Üniversiteli Gençleri Zehirleyen 'Barone' Lakaplı Uyuşturucu Satıcısı Babaanne ile Torunu Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Üniversiteli Gençleri Zehirleyen 'Barone' Lakaplı Uyuşturucu Satıcısı Babaanne ile Torunu Yakalandı

Aydın polisi, bir üniversiteli gencin ölümüyle sonuçlanan olayda, uyuşturucu temin eden babaanne ile torununu yakaladı. 'Uyuşturucu Baronesi" adıyla ün salan kadının üniversiteli gençleri ağına düşürdüğü ortaya çıktı.

05.11.2018 08:23  Güncelleme: 08:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın polisi, bir üniversiteli gencin ölümüyle sonuçlanan olayda, uyuşturucu temin eden babaanne ile torununu yakaladı. 'Uyuşturucu Baronesi" adıyla ün salan kadının üniversiteli gençleri ağına düşürdüğü ortaya çıktı.

3 ÖĞRENCİ TEDAVİ ALTINA ALINDI

Aydın Zafer Mahallesi 106 Sokak'ta önceki gece meydana gelen olayda, üniversite öğrencisi Onur Saçıkara, Yunus Emre Karslıoğlu ve Mahmut Furkan Doğan, uyuşturucu zehirlenmesi neticesinde tedavi altına alındı.

1 ÖĞRENCİ HAYATINI KAYBETTİ

Onur Saçıkara, yapılan tüm müdahalelere karşın hayatını kaybetti, diğer iki arkadaşının da 'hayati tehlikeleri' devam ediyor.

Üniversiteli Gençleri Zehirleyen 'Barone' Lakaplı Uyuşturucu Satıcısı Babaanne ile Torunu Yakalandı

300 LİRA KARŞILIĞINDA UYUŞTURUCU ALDIKLARINI SÖYLEDİ

Mahmut Furkan Doğan'ın durumunun ağır olması nedeniyle ifadesi alınamazken, Yunus Emre Karslıoğlu polise verdiği ilk ifadede 2 Kasım günü saat 18.00'de Ilıcabaşı Mahallesi'ne arkadaşlarıyla gittiğini, 300 lira karşılığında bir gençten uyuşturucu madde satın aldıklarını söyledi.

55-60 YAŞLARINDA KADINDAN UYUŞTURUCU ALDIKLARI ORTAYA ÇIKTI

Karslıoğlu ayrıca uyuşturucu hapları kullandıktan sonra fenalaştıklarını ve arkadaşlarını arayıp 112 vasıtası ile hastaneye gittiklerini ekledi. Gencin verdiği ifadeden, 3 ay önce de 55-60 yaşlarında bir kadından da yine uyuşturucu madde satın aldıkları ortaya çıktı.

Üniversiteli Gençleri Zehirleyen \'Barone\' Lakaplı Uyuşturucu Satıcısı Babaanne ile Torunu Yakalandı

Son Dakika Güncel Üniversiteli Gençleri Zehirleyen 'Barone' Lakaplı Uyuşturucu Satıcısı Babaanne ile Torunu Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • Baha: BUNDAN ANNE OLAMAZ , OLSA OLSA VAHŞİ BİR YARATIK OLUR. PARA İÇİN BİR ANNE , BAŞKASININ EVLADLARINI ÖLÜME GÖTÜREMEZ.! ANCAK CANİ OLUR BUNDAN 22 0 Yanıtla
  • GÜNAYDIN: Para için ne çocuk ne insan dinlemez böyle zihniyetli kişiler bu ne olursa olsun 15 0 Yanıtla
  • Ayla : Allah ın gazabı siz ve sizin gibilerin üzerine olsun İnşallah. 11 1 Yanıtla
  • .: Bunları yakalamak için illa birinin ölmesi mi lazım...üniversite öğrencisi rahatlikla bunlara ulaşabiliyoda polis mi ulaşamıyo...pes 10 0 Yanıtla
  • TUNÇ06: BU PİSLİKLER TEMİZLENMELİ ..GENLERDE DAHA DİKKATLİ OLMALILAR .. 4 0 Yanıtla
  • Sebastian Squilacci: Ilıcabaşı - üniversitenin aşağısı öğrenciydim bir zamanlar. yıllardır bölgede satış yapıp ün kazanıyor madem birilerinin ölmesini mi beklediniz. ün yapmış madem işte orda neyi bekliyosun almamak için ? geçin bunları 4 0 Yanıtla
  • ayşe: yaşlanmış ama uslanmamış kimbilir gençliginde neler yapmış İNŞALLAHceza evinden çıkmassın 3 0 Yanıtla
  • Aydın da polis yatıyor : Uyu uyu mış mış mış eee ee eee e 1 0 Yanıtla
  • Diyarlı : Devlet bunlaramı af cıkaracak af çıkmasın uyuturucu satanlara 1 0 Yanıtla
  • Kral : Sizde almayın olum uyuşturucu siz parayı verirseniz sonra ölürsünüz hatayı elinizle yaptınız bu kadın size zornan vermedi siz ayağına kadar gittiniz Balonlar 1 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Gümüşhane'de Zigana Tüneli'nde kaza: Bir kişi hayatını kaybetti
    15:39 Gümüşhane'de Zigana Tüneli'nde kaza: Bir kişi hayatını kaybetti

    Gümüşhane'de Zigana Tüneli'nde seyreden otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu duvara çarptı. Kazada hayatını kaybeden sürücünün cenazesi Gümüşhane Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

  • Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı İslahiye'de İncelemelerde Bulundu
    15:39 Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı İslahiye'de İncelemelerde Bulundu

    Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Oruç Baba İnan, İslahiye ilçesinde bulunan Küçük Sanayi Sitesi'nde yapımı devam eden 80 iş yeri inşaatını inceledi. Daha sonra Yeşilyurt Mahallesi'ndeki Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret eden İnan, yetkililerden bilgi aldı.

  • Adıyaman'da motosikletin çarptığı anne ve oğlu yaralandı
    15:38 Adıyaman'da motosikletin çarptığı anne ve oğlu yaralandı

    Adıyaman'da Yusuf K. idaresindeki motosiklet, yolun karşısına geçmeye çalışan Tülay T. ile oğlu Ramazan Efe T.'ye çarptı. Kazada anne ve oğlu yaralandı. Yaralılar Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

  • Edremit'te kovalamacada yakalanan gençlerden 8 gram esrar çıktı
    15:38 Edremit'te kovalamacada yakalanan gençlerden 8 gram esrar çıktı

    Balıkesir'in Edremit ilçesinde Yunus ekiplerinin 'dur' ihtarına uymayanların attığı peçetelerden 8 gram esrar çıktı. Amansız kovalamacanın ardından, motosikletli 2 genç yakalandı. Bora K. ve Serdar Y.'nin kaçmış olduğu alanın yapılan incelemesinde, 2 ayrı peçeteye sarılı halde tahmini toplam ağırlığı 3-5 gram olan Esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili şahıslar hakkında gerekli tahkikat başlatıldı.

  • Adıyaman'ın Besni ilçesinde otomobil şarampole yuvarlandı, 1 kişi yaralandı
    15:38 Adıyaman'ın Besni ilçesinde otomobil şarampole yuvarlandı, 1 kişi yaralandı

    Besni ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir otomobil şarampole yuvarlandı ve sürücü yaralandı. Yaralı, sağlık ekipleri tarafından müdahale edildikten sonra hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şahin Şerifoğulları'nı Ziyaret Etti
    15:36 Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şahin Şerifoğulları'nı Ziyaret Etti

    Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nı ziyaret ederek, ikinci dönemde de birçok önemli projenin hayata geçirileceğini belirtti.

  • UNICEF, Adana'da depremden etkilenenlere adli yardım tırını Türkiye Barolar Birliği'ne teslim etti
    15:35 UNICEF, Adana'da depremden etkilenenlere adli yardım tırını Türkiye Barolar Birliği'ne teslim etti

    UNICEF tarafından depremden etkilenen çocuklara ve bakım verenlere hukuki yardım ve destekte bulunmak amacıyla hazırlanan 'YASA' adlı yardım tırı, Adana'da düzenlenen törenle Türkiye Barolar Birliği'ne teslim edildi. Tırda, avukatların doğrudan çocuklarla ve bakım verenlerle görüşebileceği odalar, toplantı odası, bilgisayarlar, televizyonlar, yardımcı personelleri için ayrılan alanlar, duşa kabinler ve engelleri rampalarına kadar her şey düşünülmüş. Bu tır sayesinde avukatlar, depremzedelere doğrudan ulaşarak adli yardım sağlayabilecekler.

  • Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde düzenlenen kan bağış kampanyası büyük ilgi gördü
    15:35 Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde düzenlenen kan bağış kampanyası büyük ilgi gördü

    Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Kızılay Adıyaman Kan Merkezi tarafından düzenlenen kan bağış kampanyasına vatandaşlar tarafından büyük ilgi gösterildi. Bir gün sürecek olan etkinlikte 150 ünite kan toplanması hedeflenirken, kan bağışının insan sağlığına iyi geldiği ve hayat kurtardığı vurgulandı. Kan bağışında bulunan vatandaşlar ise mutluluklarını dile getirdi.


Advertisement