avrupa Birliği devletleri tarafından bir takım ambargolar uygulandığını söyleyen Ertürk, "ABD vize kısıtlaması yaparken birçok Avrupa ülkesi de çeşitli kısıtlamalara gitti. Genel Başkanımız Recep Tayip Erdoğan bütün bu sorunların üstesinden geldi. Birleşmiş Milletler'de (BM) yapılan görüşmeler sonucunda ABD'nin Kudüs'le ilgili yaptığı dayatma sona erdirildi. Nitekim yılın son haftasında da vize dayatmasını da geri almak zorunda kaldı." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aydın'da AK Parti İlçe Başkan Adayları Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement