Aydın'da Ayın Şoförüne Ödülünü Bozkurt Verdi - Son Dakika
Güncel

Aydın'da Ayın Şoförüne Ödülünü Bozkurt Verdi

Aydın\'da Ayın Şoförüne Ödülünü Bozkurt Verdi

Aydın Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi tarafından her ay düzenli olarak verilen ayın şoförü ödülünü, bu ay Aydın Baro Başkanı Gökhan Bozkurt verdi.

16.08.2018 08:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi tarafından her ay düzenli olarak verilen ayın şoförü ödülünü, bu ay Aydın Baro Başkanı Gökhan Bozkurt verdi.

Aydın Son Durak Tesisleri'nde düzenlenen ayın şoförü ödülünün bu ayki konuğu Aydın Baro Başkanı Gökhan Bozkurt oldu. Aydın'da Temmuz ayının şoförü seçilen Osman Vurankaya ödülünü Bozkurt'un elinden aldı. Bozkurt, Osman Vurankaya'yı tebrik ederek, plaket ve küçük altın ödülünü takdim etti.

Ayın şoförü seçilen Vurankaya'yı tebrik eden 133 Nolu Şehiriçi Motorlu Taşıtlar Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın, "35'inci ödülümüzü bu ay verdik. İnşallah uzun yıllar bu ödülü vermeye devam edeceğiz. Aldığımız geri dönüşümlere baktığımızda gerçekten güzel bir iş yaptığımızın gördük. Kooperatif olarak bunun onurunu yaşıyoruz" dedi.

Şoförlük mesleğinin kolay olmadığını vurgulayan Baro Başkanı Gökhan Bozkurt, "Özellikle toplu taşıma araçlarında şoförlük yapmak çok önemli. Halkla iç içe oldukları için sıkıntılar çok fazla oluyor. Aydın gibi sıcak bir yerde trafik problemi de fazla. Girdiğiniz diyaloglarda halkın teveccühünü kazanmanız gerekiyor. Ayın şoförü seçildiğinize göre vatandaşlarla iyi iletişim kuruyorsunuz. Sizleri tebrik ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum" diye konuştu.

Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç ise, vatandaşlardan şikayet getirmeyen takdirini kazanan halk otobüsü şoförü Osman Vurankaya'yı tebrik etti.

Son Durak Tesisleri'nde düzenlenen törene Aydın Baro Başkanı Gökhan Bozkurt, Baro Yönetim Kurulu üyesi Rabia Altuntaş Çiftçi, Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç, 133 Nolu Şehiriçi Motorlu Taşıtlar Kooperatifi Başkanı Okan Yalçın, kooperatif üyeleri ve şoförler katıldı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Aydın'da Ayın Şoförüne Ödülünü Bozkurt Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti
    22:08 İsrail saldırılarında 7 Filistinli hayatını kaybetti

    İsrail ordusunun iki gündür saldırılarını sürdürdüğü işgal altındaki Batı Şeria'nın Tulkerim kenti ile kentte bulunan Nur Şems Mülteci Kampı'nda hayatını kaybeden Filistinli sayısı 7'ye yükseldi.


Advertisement