Aydın'da askeri kışlanın duvarını çarparak yıkan otomobilin sürücüsü yaralandı - Son Dakika
Güncel

Aydın'da askeri kışlanın duvarını çarparak yıkan otomobilin sürücüsü yaralandı

Aydın\'da askeri kışlanın duvarını çarparak yıkan otomobilin sürücüsü yaralandı

Aydın'ın Söke ilçesinde askeri kışlanın duvarını çarparak yıkan otomobilin sürücüsü yaralandı.

13.07.2020 13:15  Güncelleme: 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın'ın Söke ilçesinde askeri kışlanın duvarını çarparak yıkan otomobilin sürücüsü yaralandı.

Alınan bilgiye göre, O.A. yönetimindeki 34 AGD 466 plakalı otomobil, Söke- Milas kara yolu Sanayi Kavşağı'nda yoldan çıkarak 11'inci Motorlu Piyade Tugay Komutan Yardımcılığı ve Garnizon Komutanlığı binasının bahçe duvarına çarptı.

Çarpmanın etkisiyle duvarın bir bölümü yıkılırken, sürücü yaralandı.

Sürücü haber verilmesi üzerine kaza yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Araç ise çekici yardımıyla bulunduğu yerden çıkarıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aydın'da askeri kışlanın duvarını çarparak yıkan otomobilin sürücüsü yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • DHKP-C Terör Örgütü Sorumlusu İstanbul Havalimanı'nda Yakalandı
    11:25 DHKP-C Terör Örgütü Sorumlusu İstanbul Havalimanı'nda Yakalandı

    Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ile İstanbul polisinin ortak operasyonuyla DHKP-C terör örgütü sorumlularından olduğu ileri sürülen Fehmi Oral Meşe, İstanbul Havalimanı'na iniş yapan uçakta yakalanarak gözaltına alındı. Meşe'nin hakkında 3 ayrı suçtan toplam 10 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunmaktadır.

  • Aydın'da okul servis denetimleri devam ediyor
    11:24 Aydın'da okul servis denetimleri devam ediyor

    Aydın'ın Kuyucak, Karpuzlu ve Kuşadası ilçelerinde jandarma ekipleri tarafından okul servis denetimleri gerçekleştirildi. Öğrencilerin güvenliği ve huzuru için okul servis araçlarında kurallara uyulması sağlandı.

  • Gümüşhane'de Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında kortej yürüyüşü yapıldı
    11:24 Gümüşhane'de Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında kortej yürüyüşü yapıldı

    Gümüşhane'de Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen kortej yürüyüşüne Gümüşhane Üniversitesi Rektörü, Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı, İl Kültür ve Turizm Müdürü, Turizm Fakültesi akademisyenleri, kurum il müdürleri ve öğrenciler katıldı. Katılımcılar, Atatürk Parkı'na davul zurna eşliğinde yürüdü ve etkinlik halk oyunları gösterisiyle sona erdi.

  • Afyonkarahisar'da İl Jandarma Komutanlığı 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahsı yakaladı
    11:23 Afyonkarahisar'da İl Jandarma Komutanlığı 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahsı yakaladı

    Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı, aranan şahısların tespiti ve yakalanması için icra edilen önleyici kolluk devriyesinde, yağma suçundan 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.U. isimli şahıs Çay ilçesinde yakalandı. Yakalanan şahıs tutuklanarak cezaevine gönderildi. Jandarma Komutanlığı, suç ve suçlularla mücadelesine kararlılıkla devam ettiğini belirtti.

  • Çanakkale'de Tarım Sektör Toplantısı Düzenlendi
    11:23 Çanakkale'de Tarım Sektör Toplantısı Düzenlendi

    Çanakkale'nin Eceabat ilçesinde çiftçilerin refah seviyelerinin yükseltilmesi ve iyileştirilmesi amacıyla Tarım Sektör Toplantısı düzenlendi. Toplantıda, Eceabat tarımının bileşenlerini bir araya getirmek ve üreticilere destek olmak önemli bir adım olarak değerlendirildi. Toplantıda, tarımsal potansiyel, zeytin yetiştiriciliği ve yeni teknikler hakkında bilgi verildi. ÇOMÜ Rektörü, TKDK İl Koordinatörü, oda başkanları, muhtarlar ve kooperatif başkanlarının yanı sıra birçok üretici de toplantıya katıldı.

  • MGM'den hava durumu uyarısı
    11:22 MGM'den hava durumu uyarısı

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Orta ve Doğu Karadeniz'in iç Kesimleri ile İç Anadolu'nun doğusunda kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına, Edirne ve Kırklareli ile Tekirdağ'ın iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli sağanak yağış beklendiğini belirterek, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması uyarısında bulundu. Ayrıca Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda yüksek kar örtüsüne sahip eğimli yamaçlarda çığ tehlikesi olduğu da hatırlatılarak vatandaşlar olası tehlikelere karşı uyarıldı.

  • CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, İzmir Aliağa'ya getirilen İtalyan donanmasına ait gemileri TBMM gündemine taşıdı
    11:22 CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, İzmir Aliağa'ya getirilen İtalyan donanmasına ait gemileri TBMM gündemine taşıdı

    CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel, İzmir Aliağa'ya söküm işlemleri için getirilen İtalyan donanmasına ait üç deniz altı ve dört askeri gemiyi soru önergesiyle TBMM gündemine taşıdı.

  • Türk Bilim İnsanları, Beyin Hücrelerinde Mikroplastik Bulunduğunu Ortaya Koydu
    11:20 Türk Bilim İnsanları, Beyin Hücrelerinde Mikroplastik Bulunduğunu Ortaya Koydu

    Gazi Üniversitesi ve Çukurova Üniversitesi tarafından yapılan bilimsel çalışma, günlük yaşamda kullanılan plastik ürünlerin Alzheimer, MS, inme gibi hastalıklarda etkili olup olmadığını araştırıyor. Çalışmada, beyin hücrelerinde mikroplastiklerin bulunduğu tespit edildi ve bu durumun sağlık üzerindeki etkileri incelenecek. Araştırmanın sonuçları, farklı uzmanlık alanlarında yeni çalışmalara ışık tutacak.

  • Traktör alevlere teslim oldu, itfaiye ekipleri söndürdü
    11:20 Traktör alevlere teslim oldu, itfaiye ekipleri söndürdü

    Adana'nın Kozan ilçesinde tarlada yanan traktör, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yangın sonucunda traktör kullanılamaz hale geldi. Jandarma ekipleri yangının çıkış sebebini araştırmaya başladı.

  • Yürüyüş Dünya Şampiyonası'nda 25 takımın 23'ü olimpiyata seçilecek
    11:19 Yürüyüş Dünya Şampiyonası'nda 25 takımın 23'ü olimpiyata seçilecek

    Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, Antalya'da yapılacak Yürüyüş Dünya Şampiyonası'nın aynı zamanda olimpiyatta yarışacak olan 25 yürüyüş takımının 23'ünün seçileceği bir yarışma olduğunu söyledi. Çintimar, bu yarışmada olimpiyata yaklaşık 80 kota verileceğini de dile getirdi.


Advertisement