Aydın'da, Asuman Krause ile Wıpeout Heyecanı - Son Dakika
Güncel

Aydın'da, Asuman Krause ile Wıpeout Heyecanı

Aydın\'da, Asuman Krause ile Wıpeout Heyecanı

Türkiye'de ve dünyada ilgiyle izlenen yarışma programı Wipeout, Aydın Forum Alışveriş Merkezi'nde kurulan özel parkuruyla heyecan yaşattı.

15.07.2012 12:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'de ve dünyada ilgiyle izlenen yarışma programı Wipeout, Aydın Forum Alışveriş Merkezi'nde kurulan özel parkuruyla heyecan yaşattı. Wipeout heyecanını ilk defa Asuman Krause eşliğinde deneyen alışveriş merkezi ziyaretçileri, eğlence dolu dakikalar geçirdi.

Arjantin'de kurulan özel parkurlarda yapılan Vipeout heyecanı, Aydın'da da yaşandı. Wipeout için Aydın Forum Alışveriş Merkezi'ne gelen Asuman Krause, Ege'nin simgesi olan Efeler tarafından karşılandı. Efeler, sempatik sunucuya yöresel yemeni hediye etti. Daha sonra Wipeout heyecanını, özel olarak kurulan parkurda, Asuman Krause eşliğinde yaşayan ziyaretçiler eğlence dolu dakikalar geçirdi. Asuman Krause, sempatik ve sıcak tavırlarıyla Aydınlılar'ın beğenisini topladı. 22 Temmuz'a kadar devam edecek yarışma sonucunda Wipeout parkurunu en hızlı bitirene bin lira değerinde alışveriş çeki verileceği bildirildi. - Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aydın'da, Asuman Krause ile Wıpeout Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement